Şimdi Ara

Akasa Venom Pico vs. Dark Freezer X94

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

i5 760 işlemcim PUBG'de çok fazla ısınıyor. Sürekli ısınmadan dolayı crash yiyorum. Oyundan atıyor. İşlemci ve anakart değiştirecek bütçem yok.

Akasa Venom Pico ve Dark Freezer X94 işlemci soğutuları stock fanın yerine taksam diye düşündüm. Akasa 2 borulu, Dark 4 borulu. Hangisini önerirsiniz ve neden?

• Pico fani cok sesli. Dark almani oneririm ama denemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elbette dört borulu olan daha iyidir. Ancak iki modelin de fanları küçük. Bütçeniz yeterli gelirse Arctic Freezer 33 almanızı öneririm.
    Alternatif olarak Aerocool Verkho4 düşünülebilir.
  • ehhalil kullanıcısına yanıt
    Biraz daha araştırma yaptıktan sonra 120mm fanlı olanların daha performanslı ve sessiz olacağını fark ettim.

Bahsettiklerinize denk olarak fiyat olarak en uygun olan modeli Akasa Nero 3 olarak buldum. Sizin bahsettikleriniz 140 lirayken, HB'de Akasa Nero 3 117 liraya geliyor. Sizce mantıklı tercih olur mu yoksa üstüne 25 lira ekleyip sizin bahsettiklerinizi almaya değecek farklı bir özelliği var mı?
  • jaseenstyle kullanıcısına yanıt
    Arctic Freezer 33'ün malzeme kalitesi ve yanında gelen macun gayet iyi. (Bizzat görüp incelediğim bir model) An itibariyle 139 TL olan fiyatı, performansına göre iyi duruyor.

Akasa Nero 3'ün kalitesini bilemiyorum ama kağıt üzerinde muadil bir soğutucu olarak görünüyor. An itibariyle 117 TL'lik fiyatı da cazip duruyor. Dikkat etmeniz gereken bir nokta; bu soğutucu 160mm yüksekliğinde (yani kasanıza sığacağından emin olun), Arctic Freezer 33 ise 150mm.

An itibariyle HB'de 152 TL olan Akasa Venom, alternatif olarak düşünülebilecek bir başka model olabilir. (Isı boruları 8mm ve Nero 3'e göre fanı daha kaliteli)
  • ehhalil kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi sanırım kasanın desteklediği yüksekliği de göz önüne alınca 150mm almak daha mantıklı duruyor. Bana yine de 1 cm fazla olsa sığar gibi geliyo ama emin de olamıyorum.

Akasa Venom Pico vs. Dark Freezer X94
  • jaseenstyle kullanıcısına yanıt
    Bazen ürünlerin teknik detayları hatalı yazılabiliyor. 160 mm'lik soğutucunun sığıp sığmayacağını anlamak için CPU ile yan kapak arasını ölçebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.