Şimdi Ara

AKASA VIPER FANI ALINIRMI ACILL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilindigi uzere akasanin sari viper fanlarri cok hosuma gitdi arastirdim ama kimisi kotu kimisi iyi dedi kafam karisti benim kasam cosair 400r yeni aldim ve suan da yavas yavas aistemi bazi parcalarini degistiricem ram.anakart. gibi
    simdi bu fanlari kullanan ve tavsiye eden varmi acaba suan da 34.tl ve ucretsiz kargo bu forumdaki arkadasin biri bunu yapmis adini simdi bulamadim bulursam onada sorucam asagida o arkadasin takdigi fanlar mevcut

http://www.n11.com/akasa-viper-14cm-s-flow-yuksek-performansli-sessiz-fan-P12714120
     AKASA VIPER FANI ALINIRMI ACILL AKASA VIPER FANI ALINIRMI ACILL AKASA VIPER FANI ALINIRMI ACILL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Akasanin 14 cm viper fanlari gayet guzeldir ancak biraz ses cikarirlar.

• eski kasam da 3 adet uydurum 80mm fan vardi sesten rahatsiz olmuyordum bayami cok

• Gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsin dostum çünkü bu fan öyle bir hava üflüyorki zaten asla tam devirde çalıştırmana gerek kalmayacak emin ol. O yüzden ses olayıda fazla olmaz doğal olarak. Benim kasada bir tane içeri hava veren fan var o da 12cm uyumlu 14cm viper tek başına kasa içine yeterli havayı veriyor hemde en düşük devirde. Kasa corsair 600t graphite white sistem fx 8350 / hd7970 ve köprüleri 90dereceye dayanan asus m5a99fx pro r2 kullanıyorum ..
  • bendede cosair400r var sistem hala eski kasam da eksikliklerimi tamalayip sistemi oyle kurmayi planliyorum su kasa fan olayi beni biraz ugrastiricak ledli mi ledsizmi daha iyi olur fan kontrolcu kullansam iyi olur diyorum ya sizce

• 140mm fan ise baktığınız ben biraz araştırdım . son devirde (1600rpm) 110 cmf hava veriyor. Sorun şu bazı yerlerde bu devirde çok ses yaptığı söyleniyor. Doğrudur. Çünkü 900-1200 rpm den sonra her fan ses yapar. Bu ses çoğu zaman hava akımının artıp çekilen ya da itilen havanın engellere çarpmasıyla ortaya çıkar. (çoğu zamanda fan göbeğinden kaynaklanır.) Doğal bir durum ama 1200~1400 ü geçmeyecek şekilde RPM i ayarlarsanız, ortalama 70-90 CMF hava akımı elde edersiniz ama ses olur. daha altına çekerseniz kabaca 50-70 arası CMF elde edersiniz. Bu da 1000~1200 RPM demek yaklaşık. Biraz daha sessiz olur.
  • BORUBEY06 kullanıcısına yanıt
    zaten o.c yapan biri degikim sistem nirmal kendi ayarinda cakisacak zaten pc acikken cogunlukla ya oyun yada film izliyorum basima agritmasin yeter bostayken

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • classcocuq C kullanıcısına yanıt
    Eğer o/c düşünmüyor oyun ağırlıklı kullanmıyorsanız max 1200 rpm değerlerinde bir fan bakın derim.
    valla suan ki kasamda 5 tl lik fanlar var 3 adet iki yan bi eksoz
    anakart 61
    islemci 48 /49
    e.karti 45/53

yani deverini dusursem genedemi cok ses yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi classcocuq -- 17 Eylül 2014; 14:17:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: classcocuq

valla suan ki kasamda 5 tl lik fanlar var 3 adet iki yan bi eksoz
    anakart 61
    islemci 48 /49
    e.karti 45/59

yani deverini dusursem genedemi cok ses yapar

Devrini düşürüp -1200 rpm de kullaırsanız sorun yok tabi ki ses olmaz aşırı derece.
    yani zaten oyun ve muzik dinlicm oyle ses duyacagimi sanmiyorim

• classcocuq C kullanıcısına yanıt
    120mm 5 fan ortala 1000-1500 rpm ile dönen fan var bendeki kasada. Ayrıca sıvı soğutmada 2 adet 2000 rpm li fan daha var. Ekran kartı ve psunun fanlarını saymıyorum. Masaüstü işlemlerde tatmin edecek şekilde sessiz olmak kaydıyla hafif bir uğultu dikkat edilirse duyuluyor. Fakar iş oyun veya video ile uğraşmaya gelince kasa fanları 1400 lere sıvı soğutma fanları 1700 lere çıkıyor bu da haliyle rahatça duyulacak kadar ses yapıyor. Sesin çözümü kısmen olabilir sadece "fan" ve artan bir sıcaklık değeri var ise ses muhakkak olur , sesin derecesi fanların rpm derecesine göre artar veya düşer..

• Iron Mask kullanıcısına yanıt
    bi tane kullanici yorumu bulamadigim fani al diyordunuz da bilmedigim seyo nasil alayim

• DeepCool yurtdışı bütün incelemelerinde editör + kullanıcılardan sessizlikte tam puan almış marka..
    Akasa Viper 3 yıldır Tr de satılıyor
    DeepCool geçen ay geldi
    Adam 1 ay içinde fanı alacak, yorum yazacak da
    Siz Viper alıp geçin en iyisi.
  • Iron Mask kullanıcısına yanıt
    ben profosyonel degilim herseyi yavas yavas ogreniyorum bide ingilizcem yok malesef yurt disindaki incelemelere bakip anlaya bilecek

• Yukarıdaki Resimler bana ait

10 Tane akasa var sessiz çalısıyorlar tabi oto fan kontrolcü kablolar sayesinde full devirde sisli çalışıyorlar tavsiye ederim.

AKASA VIPER FANI ALINIRMI ACILL AKASA VIPER FANI ALINIRMI ACILL AKASA VIPER FANI ALINIRMI ACILL AKASA VIPER FANI ALINIRMI ACILL

Video bana ait HD olarak izle oto ayar yapıyor fanlar.
    http://www.youtube.com/watch?v=ZAyNgKBoDoo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!-Origin-!! -- 22 Eylül 2014; 16:59:18 >

• !!-Origin-!! kullanıcısına yanıt
    peki nasil otomatik calisiyor benim anakart uc pinli ve tek kasa fan slotu mevcut ?

• quote:

Orijinalden alıntı: classcocuq

peki nasil otomatik calisiyor benim anakart uc pinli ve tek kasa fan slotu mevcut ?

Bu Kablo sayesinde

Akasa Beşli PWM Otomatik Fan Kontrollü Fan Çoklayıcı Flexa Kablo
    http://www.teknobiyotik.com/akasa-besli-pwm-fan-coklayici-flexa-kablo.html

AKASA VIPER FANI ALINIRMI ACILL

• !!-Origin-!! kullanıcısına yanıt
    hiç bir yerde stokta yokki aercool fan kontrol aldım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.