hocam naptın ya. şöyle 2 çi köfte yiyodum ağız tadıyla boğazıma durdu valla
Ciklet bile 10 kuruş adamlar 8 kuruş yapıo ayıp artık ya herşeyin en pahalısı bizde zaten yakıtından tut suyuna kadar herşeye fazla fazla para ödüyoz. Bu nedenden dolayı tikyler ben pahalı giyinirim diye ovunuyolar kendileriyle ulen zaten herşey pahalı su bile içsen memlekette tiky oluosun
çok tepki geldi biraz daha indirim bence yoldadır.
ÖTV KDV oranlarıda fazla suçu sadece tek tarafta aramayalım
halk millet böyle internette yazıştığı gibi gerçek dünyada bir yerlerde örgütlenmedikçe tepkisini topluca dile getirmedikçe böyle kazık yemeye devam edecek.Azıcık sesini çıkardınmı anarşist oluveriyorsun bu ülkede artık bu tabuları yıkmamız lazım dünyaya 1 kere gelmişsin ömrün sabretmekle geçiyor ömrümüz geçti gitti lan
quote:
Orjinalden alıntı: tanergode
quote:
Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate
1.8ytl olsun 95 oktan her hafta fullemeyen ne olsun
2.0 YTL'ye razıyım, kontağı bile kapatmayacam...!!! Hatta şanzımandan 5. ve 6. vitesleri de söktürecem! Hatta ve hatta bir klima kompresörü daha taktıracam. Hatta hatta hatta 100 litrelik bir depo (bkz. Mad Max II) ve arkaya da yedek bir motor daha bağlatacam!!!
aygırımı devirkesici manyağı yapmazsam şerefsizim... devir bile kesilmez 8000 çevirtirim yeterki benzin 2 ytl olsun
gökhanım valla 3.06 ya en fazla 6000 devir yeter...kurtarmıyor aga
quote:
Orjinalden alıntı: dozi17
quote:
Orjinalden alıntı: Gokhan43
3.06 olmuş 95 Oktan
Eh iki adım ötesi de zaten devir kesici Kurtarmıyor dediğin gibi LPG'ye geçiş mi yapsak ne
quote:
quote:
quote:
3.06 olmuş 95 Oktan
Eh iki adım ötesi de zaten devir kesici Kurtarmıyor dediğin gibi LPG'ye geçiş mi yapsak ne
senin canavarla ne biçim gidilir beyav 7000 7000 1.8 golf abovvv boşver lpg yi böyle iyi hem benzinde düşüyor:)
quote:
Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate
1.8ytl olsun 95 oktan her hafta fullemeyen ne olsun
haftamı
gezer gezer akşam evime giderken depoyu full lerim be
quote:
quote:
quote:
quote:
3.06 olmuş 95 Oktan
senin canavarla ne biçim gidilir beyav 7000 7000 1.8 golf abovvv boşver lpg yi böyle iyi hem benzinde düşüyor:)
7000 çeviremiyor bu alet yaw öyle deme şimdi Boşver LPG'yi diyosun da araba benzini su sanıp içiyor arkadaş
gökhan benim manda kasa italyan allahından bulasıca böğür böğür senfoni dinletip mest ediyor adamı ama yavşak deli gibi içiyor musluk suyu sandı gavurun oğlu aygır
quote:
gökhan benim manda kasa italyan allahından bulasıca böğür böğür senfoni dinletip mest ediyor adamı ama yavşak deli gibi içiyor musluk suyu sandı gavurun oğlu aygır
Onun hava filtresiyle çıkardığa sese kurban olayım olmayanı da kurban edeyim
Şimdi kış da geliyor kış lastiklerinin ebatları da normaline göre büyük yakıt yine cep yakacak onu düşünür oldum Geçen sene kış vakti 50 YTL ile 90 Km gidiyordu bakalım bu sene nasıl bi hatıra bırakacak
quote:
quote:
Onun hava filtresiyle çıkardığa sese kurban olayım olmayanı da kurban edeyim
Şimdi kış da geliyor kış lastiklerinin ebatları da normaline göre büyük yakıt yine cep yakacak onu düşünür oldum Geçen sene kış vakti 50 YTL ile 90 Km gidiyordu bakalım bu sene nasıl bi hatıra bırakacak
amanınnn bovvvvallah kolaylık versin dostum ühüü senin efsane kasa golfüne kurban olsun benzinler ve kızlar
Amin hocam amin Teşekkür ederim
Neyse konuyu fazla bulandırmayalım ve yineleyelim benzin 3.06 civarına inmiş
plakam 306, benzinim 3,06 arabamda 306
quote:
Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee
Allah mesut etsin Allah aynı durumu 406-407 sahiplerine yaşatmasın
quote:
quote:
quote:
quote:
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme