Şimdi Ara

Akasa Venom Voodo Montajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 hafta önce akasa venom voodoo edindim montajı yaptım. 4.5 Ghz de 95 lere gelen sıcaklık en fazla 60 65 oluyor artık fakat kafama takılan bir şey var. Montajı yaparken vidaları çaprazlamasına azar azar sıktım fakat durmam gereken bir nokta olup olmadığını bilemediğimden bir süre sonra anakartı kırarım diye bıraktım. Soket 1155, montajı nasıl yapmalıyım? Diğer marka soğutuculardan da örnek verebilirsiniz.

Montaj plakası şu resimde üst sıradaki 2 parça.
    http://www.hardwaresecrets.com/fullimage.php?image=38834

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ycanka -- 24 Mart 2012; 9:37:07 >

• yok gittiği yere kadar sık.hiç bişi olmaz ben öleyaptım taş gibi oldu anakartta eğilme bile yok.çok sıkmazsan yeterli verimi alamazsın..
  • Teşekkür ederim cevap için. Dediğiniz gibi sonuna kadar sıktım anakart kırılmadı İşlemci sıcaklığı yük altındayken yaklaşık 2 derece azaldı. Tekrar teşekkürler.
  • hocam sonuna kadar sıkmanız sadece kasmasına neden olur başka bişye değil ufak bi el takılmasında felan dikkatli olun montajı yeni yaptıysanız macun kurumadısa yani 4 civata yı da gevşetip tekrar boşluğunu çapraz şekilde alın ve tatlı sıkı olucak şekilde sıkın bu kadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.