Şimdi Ara

Akaryakıt ve Markette PeP’ten 75 TL Hediye (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
14
Favori
13.053
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geldi gönlümün efendisi
  • Ödeme geldi.
  • banada geldi ancak sms filan atmadılar

• Bildirim geldi ödeme gelmiş. Aytemiz'i saymamış sadece
  • uygulamadan bildirim geldi.

geri alınma tarihi yok değil mi bunun. bakıyeye ekleme yaparak yeni kampanya alısverisi yapalım :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilal_176 -- 16 Aralık 2020; 21:25:8 >
  • 25 geldi. Yaptigim marketten iki alisverisimi saymamis. Halbuki akbank sayiyordu market diye. Dandik pep.
  • 2 alışverişim vardı sadece 1 tanesine 25 tl yatırdık mesajı geldi 3 kasım ve 17 kasımda aynı benzinciden aldığım halde .uğraşılmaz bunlarla.

• Türkiye petrollerini saymış

• Bana 75 sorunsuz gelmiş.

• benim kampanya odemesi de gelmiş. kimse panik yapmasın . bu kartlar Bddk onayına tabi. yatmaması mumkun değil. yeter ki takip edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ederekoylu

benim kampanya odemesi de gelmiş. kimse panik yapmasın . bu kartlar Bddk onayına tabi. yatmaması mumkun değil. yeter ki takip edin.

aynı shell den aldım ayın 3 ve 17 sinde birini yatırmadılar ,

• Başlangıçta ki 200 kampanyasını 250 TL olarak akaryakıt işlemi gerçekleştirmiştim. Bu kampanyadan bihaberdim .
    Şans eseri 25 TL daha kazanmış oldum.
    Bereket versin
  • 2 market sayılmış, petrol ofisini saymamış..

market ve yakıt harcamalaını ayrı ayrı yatırıyor olabilir mi?

• shell ve gros 50 tl yatti

• quote:

Orijinalden alıntı: shutterbug

Marketyo'dan alış veriş yaptım. Pep ile ödedim.

Pep'in müşteri hizmetlerini aradım ve yaptığım alışverişin kampanyaya sayılıp sayılmadığını öğrenmek istedim.

Müşteri temsilcisi "g-mail atın" dedi. Sanırım "e-posta diyince g-mail'den başkası aklına gelmiyor.

Neyse e-posta attım bir tane. 24 saat geçti. Cevap gelmedi. Bir tane daha attım.

Gelen cevap şu: "Talebinize istinaden incelediğimizde kayıt tarihiniz 17/07/2020 olarak görüntülenmekte. Kampanya, kampanya süresi boyunca ilk defa PeP’e üye olan ve kart talep eden müşteriler için geçerlidir.1 Eylül'den önce üye olmuş ancak kart almamış müşteriler kampanya kapsamı dışında olacaktır koşulundan dolayı kampanyaya katılım sağlayamamaktasınız.

Farklı kampanyalarımızdan yararlanabilmek için https://www.peple.com.tr/kampanyalar adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Saygılarımızla,

PeP Müşteri Hizmetleri"

Valla saymışlar saymamışlar umurumda değil. İlk kez kullanayım dedim. Bir sorumuza cevap bile alamıyoruz yani. Ben ne soruyorum adamlar ne cevap veriyor.

Mesaj attım 4-5 kez. Sorumu yineledim. Cevap gelmemişti.

Tek alış verişimi geçerli saymışlar ve 25 lirayı yatırmışlar.

• Aynı marketten farklı günlerde aynı miktar çekim yaptım birini ödedi

• Paralar yatmış
  • Sadece 25 TL yatmış 50 TL eksik
  • 75 iade yatmış sorunsuz
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.