Şimdi Ara

Akasa Viper Kasa Fanı Bağlantı Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Akasa Viper Kasa Fanı Bağlantı Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryzen Tevfik -- 7 Kasım 2013; 0:54:11 >

• Adamın biri göstermiş..

http://www.youtube.com/watch?v=cgNRz5Omom8

Fanlar bu şekilde tepki vermiyorsa tekrar BIOS atmanızı öneririm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pohuman

Adamın biri göstermiş..

http://www.youtube.com/watch?v=cgNRz5Omom8

Fanlar bu şekilde tepki vermiyorsa tekrar BIOS atmanızı öneririm..

Hocam zaten fanlar tepki vermiyorki. Bu şekilde hiç tepki vermedi ki bu Z77 Pro sanırım. Bendeki V-LE. Yani programda değişik biraz.

Edit: Hocam kabloyu geri vericem boşverin sizide yordum yok yere hakkınızı helal edin. İleride bir gün Zalman'ın altılı yedili fan kontrolcüsünden alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryzen Tevfik -- 7 Kasım 2013; 17:23:14 >

• Estağfurullah. Fan'ı direk olarak anakarta bağlayınca kontrol edebiliyor musunuz? Eğer öyleyse sorun kablodadır zaten..
  • quote:

Estağfurullah. Fan'ı direk olarak anakarta bağlayınca kontrol edebiliyor musunuz? Eğer öyleyse sorun kablodadır zaten..

Kontrol edebiliyorum hocam hiçbir sıkıntı yok. Kabloyu bağlayınca direkt 12voltta çalışıyor. Programda fan hızını görebiliyorum fakat kontrol edemiyorum. Ya kabloda sıkıntı var ki olmaması lazım ya da benim anakart kontrol edemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueHawk*

quote:

Estağfurullah. Fan'ı direk olarak anakarta bağlayınca kontrol edebiliyor musunuz? Eğer öyleyse sorun kablodadır zaten..

Kontrol edebiliyorum hocam hiçbir sıkıntı yok. Kabloyu bağlayınca direkt 12voltta çalışıyor. Programda fan hızını görebiliyorum fakat kontrol edemiyorum. Ya kabloda sıkıntı var ki olmaması lazım ya da benim anakart kontrol edemiyor.

Sorunun %100 kabloda olduğundan emin olabilirsiniz. RPM bilgiside verdiğine göre 1. kablosu temas etmiyordur.. Diğerleri +, - ve sensör..
  • quote:

quote:

quote:

Sorunun %100 kabloda olduğundan emin olabilirsiniz. RPM bilgiside verdiğine göre 1. kablosu temas etmiyordur.. Diğerleri +, - ve sensör..

Hocam artık ne olduğu önemli değil. Kabloyu paketine koyup paketledim. Yarın geri götüreceğim. Aldığım yer tanıdık da sorun olmaz bu gibi şeyler. Hevesim de kaçtı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam artık ne olduğu önemli değil. Kabloyu paketine koyup paketledim. Yarın geri götüreceğim. Aldığım yer tanıdık da sorun olmaz bu gibi şeyler. Hevesim de kaçtı.

Yenisiyle değiştirin. Çok kullanışlı bir ürün aslında. Size sorunlusu rastlamış..

• quote:

Hocam zaten dükkanda bu tür malzemeler bulunmaz. Siparişle bayilikten alınır. Şimdi bunu geri gönderip yenisini almaları en az 2 hafta. Hiç gerek yok. Zaten bunuda 2 ayda anca getirttiler. Geliş fiyatına bana malzeme verdikleri için pek sallamıyorlar anlayacağınız.
  • quote:

Hocam zaten dükkanda bu tür malzemeler bulunmaz. Siparişle bayilikten alınır. Şimdi bunu geri gönderip yenisini almaları en az 2 hafta. Hiç gerek yok. Zaten bunuda 2 ayda anca getirttiler. Geliş fiyatına bana malzeme verdikleri için pek sallamıyorlar anlayacağınız.

Anladım. Yapacak bir şey yok ama ya bu kablodan tekrar alacaksınız ya da fan kontrolcüsü şart..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.