Şimdi Ara

Akaryakıtta indirim müjdesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: McLaren64

quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

quote:

quote:

Akaryakıtın ucuz olmasını herkes ister ama öyle benzin 2.5 TL olsun falan unutun o hayalleri. Sen enerji fakiri bir ülkesin. Haa şu durumdan daha ucuz olmalı akaryakıt ama Benzin 2.5, Mazot 2 lira olsun falan filan komik hayaller bunlar. Kılıçdaroğlu'nun mazot 1.5 lira olacak sözüne hiç gelmeyeyim. O adam kendi verdiği sözlere dahi inanmıyor. Birde ben mi inanacağım.

Kirsal motorin icin o fiyat. Adamin ne dedigini bile dinlememissiniz.

Yahu hangi parayla yapacak? Kırsal Motorin 1.5 olacak diyelim biz keriz miyiz? Ulaşımla uğraşanlar keriz mi? Kamyoncular, otobüsçüler keriz mi? Onlarda istemeyecek mi? Onlara 4.5 lira çiftçiye 1.5 lira. Kim inanır buna? Komik olmayın Allah aşkına. Bu adam her fakire 600 lira vereceğim demiyor muydu belediye başkanı olursa? İzmir'de verse ya? Kendi belediyesi sonuçta. Adamlar İzmir'i mega köy yaptılar yatacağız diye. Hala bu adamın komik vaatlerine inanıyorsunuz. Yapmayın Allah aşkına ya. Kimsenin siyasi görüğü beni ingilendirmez. Kime oy veriyorsa versin ama Kılıçdaroğlu boş adamın teki kimse kusura bakmasın.

Traktor de kullanilan yakit ile senin aracinda kullandigin ayni mi guzel kardesim. Zaten ciftci perisan oradan biraz kazansinlar Bari. 600 tl meselesine gelirsek su anda yapilan yardimi organize hale getiriyor sadece. Izmir'e gelince izmirliler hallerinden memnun sana ne.
    Su anda ocalan hapisten ciksin ulkeyi daha kotu yonetemez soyleyeceklerim bu kadar.

1. Önce üslubunu düzelt.

2. Bana sana ne gibi şeyler yazma. Ben senin askerlik arkadaşın yada babanın oğlu değilim.

3.Akaryakıtın ucuz olmasını kim istemez ki? Ama komik vaatlere de inanacak kadar saf değilim. Kaldı ki Yerel Seçimlerde Başbakan olacağını düşünen bir adamdan bahsediyoruz.

Madem İzmir'liler halinden memnun, Türkiye'nin %50'si de halinden memnun o zaman.

Yapılmayan hizmetleri görmemek için kör olmak lazım İzmir'de. Ulan 1 yağmur yağsın İzmir deniz seviyesiyle eşitleniyor. Her tarafı su basıyor. Metro, trafik desen rezalet. Üstelik İzmir işsizliğin en çok olduğu şehirlerin başında geliyor. İzmir'lilerin çoğu sırf AKP almasın diye CHP'ye oy veriyor. Yoksa CHP'yi ilk fırsatta kapının önüne koyacaklar. Bunu kulaklarımda duydum. Öyle sandığın gibi İzmir'liler halinden falan hiç memnun değil.

Yavv he he artik baska sozum kalmadi sizin gibilere bana sana ne diyemezsin deyip ulan Demissiniz birde. Yazdiklariniza gelince, turkiyede tum belediyelerde asiri yagislarda baskin yasanir. Ankara'da Balik adamlar dolaniyordu en son. Altyapilar olaganustu durumlar Icin hazirlanmaz. Issizlik ile belediye arasinda iliski kurabilmenize hayran oldum. Issizlik sorunu icin iktidar degistirmek Daha mantikli sanki. Hizmet demissiniz valla bi halt goremiyorum. Son cevabimdir ugrasmaya deymezsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Akaryakıtın ucuz olmasını herkes ister ama öyle benzin 2.5 TL olsun falan unutun o hayalleri. Sen enerji fakiri bir ülkesin. Haa şu durumdan daha ucuz olmalı akaryakıt ama Benzin 2.5, Mazot 2 lira olsun falan filan komik hayaller bunlar. Kılıçdaroğlu'nun mazot 1.5 lira olacak sözüne hiç gelmeyeyim. O adam kendi verdiği sözlere dahi inanmıyor. Birde ben mi inanacağım.

Kirsal motorin icin o fiyat. Adamin ne dedigini bile dinlememissiniz.

Yahu hangi parayla yapacak? Kırsal Motorin 1.5 olacak diyelim biz keriz miyiz? Ulaşımla uğraşanlar keriz mi? Kamyoncular, otobüsçüler keriz mi? Onlarda istemeyecek mi? Onlara 4.5 lira çiftçiye 1.5 lira. Kim inanır buna? Komik olmayın Allah aşkına. Bu adam her fakire 600 lira vereceğim demiyor muydu belediye başkanı olursa? İzmir'de verse ya? Kendi belediyesi sonuçta. Adamlar İzmir'i mega köy yaptılar yatacağız diye. Hala bu adamın komik vaatlerine inanıyorsunuz. Yapmayın Allah aşkına ya. Kimsenin siyasi görüğü beni ingilendirmez. Kime oy veriyorsa versin ama Kılıçdaroğlu boş adamın teki kimse kusura bakmasın.

Traktor de kullanilan yakit ile senin aracinda kullandigin ayni mi guzel kardesim. Zaten ciftci perisan oradan biraz kazansinlar Bari. 600 tl meselesine gelirsek su anda yapilan yardimi organize hale getiriyor sadece. Izmir'e gelince izmirliler hallerinden memnun sana ne.
    Su anda ocalan hapisten ciksin ulkeyi daha kotu yonetemez soyleyeceklerim bu kadar.

1. Önce üslubunu düzelt.

2. Bana sana ne gibi şeyler yazma. Ben senin askerlik arkadaşın yada babanın oğlu değilim.

3.Akaryakıtın ucuz olmasını kim istemez ki? Ama komik vaatlere de inanacak kadar saf değilim. Kaldı ki Yerel Seçimlerde Başbakan olacağını düşünen bir adamdan bahsediyoruz.

Madem İzmir'liler halinden memnun, Türkiye'nin %50'si de halinden memnun o zaman.

Yapılmayan hizmetleri görmemek için kör olmak lazım İzmir'de. Ulan 1 yağmur yağsın İzmir deniz seviyesiyle eşitleniyor. Her tarafı su basıyor. Metro, trafik desen rezalet. Üstelik İzmir işsizliğin en çok olduğu şehirlerin başında geliyor. İzmir'lilerin çoğu sırf AKP almasın diye CHP'ye oy veriyor. Yoksa CHP'yi ilk fırsatta kapının önüne koyacaklar. Bunu kulaklarımda duydum. Öyle sandığın gibi İzmir'liler halinden falan hiç memnun değil.

Yavv he he artik baska sozum kalmadi sizin gibilere bana sana ne diyemezsin deyip ulan Demissiniz birde. Yazdiklariniza gelince, turkiyede tum belediyelerde asiri yagislarda baskin yasanir. Ankara'da Balik adamlar dolaniyordu en son. Altyapilar olaganustu durumlar Icin hazirlanmaz. Issizlik ile belediye arasinda iliski kurabilmenize hayran oldum. Issizlik sorunu icin iktidar degistirmek Daha mantikli sanki. Hizmet demissiniz valla bi halt goremiyorum. Son cevabimdir ugrasmaya deymezsiniz.

Kusura bakma. Senin gibi birisini muhatap alıp cevap yazdım. Benim hatamdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beantragen

Gene çok gene çok.Yapın sabit olsun bitsin.
    LPG:1.5 TL
    Benzin:2.5 TL
    Motorin:2 TL
    aralığı yapında o zaman icratı(!) görelim.Yerse..

o fiyatlar akaryakıtların çıkış fiyatları gibi bir şey :(
    petrol ve doğalgaz fiyatlarının veya dolar kurunun düşmesi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: esenlik

quote:

Orijinalden alıntı: hassey

quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

İndirim müjde falan filan diye başlık açılmış ya...Pes...

Ya ne diye açılacaktı. "Kahretsin yine mi indirim" diye mi açılacaktı?

Yurdum insanı işte, ne yapsan yaranılmaz

Hüloooğğğ indirim geldi demek lazımdı pardon hata etmiiş yurdum insanı !!!

HÜLOOOĞ. HÜLOOOOĞ. İNADINA HÜLOOOĞĞĞ

Bırakın bu elitist yaklaşımları İçinden çıktığınız toplumu küçümseme rahatsızlığından vazgeçin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bırakın bu elitist yaklaşımları İçinden çıktığınız toplumu küçümseme rahatsızlığından vazgeçin.

Kusura bakmada son cümleni kendin tekrar tekrar oku derim..
    Alntıladığım mesajında '' Yurdum insanı işte, ne yapsan yaranılmaz '' yazıpda sonrasında o cümleyi kuruyorsan bir yerde hata yapıyorsun yada şuanki ruh halin iyi değil...

• oooo ne güzel haber gideyimde hemen depoyu fulleyeyim..3 lira falan cepte kalır
  • Benzine en fazla 11kurus mazota en fazla 20kurus gelecekmis sacmalıktan baska birsey degil benzine 11 kurus gelse bile benzin 5liranin üstünde kalıyor böyle indirim yapacagına yapmasın daha iyi

• Allah razi olsun aldilar oyumu

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kusura bakmada son cümleni kendin tekrar tekrar oku derim..
    Alntıladığım mesajında '' Yurdum insanı işte, ne yapsan yaranılmaz '' yazıpda sonrasında o cümleyi kuruyorsan bir yerde hata yapıyorsun yada şuanki ruh halin iyi değil...

İllaki yazdığımı açıklanmak zorunda bırakıyorsunuz. Yurdum insanı derken sadece ve sadece zat-ı şahanelerinizi kastetmiştim ama heyhat.

Bırakın bu kelime oyunlarını

• Oooooooo süper bir indirim bu sevindim, hemen depoyu dolduralım.

ŞAKAYDI.
  • quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

quote:

Orijinalden alıntı: cfiliz

Zaten Lukoil'den 4.48'e aldım en son motorini.

2 ay geçerliymiş.. Bayi karlarını sınırlamaya çalışacaklarına vergiyi azaltsalar ya, nerede kaldı serbest piyasa ekonomisi.

hocam bende düşünüyorum ucuz mazotta bu luko nası memnunmusun hdı daha yeni bi aracım var zararı olur diye sll den şaşmıoz oda 4.60larda luk 4.20lere var...
    aracın yenimi ne zandır kullanıyorsun bilgi verirsen...

Hocam, Lukoil Rusya'nın en büyük petrol firması. Türkiye'de pazar kazanmak için iyi fiyatla veriyorlar. Ben de VW TDI aracıma alıyorum, şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.