Şimdi Ara

akaryakıt zamlarına tepkimizi gösterelim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ben tam tersine benzine, motorine, LPG'ye büyük zamlar yapılması taraftarıyım. 10 YTL'den aşağı olmamalı bugünün fiyatları ile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ihg70

Ben tam tersine benzine, motorine, LPG'ye büyük zamlar yapılması taraftarıyım. 10 YTL'den aşağı olmamalı bugünün fiyatları ile.

neden???
    aslında bende bazen trafikteki sıkışıklığı görüp aynı şeyleri düşünyorum ama
  • Her zamdan sonra bi eleman konu acar. hadi tepki gosterelim die
  • quote:

Orjinalden alıntı: anadolurock

Her zamdan sonra bi eleman konu acar. hadi tepki gosterelim die

• Güncel
  • quote:

Orjinalden alıntı: elegance883

..

akaryakıt zamlarına tepkimizi gösterelim

tebrik ediyorum çalışman için ve aynen katılıyorum...
  • facebooktaki gruba bu resmı koydum, bende birkaç çalışma düşünüyorum, en azından araclarımızın arka camlarına böyle birşeyler yapıştıralım

alıntı facebook
    Araçlarımızın arka camlarına sticker yapıştırmayı düşünüyoruz. Bu konudaki resimlerinizi lütfen upload yapınız. İçlerinde en çarpıcı ve dikkat çekici olanını araçlarımıza yapıştırıcağız. Geçen senelerde belli bir zaman alemfm radyo programcısı nihat sırdar bu konuda halkı bir şekilde örgütlemeyi başarmıştı. Ozamanlarda benzin 3 ytl geçmişti ve daha sonra indirime gidildi, 2.6ytl civarlarına geriledi, stickerlarımızı hazırlayalım-radyo programcıları ilede görüşüceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 16 Nisan 2008; 0:44:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: elegance883

..

Katılıyorum.

• tepki gösterelim sonrada yillik vergilere zamn koysunlar degil mi :)
  • ben yakıttan vaz geçtim millet yiğecek ekmek bulamayacak.
  • Bu resmi basıp arabamın arka camına yapıştırıcam.
  • benim anlamadığım taksiciler toplu taşımacılardan hiç ses yok onlar bir iki gün kontak kapatsalar benzin yarı fiyata iner yoksa onlar indirimli mi alyorlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: vct2000

benim anlamadığım taksiciler toplu taşımacılardan hiç ses yok onlar bir iki gün kontak kapatsalar benzin yarı fiyata iner yoksa onlar indirimli mi alyorlar?

Taksicilerden ses çıkmaz tabi. Onlar LPG'ci
  • sustukça sıra lpg ye de gelecek
  • ben öncedende yazdığım gibi araçlara resim vb. şeyler yapıştırma taraftarıyım. Bizim gibi düşünenlerde mutlaka yapıştıracaktır. Bazılarına kaç kişi olduğumuzu ve hatta zaman zaman neler yapabileceğimizi göstermeliyiz. Hangi ülke olduğunu hatırlamıyorum ama bir ülkede akaryakıta gelen zammı kamyoncular ülkenin en işlek otoyolunu trafiğe kapatarak protesto etmişlerdi. Sanıyorum fransada köylüler anayolları traktörle kapatmışlardı. onlar istediklerini aldı. Biz ise bişey yapalım diyoruz hala ama ne olduğuna kimse karar veremiyor. sticker yapabilecek fotoshop kullanmayı bilenler varsa yapsın beğendiğmizi bastıralım.
  • ayrıyetten 5 tane daha cıkarttım olur ya bir isteyen olur, veririrm
  • birkaç tane örnek olsada ortak bir tercihte bulunup aynı büyüklükte sticker yaptırıp herkes aynısını yapıştırsa daha iyi olur. bu resimde donanım haber yazıyo bunu yapıştırmayalım.
  •  akaryakıt zamlarına tepkimizi gösterelim

seç begen al
  • facebooktan alıntı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.