Şimdi Ara

AKARYAKIT FİYATLARIYLA İLGİLİ YORUMLAR BURAYA (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.507
Cevap
39
Favori
405.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lpg de 16.042008 itibariyle 1.790 olmuş hadi hayırlı olsun '' DURMAK YOK ZAMMA DEVAM'' yakın zamanda lpg de benzine yaklaşırsa şaşmayın
  • Mazota gelen zammı geri almışlar sanırım.

Dün 3.11'den aldım. Bugün 2.96'dan aldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: proteo

Taşımacılığa çok çok öncelerden önlem alınmalıydı. İçler acısı bir durum geri kalmış ülkelerin başlıca sorunu elin oğlu taşımacılığı raylara dökmüş hem yollarını koruyor hemde bu sistem ile ülke ekonomisine yük getritmiyor. Bunun doğru bir seçim olduğunu bu güne kadar gelen şimdiki de dahil iktidarlar bilmiyormuydu. Pek tabiki biliyordu. Neyse yine siyasi mesaj verme iştahım kabarmadan kapatayım bu konuyu zaten 2 puanlık cezamız var. Bu ülke bu kadar sömürülmeye iyi dayanıyor arkadaşlar bir de işini doğru yapmak için geleceklere yol verilse ah! görecekmiyiz o günleri....

taşımacılık şuanda ölmüş durumda ağlayanımız yok hala , ab ye gircez diye ugrasıyoruz.
    Gümrük yasası gectı gecelı türkiyede taşımacılık bitmiştir. Kendi tırlarımızı yurtdısına cıkaramaz olduk.Bırak benzin koymayı

• o senin aldığın motorin 1000 dir
    motorin 50 olan 3,10
  • quote:

Orjinalden alıntı: maradona83

lpg de 16.042008 itibariyle 1.790 olmuş hadi hayırlı olsun '' DURMAK YOK ZAMMA DEVAM'' yakın zamanda lpg de benzine yaklaşırsa şaşmayın

• Sira LPG de ,
    yeni bi care aramak lazim
    CNG olayi nasil acaba
    evden doldurulan seyyar bi depo hic fena olmazdi hani :)

quote:

Orjinalden alıntı: maradona83

lpg de 16.042008 itibariyle 1.790 olmuş hadi hayırlı olsun '' DURMAK YOK ZAMMA DEVAM'' yakın zamanda lpg de benzine yaklaşırsa şaşmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuci

o senin aldığın motorin 1000 dir
    motorin 50 olan 3,10

Bana mı dedin?

O zaman daha açık olarak yazayım.

Eskişehir Haller karşısı Shell'den dün V-Power Diesel aldım litresi 3.11 YTL idi.

Bugun aynı yerden V-Power Diesel aldım litresi 2.96 YTL idi..
  • Arkadaşlar hepinizi http://forum.donanimhaber.com/m_22635659/mpage_1/key_//tm.htm#22636798 açtığım konuya davet ediyorum.

Yazı biraz uzun oldu ama umarım ilginizi çeker ve okursunuz.
  • korkarım ki 2. aldığın mazot, eurodizel değil...
    quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

quote:

motorin 50 olan 3,10

Bana mı dedin?

Eskişehir Haller karşısı Shell'den dün V-Power Diesel aldım litresi 3.11 YTL idi.

• Güncel
    Malesef "KURŞUNSUZ BENZİNİN LİTRE FİYATI 8-9 KURUŞ ARTTI"

ANKARA - Akaryakıt ürünlerinden 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı 8-9 YKr arttı. Yeni ayarlamayla Ankara ve İzmir'de BP, Petrol Ofisi ve Shell'de 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı, 3,35 YTL'den 3,44 YTL'ye, OPET'de ise 3,35 YTL'den 3,43 YTL'ye yükseldi.
    17 Nisan 2008 Perşembe -- 19:58:00
    http://www.aa.com.tr/
  • quote:

Orjinalden alıntı: VoLKaN067

Güncel
    Malesef "KURŞUNSUZ BENZİNİN LİTRE FİYATI 8-9 KURUŞ ARTTI"

ANKARA - Akaryakıt ürünlerinden 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı 8-9 YKr arttı. Yeni ayarlamayla Ankara ve İzmir'de BP, Petrol Ofisi ve Shell'de 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı, 3,35 YTL'den 3,44 YTL'ye, OPET'de ise 3,35 YTL'den 3,43 YTL'ye yükseldi.
    17 Nisan 2008 Perşembe -- 19:58:00
    http://www.aa.com.tr/

ALLAH larından bulsunlar.

22 temmuza kadar gidişattan çokşikayetçi değildim ama ibre tersine döndü.
    sanki 22 temmuza kadar sıkmışlar sıkmışlar 22 temmuzdan sonra paçalardan akmaya başladı.
    üstelik o kadar mal sattılar.
    yazıklar olsun. zerre kadar hakkım varsa haram olsun.

• 18 nisan 2008 tarihi itibariyle benzine zam geldi yine, fiyatlar ilk sayfada güncellenmiştir

http://www.shell.com/home/page/tu-tr/app_profile/pompa.html
  • quote:

quote:

motorin 50 olan 3,10

Bana mı dedin?

bilmiyorum ama burda 3.11diyor
    http://www.shell.com/home/page/tu-tr/app_profile/pompa.html

• bu zam haberlerini erken öğrenmemiz iyi oluyor en azından gelen zamma kendimizi 1 gün öncesinden hazırlıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuci -- 17 Nisan 2008; 22:36:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

korkarım ki 2. aldığın mazot, eurodizel değil...
    quote:

quote:

motorin 50 olan 3,10

Bana mı dedin?

Nasıl değil ya? V-Power Diesel işte her zaman aldığım yer her zaman mazotu koyan pompacı adamdan aldım.

• Evet arkadaşlar tahminlerim beni yanıltmadı maalesef...

95 oktan kurşunsuz benzinin pompa fiyatı 3,37 YTL/litre fiyatına ulaşmıştır.

Haftasonu veya önümüzdeki hafta başında mazota da zam gelecek. Ben tekrar sizleri zam öncesi deponuzu doldurmanız konusunda uyarayım.

Bu arada sabahları 89.2 Alem FM'de Nihat Sırdar dinleyen arkadaşların haberi vardır, Bu pazartesi sabahından itibaren benzin zamlarını protesto etmek için eylem yapıyoruz. Tüm araç sahiplerini 21.04.2008 tarihinden itibaren sabah 07:45'te dörtlülerini yakıp kornaya basarak bu eyleme katılmaya davet ediyorum.
  • Bu ne ya? 4 ytl ye merdiven dayadı benzin...ha gayret...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

korkarım ki 2. aldığın mazot, eurodizel değil...
    quote:

quote:

motorin 50 olan 3,10

Bana mı dedin?

Nasıl değil ya? V-Power Diesel işte her zaman aldığım yer her zaman mazotu koyan pompacı adamdan aldım.

yüksek kükürtlü mazot aracına zarar verebili dikkat etmen açısından dedim yoksa eurodizeli ucuza alman tabiki güzel olur

• 19.04.2008 itibariyle benzine 1 kuruş ayar

http://www.opet.com.tr/tr/pompafiyatlari.asp
  • Şu an itibarı ile ham petrolün varil fiyatı bir Dünya rekoru daha kırarak $ 116,54 seviyesine ulaşmıştır. Sonumuz hayır olsun arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.