Şimdi Ara

##AKASA AK-876 YÜKSEK PERFORMANS OC CPU SOĞUTUCU##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • stok fanımı bozduğumdan dolayı akasayı tercih ettim fiyatı 40ytl ye aldım performans testini yarın yapıcam daha monte edemedim ama çok kolay görünüyo montajı tek parça halinde çıkıyo kutudan tatmin edici görüntüsü bakır boruları ile ben soğuturum arkadaş diyor resimlerle paylaşmak istedim.

bide sorum olucak 600-2500rpm hızdan bahsedio 2500den yukarı çıkmıomu anlamına geliyo acaba yardımcı olursanız sewinirim şimdiden teşekkürler.

• 2500rpm son hocam ondan yukarıya çıkmaz ama iyi soğutur gibi gelio ztn amd ler fazla isinmior
  • 2500 rpm nin biraz üstüne gerekirse çıkar yanlız biraz sesli çalışan bi ürün üstündeki fan 2000 rpm den sonra çok ses yapıyor
  • Dostum ben de sessizlik için belki alacağım bu fanı.
    ses seviyesi nasıl acaba?
    AMD X2 4200, MSI Ultra K9n ve Thermaltake wings 400 watt kasa ile kullanacağım.
    Takması kolay mı?
    Anladığım kadarıyla OC için aldın??
    Nereden aldın? fiyatı uygunmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: m@ni@c67

Dostum ben de sessizlik için belki alacağım bu fanı.
    ses seviyesi nasıl acaba?
    AMD X2 4200, MSI Ultra K9n ve Thermaltake wings 400 watt kasa ile kullanacağım.
    Takması kolay mı?
    Anladığım kadarıyla OC için aldın??
    Nereden aldın? fiyatı uygunmuş.

2.6ghz olan işlemcimi 1.46 volt kullanarak 3.0ghz e hızaşırttım.
    buna rağmen yük altında 50 dereceyi geçmiyor. fan devri 1100rpm. gayet sessiz. (boşta 35derece civarı seyrediyor)
    ha yalnız biostan smart fan ayarını 50 derece olarak ayarladım ve minimum fan devrini %50 ye çektim;)
    takması ilk aşamada kolay gelmiyebilir.. ama stok fandan daha kolay takıldığı kesin.
    izmir/ egecity bilgisayardan aldım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.