Şimdi Ara

akaryakıt zamlarına tepkimizi gösterelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • durmadan zam konulan yakıt fayatlarına seyirci kalıyoruz.. tek başına birşey yapamayız fakat forumlar diğer fun clup siteleri yardımıyla falan çoğalabiliriz daha sonra tepkimizi göstermenin yollarını buluruz.. buradan başlayalım daha sonra marka takımlarına falan duyurup çoğalalım ne dersiniz

• benim düşündüğümü sen yapmışsın arkadaşım. 3 ayda 2 tane dizel araba aldım neredeyse zamlardan dolayı pişman oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efecs

benim düşündüğümü sen yapmışsın arkadaşım. 3 ayda 2 tane dizel araba aldım neredeyse zamlardan dolayı pişman oldum.
    biyik şehirlerdeki eylemler ses getirebilir bence toplanılmalı işçiler 2 gün grev yapıyor dedikleri oluyor bence tayyip amcanın mekanına yürümek lazım
  • quote:

benim düşündüğümü sen yapmışsın arkadaşım. 3 ayda 2 tane dizel araba aldım neredeyse zamlardan dolayı pişman oldum.
    tepkisiz kalındığı sürece bu zamların arkasının kesilmeyeceği ortada. herkes ne şekilde tepki göstereceğimize dair bi fikir ortaya atarsa uygulanabilirliğini tartışabiliriz.

örneğin maliye bakanlığı, tüpraş vs konu ile ilgili kurumlara sürekli mailler atarak zamlardan duyulan rahatsızlığımızı dile getirebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖfKeLiKaLaBaLıK

tepkisiz kalındığı sürece bu zamların arkasının kesilmeyeceği ortada. herkes ne şekilde tepki göstereceğimize dair bi fikir ortaya atarsa uygulanabilirliğini tartışabiliriz.

örneğin maliye bakanlığı, tüpraş vs konu ile ilgili kurumlara sürekli mailler atarak zamlardan duyulan rahatsızlığımızı dile getirebiliriz.

Alıntıları Göster
    http://www.facebook.com/group.php?gid=11756935878

nedense 2 gün zam gelmeyince, hersey unutuluyor, benim birsürü topiğim olmuştur bu konuda, ama kimse örgütlenmiyor
    türk insanını anlamak güç, şikayetçi olursun, konuşursun edersınde , gel bişi yapalım dersin kimse gelmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest

nedense 2 gün zam gelmeyince, hersey unutuluyor, benim birsürü topiğim olmuştur bu konuda, ama kimse örgütlenmiyor
    türk insanını anlamak güç, şikayetçi olursun, konuşursun edersınde , gel bişi yapalım dersin kimse gelmez

Alıntıları Göster
    çok haklısınız bişey yapalım deyince kimse bişey demiyor. örgütlenelim diyoruzda hukuksal anlamda bir sorun olmasın bu yazdıklarımız.

• quote:

çok haklısınız bişey yapalım deyince kimse bişey demiyor. örgütlenelim diyoruzda hukuksal anlamda bir sorun olmasın bu yazdıklarımız.

Alıntıları Göster
    hiçbişi olmaz,
  • quote:

Alıntıları Göster
    buradan başlayalım eşe dosta haber edelim durumu açıklayan güzel bir maili format edelim... mesela üye olduğumuz diğer sitelerede duyuralım oralarda da konu açalım.. hepimizi mağdur ediyorlar böyle gidersede devam edecekler en azından çaba gösterelim

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: efecs

ülkeyi bölmüyoruz ya.. sadece düşüncelerimizi paylaşyoruz bir protesto gerçekleştirmiyoruz şu anda eğer o aşamaya gelirsek gerekli izinleri alırız

• quote:

Orijinalden alıntı: vct2000

buradan başlayalım eşe dosta haber edelim durumu açıklayan güzel bir maili format edelim... mesela üye olduğumuz diğer sitelerede duyuralım oralarda da konu açalım.. hepimizi mağdur ediyorlar böyle gidersede devam edecekler en azından çaba gösterelim

Alıntıları Göster
    valla forumda 2 yıldır yazıyoruz tepki gösterelim falan . tapki dedğin 2 ay kimse benzin almaz dolmusa otobuse talim eder( hiç ihtimal vermiyorum ) sabah yola cıkın herkes tek basına aracında benzin pahalanıyo deligibi mazotda arac alımı halen devam ediyo demekki milletin durumu iyi

internet den forumdan falan sabaha kadar tepki ver . tepki fiil gerektirir eylem lafla foruma yazmakla şiir yazmakla v.s hiçbişey olmaz bence alışmak lazım 4 ytl olsun eminim ki herkes kullanmaya devam eder eylem falan yapmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: vct2000

quote:

ülkeyi bölmüyoruz ya.. sadece düşüncelerimizi paylaşyoruz bir protesto gerçekleştirmiyoruz şu anda eğer o aşamaya gelirsek gerekli izinleri alırız

Alıntıları Göster
    eskiden arabalara yapıştırılan bir amblemmi vardı tam hatırlamıyorum "bu araçta dünyanın en pahalı benzini kullanılıyor diye" bişey yapalım araçlarımıza yapıştıralım gören beğenen bizi haklı bulan da kendi aracına yapıştırsın. ( biz kaç kişiyiz gibi)

• quote:

eskiden arabalara yapıştırılan bir amblemmi vardı tam hatırlamıyorum "bu araçta dünyanın en pahalı benzini kullanılıyor diye" bişey yapalım araçlarımıza yapıştıralım gören beğenen bizi haklı bulan da kendi aracına yapıştırsın. ( biz kaç kişiyiz gibi)

Alıntıları Göster
    quote:

evet iyi fikir

• quote:

Alıntıları Göster
    o tepki gelmez

durmak yok yola devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemesis-83

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    topic tutmadı, şekil a,
    ben boşuna demiyorum, böyle şeyler bu ülkede yürümez diye
  • quote:

topic tutmadı, şekil a,
    ben boşuna demiyorum, böyle şeyler bu ülkede yürümez diye

Alıntıları Göster
    Facebook Grubuna 155 kişi davet ettim valla ben görevimi kısmen yaptım, herkes bu kadar davet etse orası rekor kırar, Mehmet Ali Birand TV ye çıkarır...

Ecnebi bile davet etmişim, uluslararası destek

Rus kızları moral desteği verir artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 14 Nisan 2008; 12:04:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Facebook Grubuna 155 kişi davet ettim valla ben görevimi kısmen yaptım, herkes bu kadar davet etse orası rekor kırar, Mehmet Ali Birand TV ye çıkarır...

Ecnebi bile davet etmişim, uluslararası destek

Rus kızları moral desteği verir artık

Alıntıları Göster
    ben bundan sonra 2 kişi olmadığı takdirde arabama tek binmeyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: robespierre

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Facebook grubuna 130 kişi davet ettim.

Hadi arkadaşlar üye olanlar listesinde kim varsa davet etsinler ki dikkat çekelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

Facebook grubuna 130 kişi davet ettim.

Hadi arkadaşlar üye olanlar listesinde kim varsa davet etsinler ki dikkat çekelim.

Alıntıları Göster
    Ankarada Valilikten izin alıp, başta aracı olanlar olmak üzere, akaryakıt zamlarına dur eylemi yapılmalı.
    bir c.tesi veya pazar olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VEDAT_06

Ankarada Valilikten izin alıp, başta aracı olanlar olmak üzere, akaryakıt zamlarına dur eylemi yapılmalı.
    bir c.tesi veya pazar olabilir.

Alıntıları Göster
    en sonunda alıcam bi hacı murat yakıcam bogaziçi köprüsünde,

• quote:

en sonunda alıcam bi hacı murat yakıcam bogaziçi köprüsünde,

Alıntıları Göster
    Ne zamandır forumda böyle birşeyi düşünüyordum fakat sorun çıkar düşüncesiyle henüz hayata geçirmemiştim.

Bende varım sonuna kadar. Fakat topiği sürekli güncel yapalım. Artık toplanıp yürürmüyüz naparız bilmiyorum ama kesinlikle birşeyler yapmamız lazım. Facebookta 100 kişiyi davet ettim gruba.

Durmak yok yola devam ama mazot kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [dodo] -- 14 Nisan 2008; 14:03:39 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.