Bildirim
akaryakıt zamlarına tepkimizi gösterelim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
benim düşündüğümü sen yapmışsın arkadaşım. 3 ayda 2 tane dizel araba aldım neredeyse zamlardan dolayı pişman oldum. -
biyik şehirlerdeki eylemler ses getirebilir bence toplanılmalı işçiler 2 gün grev yapıyor dedikleri oluyor bence tayyip amcanın mekanına yürümek lazımquote:
Orijinalden alıntı: efecs
benim düşündüğümü sen yapmışsın arkadaşım. 3 ayda 2 tane dizel araba aldım neredeyse zamlardan dolayı pişman oldum. -
tepkisiz kalındığı sürece bu zamların arkasının kesilmeyeceği ortada. herkes ne şekilde tepki göstereceğimize dair bi fikir ortaya atarsa uygulanabilirliğini tartışabiliriz.quote:
benim düşündüğümü sen yapmışsın arkadaşım. 3 ayda 2 tane dizel araba aldım neredeyse zamlardan dolayı pişman oldum.
örneğin maliye bakanlığı, tüpraş vs konu ile ilgili kurumlara sürekli mailler atarak zamlardan duyulan rahatsızlığımızı dile getirebiliriz. -
http://www.facebook.com/group.php?gid=11756935878quote:
Orijinalden alıntı: ÖfKeLiKaLaBaLıK
tepkisiz kalındığı sürece bu zamların arkasının kesilmeyeceği ortada. herkes ne şekilde tepki göstereceğimize dair bi fikir ortaya atarsa uygulanabilirliğini tartışabiliriz.
örneğin maliye bakanlığı, tüpraş vs konu ile ilgili kurumlara sürekli mailler atarak zamlardan duyulan rahatsızlığımızı dile getirebiliriz.
Alıntıları Göster
nedense 2 gün zam gelmeyince, hersey unutuluyor, benim birsürü topiğim olmuştur bu konuda, ama kimse örgütlenmiyor
türk insanını anlamak güç, şikayetçi olursun, konuşursun edersınde , gel bişi yapalım dersin kimse gelmez
-
çok haklısınız bişey yapalım deyince kimse bişey demiyor. örgütlenelim diyoruzda hukuksal anlamda bir sorun olmasın bu yazdıklarımız.quote:
Orijinalden alıntı: Guest
http://www.facebook.com/group.php?gid=11756935878
nedense 2 gün zam gelmeyince, hersey unutuluyor, benim birsürü topiğim olmuştur bu konuda, ama kimse örgütlenmiyor
türk insanını anlamak güç, şikayetçi olursun, konuşursun edersınde , gel bişi yapalım dersin kimse gelmez
Alıntıları Göster
-
hiçbişi olmaz,quote:
çok haklısınız bişey yapalım deyince kimse bişey demiyor. örgütlenelim diyoruzda hukuksal anlamda bir sorun olmasın bu yazdıklarımız.
Alıntıları Göster -
buradan başlayalım eşe dosta haber edelim durumu açıklayan güzel bir maili format edelim... mesela üye olduğumuz diğer sitelerede duyuralım oralarda da konu açalım.. hepimizi mağdur ediyorlar böyle gidersede devam edecekler en azından çaba gösterelimquote:
http://www.facebook.com/group.php?gid=11756935878
Alıntıları Göster
-
quote:
çok haklısınız bişey yapalım deyince kimse bişey demiyor. örgütlenelim diyoruzda hukuksal anlamda bir sorun olmasın bu yazdıklarımız.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: efecs
ülkeyi bölmüyoruz ya.. sadece düşüncelerimizi paylaşyoruz bir protesto gerçekleştirmiyoruz şu anda eğer o aşamaya gelirsek gerekli izinleri alırız
-
valla forumda 2 yıldır yazıyoruz tepki gösterelim falan . tapki dedğin 2 ay kimse benzin almaz dolmusa otobuse talim eder( hiç ihtimal vermiyorum ) sabah yola cıkın herkes tek basına aracında benzin pahalanıyo deligibi mazotda arac alımı halen devam ediyo demekki milletin durumu iyiquote:
Orijinalden alıntı: vct2000
buradan başlayalım eşe dosta haber edelim durumu açıklayan güzel bir maili format edelim... mesela üye olduğumuz diğer sitelerede duyuralım oralarda da konu açalım.. hepimizi mağdur ediyorlar böyle gidersede devam edecekler en azından çaba gösterelim
Alıntıları Göster
internet den forumdan falan sabaha kadar tepki ver . tepki fiil gerektirir eylem lafla foruma yazmakla şiir yazmakla v.s hiçbişey olmaz bence alışmak lazım 4 ytl olsun eminim ki herkes kullanmaya devam eder eylem falan yapmaz
-
eskiden arabalara yapıştırılan bir amblemmi vardı tam hatırlamıyorum "bu araçta dünyanın en pahalı benzini kullanılıyor diye" bişey yapalım araçlarımıza yapıştıralım gören beğenen bizi haklı bulan da kendi aracına yapıştırsın. ( biz kaç kişiyiz gibi)quote:
Orijinalden alıntı: vct2000quote:
ülkeyi bölmüyoruz ya.. sadece düşüncelerimizi paylaşyoruz bir protesto gerçekleştirmiyoruz şu anda eğer o aşamaya gelirsek gerekli izinleri alırız
Alıntıları Göster
-
quote:
eskiden arabalara yapıştırılan bir amblemmi vardı tam hatırlamıyorum "bu araçta dünyanın en pahalı benzini kullanılıyor diye" bişey yapalım araçlarımıza yapıştıralım gören beğenen bizi haklı bulan da kendi aracına yapıştırsın. ( biz kaç kişiyiz gibi)
Alıntıları Gösterquote:
eskiden arabalara yapıştırılan bir amblemmi vardı tam hatırlamıyorum "bu araçta dünyanın en pahalı benzini kullanılıyor diye" bişey yapalım araçlarımıza yapıştıralım gören beğenen bizi haklı bulan da kendi aracına yapıştırsın. ( biz kaç kişiyiz gibi)
evet iyi fikir
-
o tepki gelmezquote:
Alıntıları Göster
durmak yok yola devam -
topic tutmadı, şekil a,quote:
Orijinalden alıntı: nemesis-83
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
ben boşuna demiyorum, böyle şeyler bu ülkede yürümez diye -
Facebook Grubuna 155 kişi davet ettim valla ben görevimi kısmen yaptım, herkes bu kadar davet etse orası rekor kırar, Mehmet Ali Birand TV ye çıkarır...quote:
topic tutmadı, şekil a,
ben boşuna demiyorum, böyle şeyler bu ülkede yürümez diye
Alıntıları Göster
Ecnebi bile davet etmişim, uluslararası destek
Rus kızları moral desteği verir artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 14 Nisan 2008; 12:04:31 >
-
ben bundan sonra 2 kişi olmadığı takdirde arabama tek binmeyeceğimquote:
Orijinalden alıntı: hasanmerto
Facebook Grubuna 155 kişi davet ettim valla ben görevimi kısmen yaptım, herkes bu kadar davet etse orası rekor kırar, Mehmet Ali Birand TV ye çıkarır...
Ecnebi bile davet etmişim, uluslararası destek
Rus kızları moral desteği verir artık
Alıntıları Göster
-
Facebook grubuna 130 kişi davet ettim.quote:
Orijinalden alıntı: robespierre
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Hadi arkadaşlar üye olanlar listesinde kim varsa davet etsinler ki dikkat çekelim. -
Ankarada Valilikten izin alıp, başta aracı olanlar olmak üzere, akaryakıt zamlarına dur eylemi yapılmalı.quote:
Orijinalden alıntı: Cloud Nine
Facebook grubuna 130 kişi davet ettim.
Hadi arkadaşlar üye olanlar listesinde kim varsa davet etsinler ki dikkat çekelim.
Alıntıları Göster
bir c.tesi veya pazar olabilir. -
en sonunda alıcam bi hacı murat yakıcam bogaziçi köprüsünde,quote:
Orijinalden alıntı: VEDAT_06
Ankarada Valilikten izin alıp, başta aracı olanlar olmak üzere, akaryakıt zamlarına dur eylemi yapılmalı.
bir c.tesi veya pazar olabilir.
Alıntıları Göster
-
Ne zamandır forumda böyle birşeyi düşünüyordum fakat sorun çıkar düşüncesiyle henüz hayata geçirmemiştim.quote:
en sonunda alıcam bi hacı murat yakıcam bogaziçi köprüsünde,
Alıntıları Göster
Bende varım sonuna kadar. Fakat topiği sürekli güncel yapalım. Artık toplanıp yürürmüyüz naparız bilmiyorum ama kesinlikle birşeyler yapmamız lazım. Facebookta 100 kişiyi davet ettim gruba.
Durmak yok yola devam ama mazot kalmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [dodo] -- 14 Nisan 2008; 14:03:39 >
Benzer içerikler
- hava kirliliği önleme sistemi arızası nasıl giderilir
- 75 80 şanzıman yağı hangi araçlarda kullanılır
- audi a6 bluetooth bağlantısı nasıl yapılır
- findeks notuna bakmayan araç kiralama
- ankara"da 4 mevsim lastik kullanılır mı
- mg es5
- peugeot 3008 hibrit yorumlar
- seres fiyat listesi
- volkswagen tayron 2025
- bmw 420i gran coupe fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X