Şimdi Ara

Akasa Venom kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kingston hyperx 4gb 800 ddr2
    Saphire 5850 xtreme
    Asus m3a-h/hdmi

Sistem bu.Stok fan bu sıcakta sorun çıkardığı için ve aşırı ses yaptığı için iyi akasa venom almak istiyorum.Lakin anakartım herkesin kullandığı bir kart değil.Bu kart üzerinde sorun çıkartırmı onu merak ediyorum.Yani bellekler üzerine tehlikeli bir temas yaparmı v.s

anakart>http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM2Plus/M3AHHDMI/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allpino -- 26 Temmuz 2012; 23:37:54 >

• UP fanı yarın bugün alcam acil
  • Bende bu fandan (12cm) 2 tane var biri önce diğeri arkada takılı. Kasa benden 1 metreden daha uzak ve fullde çalıştırıyorum sadece hava sesi geliyo . Anakartımada sorunsuz oldu PWM girişleri .
    senin anakarta gelirsek :
    1 x CPU Fan connector
    1 x Chassis Fan connector
    1 x Power Fan connector yazıyor . Yani alırsan sorun olmaz alabilirsin . Benim anakarım P8Z77 V-LE .

Edit : Senin anakartındaki Konnektörler 3 pin ama sorun olmaz yinede kontrol edebilirsin fanlarını. Çünkü akasa venomlar 4 pinli .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryzen Tevfik -- 27 Temmuz 2012; 1:04:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanayvaz41

Bende bu fandan (12cm) 2 tane var biri önce diğeri arkada takılı. Kasa benden 1 metreden daha uzak ve fullde çalıştırıyorum sadece hava sesi geliyo . Anakartımada sorunsuz oldu PWM girişleri .
    1 x CPU Fan connector
    1 x Power Fan connector yazıyor . Yani alırsan sorun olmaz alabilirsin . Benim anakarım P8Z77 V-LE .

Edit : Senin anakartındaki Konnektörler 3 pin ama sorun olmaz yinede kontrol edebilirsin fanlarını. Çünkü akasa venomlar 4 pinli .

Pek bilgim yok bu konuda,kabloları takarken farklı birşey yapmama gerek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: allpino

quote:

Orijinalden alıntı: hakanayvaz41

Bende bu fandan (12cm) 2 tane var biri önce diğeri arkada takılı. Kasa benden 1 metreden daha uzak ve fullde çalıştırıyorum sadece hava sesi geliyo . Anakartımada sorunsuz oldu PWM girişleri .
    1 x CPU Fan connector

Pek bilgim yok bu konuda,kabloları takarken farklı birşey yapmama gerek var mı?

Yapamazsın çünkü tek şekilde takabilirsin pwm li falnların girişlerini . Sen sadece al ve tak gerisini anakartına bırak ;)

Ama biraz pahalı fanlar söylemedi deme .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.