Şimdi Ara

Kimsenin Rahatsız Olmadığı Fahiş GSM zamları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konuyu ekşide yazmışlar tekrar aynı şeyleri yazmak yerine , alıntı yapacağım...

Neden kimse rahatsız değil !!!

Neden hiç konuşulmadığını merak ettiğim olay. sadece, en basitinden 1 yıl öncesine kadar yaklaşık 1,5 tl olan devlete ödenen (trt vergisi gibi) ve nedense sunulan paket ücretinin dışında olan zorunlu 'telsiz kullanım ücreti' 4,23 lira olmuştur.

diğer yandan şu anda büyük ihtimalle çoğu insan taahhütlü fatura fiyatını ödediği için artan fiyatlardan haberdar değil. ben faturasız hat kullanan biri olarak, neredeyse her 2 ayda bir fiyatların arttığına dair mesaj alıyorum. buna denetim yok, şikayet yok herkes tutturduğu yerden gidiyor.

her şeyi geçtim bu telsiz kullanım ücreti neden fatura fiyatlarına dahil değil ve 1 yıl içinde neden yüzde 60 civarı artış var. devletin kendisi bu artışı onaylıyor demek ki. sürekli fiyat artışlarından şikayet edip fiyat artırmak. trt vergisinden vazgeçilen vergi parasını buradan alıyorlar olsa gerek.

diğer yandan 50 tl'lik standart suya sabuna dokunmayan kullandığım paketler bir baktım 2 ay içinde 80 - 90 lira bandına çıktı minimum. faturasız olarak kullandığım 2 gsm operatöründen (türk telekom ve vodafone) neredeyse her ay kullandığım tarifenin arttığına dair sms geliyor.

türk.net'in taahütsüz kullanıcılarına ne de olsa bir sözleşme yok bas yüzde 60 zammı düşüncesi gibi, faturasız hat kullanıcıları da anlık olarak bu değişimi görebilmekte.

paketlere bakıyorsun düzgün sunulan bir ayarda tarife yok. birinde interneti kısıyor, o olmazsa diğerinde konuşmayı kısıyor. ikisi birden eskinden 50 tl'ye aldığın paket şimdi 120 - 150 dolaylarında geziyor. bu artış yüzde 100'den bile fazla.

kuşkusuz telsiz kullanım ücreti'nin devlet tarafından bu denli fazla arttığı bir sistemde operatörlerin bu kadar artış yapması doğal, ama artışlar anormal. marketleri incelediğiniz gibi bunları da inceleseniz ya. üç operatör whatsapp grubu kurmuş fiyat mı belirliyor acaba*...

artanmajor

28.07.2022 13:17

kimsenin gündeme getirmediği bir başka çıldırıştır. yüzde yüzden fazla bir fiyat artışıyla arayıp teklif veriyorlar. birde mevcut paketimi değil daha yüksek bir internet paketini dayatıyorlar , bana lazım değil kardeşim 40gb mevcut 25 gb için teklif yokmu diyorum yok diyorlar . gayette karınları tok düşüneyim dersen dahada bu teklifi vermeyiz deyip görüşmeyi sonlandırıyorlar. (bkz: türk telekom)

magirusprime

Kimsenin Rahatsız Olmadığı Fahiş GSM zamları
    Kimsenin Rahatsız Olmadığı Fahiş GSM zamlarıekşi sözlük
    mobil operatörlerin paket fiyatlarının çıldırması
    https://eksisozluk.com/mobil-operatorlerin-paket-fiyatlarinin-cildirmasi--7143073

• Türk Telekom'da adam kayırdığını yıllardır söylüyorum. Çoğu kişiden ucuza kullanıyorken bıraktım hemde. Ama sırf ucuza tarife kopardığı için yalakası çok. Ertesi sene uyguna alamayıp, başkalarının uyguna aldığını görünce de kuduranzi.

Varsa yoksa Turkcell. En azından salak yerine koymayıp toplu kazık yapıyor.

• ben 13 euroya 100 mbit internet + 3 tane 5 Gb kotalı 1500 dakika mobil hat kullanıyorum alamanya bizi kıskanıyor

• maaart M kullanıcısına yanıt

Hocam Los Angeles'ta fiyatlar nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana normal gibi geliyor doların artışı 1yillik şuan yüzde 120 130 gibi. Benzin ve elektrik fiyatları da çok uçtu.

Döviz + enerji giderleri diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 9 Ekim 2022; 15:7:1 >
  • Parayı ödesek de hizmet alamıyoruz neticede, son 2 yılda 3 kere operatör değiştirdim 20'den fazla kez şikayet kaydı bıraktım. Tabii kendilerinde hiçbir kusur olmamasından ötürü iPhone'um bozuk olabilirmiş, ona da Apple baktı onda da problem yok :) Telefonu sıfırladık, hatları değiştirdik, operatör değiştirdik ama İstanbul'un ana bölgelerinde bile hattın doğru düzgün çekmesini, internetin sorunsuz çalışmasını sağlayamadık. İstanbul dışı zaten felaket durumda. Şimdilerde ise bahaneleri 5G çalışması varmış. 5G destekli telefon sayısı ülkede kaç tane? Henüz 4,5G, 4G, LTE adına ne derseniz artık bunu sağlıklı bir şekilde sağlayamıyorlar. 3G şebekesine geçelim desek onun desteği de bitmiş adeta hiçbir şey çalışmıyor. İllaki alacaklar, bunsuz olmayacak nasıl olsa diyerek düşük kalitede yüksek fiyat veriyorlar.

• nostalji16 kullanıcısına yanıt

Los Angeles'a posta koyup sınır dışı edilmediyse biliyordur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fırsatçı firmaların başında vodafone geliyor.Rakiplerine göre yine ucuz olsa da,müşteriler arası inanılmaz adam kayırma var.Daha geçen ay anneanneme gidipte 18 gb lı tarifeye geçmesi için ısrarla defalarca aramışlar,en sonunda bana denk geldi.47 liralık tarife kullanıyor neden 90 liralık tarife öneriyorsunuz dediğimde sistem böyle öneri çıkarıyor diyor ne saçmalık.Kendim 70 liralık tarife kullanıyorum,3 gb internetim var mobilde.Kız arkadaşıma da geçen aynısını yapmışlar rest çekince 47 liraya 8 gb internetli özel bir tarife oluşturmuşlar.Böyle bir düzen olamaz gerçekten,hep söyledim yine söylüyorum bu 3 lü gsm şirketine iddialı bir rakip çıkmadığı sürece bu işler böyle olacak.Şuan hepsi birbirinden rezil,birbirinden beterler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PoloClassic75 kullanıcısına yanıt
    Bunun aynısı türk telekom'da da mevcut. Mehmet'e 20gb 115 tl'lik tarifeyi verirken, Ahmet'e 20gb 45 tl'lik tarifeyi veriyor. Şanslı olan düdüğü öttürüyor, bir tek turkcell'de bu sistem yok. Herkes aynı kazığa oturuyor, komple.

• Türk Telekom'da adam kayırdığını yıllardır söylüyorum. Çoğu kişiden ucuza kullanıyorken bıraktım hemde. Ama sırf ucuza tarife kopardığı için yalakası çok. Ertesi sene uyguna alamayıp, başkalarının uyguna aldığını görünce de kuduranzi.

Varsa yoksa Turkcell. En azından salak yerine koymayıp toplu kazık yapıyor.

• Forumda bu duruma en çok ben karşı çıktım eski mesajlara bakarsanız görebilirsiniz.
    Rekabet kurumu ve BTK bu ele acilen el atmalı işin öncüsü VARLIK FONU OPERATÖRLERİDİR.
    Biri en ucuz fiyat sunar , biri en pahalı.
    Biri her yerde çok çekici, diğeri iyinin kötüsü.
    Vodafone bana göre onlardan kalan yeri olmayıp arada işine geldiği gibi fiyat sunuyor.
    Hatta dediğim gibi rekabet artık tarifede değil fiyatta.
    Herşey tüketici aleyhine zam ve kısıtlama üzerine gidiyor.
    Yakında FATURALI hatların konuşma ve internet periyot atış sürelerini değiştireceklerini kendimce neden olmasın diyorum.
    Hatta direkt hotspot bille artık ücretli olurda diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GENERALCELL kullanıcısına yanıt
    Varlık Fonu Operatörleri : Turkcell - Türk Telekom.Geriye ne kaldı.

Yapacak bir şey yok. 300 de deseler mecbur. 500 de deseler mecbur. Elektrik-su gibi birşey internet.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.