Şimdi Ara

Akasa Venom Vodoo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle S.a . Sistemimde kullandıgım kasayı venom vodooyu sığdıramadıgımdan dolayı değiştirmek istiyorum şu an için tercih ettigim kasa Haf932 ancak buna sığarmı sıgmazmı net bi bilgi yok elimde :)kullanan veya bilgisi olan bi arkadaş yardımcı olabilirse sevinirim :)

• Kasa genişliği, anakarttan yan kapağa olan yükseklik ve soğutucu yüksekliği nedir.Ben 15,5 cm yükseklikte sunbeam ccf kullanıyorum kasa genişliği 20 cm yan kapağa 0,5-1cm kadar mesafe var yani ucu ucuna sığıyor.
  • sogutucu yüksekligi 16.3 cm kasa genişligi 22 cm kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: resulkapukaya

Öncelikle S.a . Sistemimde kullandıgım kasayı venom vodooyu sığdıramadıgımdan dolayı değiştirmek istiyorum şu an için tercih ettigim kasa Haf932 ancak buna sığarmı sıgmazmı net bi bilgi yok elimde :)kullanan veya bilgisi olan bi arkadaş yardımcı olabilirse sevinirim :)

Linkteki kasayı yeni aldım hocam son derece kullanışlı ve fiyatı uygun bir kasa, resimleri inceleyip karar verebilirsin
    http://forum.donanimhaber.com/m_58889413/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58889413
    http://www.sanalmarketim.com/urun/c2527c2c9b6aa46584f4edf4c773affc/SHARKOON-Rebel-9-Pro-Eco-Mid-Tower-Atx-Kasa-Siyah-%28Psu#39;suz%29

• Öncelikle önerin için teşekkür ederim ancak karar verdim Haf932 ile ömürlük bir sisteme gecicem :) zaten sogutucum olmazsada cok takmıyorum yazın h100 alırım :)
  • Xigmatek Utgard ile sorunsuz kullaniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: resulkapukaya

sogutucu yüksekligi 16.3 cm kasa genişligi 22 cm kardeşim

Çok rahat sığar kasaya.İçin rahat olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xigmatek Red Scorpion CPU fan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.