Şimdi Ara

Akasa XONE X2 600W sizce bana uygun mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: xapproacher

Haf 912 de karar kildim arkadaslar bugun yarin alicam teknobiyotikten nickim i degistirdim bu ara

Haf 912 güzel kasa fakat high power 600w ile birlikte alacaksanız boşuna almayın, zaten toplam 432w güç verebilen bir power supply, Akasa ile ne farkı kaldı? Zaten terettüdünüz kasa değil power supplydi, bu seferde kaliteli kasa alıp, aynı segment power supply alacaksınız.
  • Arkadaşım forumda tavsiyede bulunan kime sorarsanız sorun istisnasız herkes kurduğunuz sistemden performans alabilmeniz için en gerekli parçanın PSU olduğu konusunda fikir birliğine varır.Çarpan kilidi açık işlemci almışsınız bu demek oluyor ki OC gibi birşeyler denersini gibi geliyor. Bu nedenle bütçenizi net belirtin sisteme göre PSU tavsiyesi alın, ne de olsa Kasa zevk meselesi, selamlar
  • Sistemi kardesim kullanacak zaten OC dusunmuyoruz zaten psu lar ayni ayardaysa akasa alirim 1-2 sene sonra psu yu degistiririm gerekirse suan icin stok performansi alsam yeter bana.
  • Bu kasaya ayrı bir sempatim var. :) Şuan için bence ayrı bir psu ya gerek yok. Eğer bütçe kısıtlı ise şuan da yetecektir. Daha sonra önerileri dinleyerek çok daha iyi bir psu alabilirsiniz. Sonuçta herşey malzemeyi alana kadardır. Günlerce, Aylarca araştırırsınız. Ama sonunda pişman olmazsınız. =) Kasa stoklarda kalırsa bende yeni yapacağım sisteme düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.