evt o kablo düzenek işi benide ayar ediyor ben bide gamin khaan ve yine ac ryan uv duyarlı kelepçelerinide aldım her 1 pakette 10 adet uv duyarlı kelepçeler var mavi-sarı-yeşil-turuncu ve pembe olarak aldım..bulmak çok güç ve çok fahiş rakamlara satılıyor çok ucuza bi yerden kapattım..haliyle uv duyarlı sleeve sarmal uygulaması yapıyorsunuz 35 tane kablo ortada onu normal elektrikcilerin beyaz kelepçesi ile toparladığınız zamanda at kelebek hesabı oluyor
camlı kasalar için güzel bir görüntü verir...
quote:
Orijinalden alıntı: Batuist
aslında o kapaklar süs olmaktan ziyade fanın üflediği bir kısım havayı daha yaprakların arasından geçmeden kenarlardan çıkıp gitmesini önlemek için kullanılıyor ama bunda sadece üst kısımda var.. benim vendetta 2yide fanın kenarından başlayarak yaprakların bittiği yere kedar bantla kapatmayı düşünüyorum. çünkü fan çalıştı zaman bütün hava yapraklardan komple geçmiyor. bir kısmı kenarlardan kaçıp gidiyor. böyle yaparak bir nevi tünel oluşturup akan hava akımından tam verim almak gibi birşey oluyor.. yeni ve kaliteli soğutucuların bir çoğu böyle tasarlanıyor artık.
bantla kaplamak iyi olmuyor isiyi tutuyor.ilk baslarda iyi olmustu sonradan performans i dustu sogutucunun hyper 212 bendeki . Baska birseyle kaplamak gerek isiyi tutmamasi gerek.
quote:
Orijinalden alıntı: Reanimate
quote:
aslında o kapaklar süs olmaktan ziyade fanın üflediği bir kısım havayı daha yaprakların arasından geçmeden kenarlardan çıkıp gitmesini önlemek için kullanılıyor ama bunda sadece üst kısımda var.. benim vendetta 2yide fanın kenarından başlayarak yaprakların bittiği yere kedar bantla kapatmayı düşünüyorum. çünkü fan çalıştı zaman bütün hava yapraklardan komple geçmiyor. bir kısmı kenarlardan kaçıp gidiyor. böyle yaparak bir nevi tünel oluşturup akan hava akımından tam verim almak gibi birşey oluyor.. yeni ve kaliteli soğutucuların bir çoğu böyle tasarlanıyor artık.
bantla kaplamak iyi olmuyor isiyi tutuyor.ilk baslarda iyi olmustu sonradan performans i dustu sogutucunun hyper 212 bendeki . Baska birseyle kaplamak gerek isiyi tutmamasi gerek.
uyarı için saol.. belki alüminyum folyo tarzı birşeyde düşünülebilir.. ama ne kadar sağlıklı olur bilemicem..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Reanimate
quote:
uyarı için saol.. belki alüminyum folyo tarzı birşeyde düşünülebilir.. ama ne kadar sağlıklı olur bilemicem..
aleminyum folyo denemek lazim aslinda sorun onu :D nasil saricagimiz kesin yirtilir bide cift fanlilarda sogutucuya hava alanin donus hizi kucuk icerden disari atanin buyuk olmasi daha iyi gibi geldi ama kesin bir sonuc soyliyemiyorum.
ama duzgun bir uygulama olursa 11 derece fark etmisti bende uzun kullanimda fark yok ama . hatta biraz daha fazla idi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme