Şimdi Ara

Akbabalar Gelsin :) Hepsiburada DSN çantalar 9,90 100TL üstü 50TL çek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
6.403
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu tam olarak anlayamadım biri açıklayabilir mi ?

Benim anladığım kadarıyla şu, 11 tane çanta alacam 108,9 TL ödeyecem. Sonrada hepsiburada bana 50TL lik çek verecek, doğru mu anlamışım gençler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakancan44

20 tane alıp pazarda tezgahmı açsak

Aklımdan geçmedi değil.satmaya kalsam kardan çok zarar ederim bu çantalarla.elde kalır hepsi pazarda 1 alana 5 bedavayla anca gider:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • uncanny kullanıcısına yanıt
    Bende öyle anladım ama geçen ki gibi hata yoksa ?

• ölücü.avi
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/CustomProducts.aspx?eid=4924&m=1
    Linkteki 1. maddede 100 TL'lik siparişe 50 TL'lik çek verileceği yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakancan44

20 tane alıp pazarda tezgahmı açsak

100tane alıp toptanmı satsak 20liraya gidermi
  • quote:

Orijinalden alıntı: uncanny

Arkadaşlar konuyu tam olarak anlayamadım biri açıklayabilir mi ?

Benim anladığım kadarıyla şu, 11 tane çanta alacam 108,9 TL ödeyecem. Sonrada hepsiburada bana 50TL lik çek verecek, doğru mu anlamışım gençler :D

benim anladığım şu 9.90 TL ya çanta alıyoruz 1 adet

bize hediye 100 TL limitli 50 lık çek hediye geliyor hemen

100 TL ya 10 adet çanta alıyoruz daha sonra 50 TL ık çek'i kullanıyoruz 50 TL yı en para ile ödedikten sonra 40 TL ya geliyor böylece 10 tane çanta 4 TL ya gelmiş oluyor

sanırım böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alesta1818 -- 14 Kasım 2013; 21:56:15 >

• tuvnera neredesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail671

bakılırrrr....

hanım beğenmedi

ben bile beğenmedim..

yengenin beğenmemesi normal..
  • hocam bilen aydınlatsın lütfen çek olayı ne iş
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/CustomProducts.aspx?eid=4924&m=1

Bence tırt ötesi. Aralık'ta verilecekmiş çekler vs vs vs.

• 2 adet aldım. Haber veren arkadașa teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: WallacE McKarT

hocam bilen aydınlatsın lütfen çek olayı ne iş

yukarıda bir arkadaş kampanya linkini verdi o kategorilerden toplam 100 tl lik alışveriş yaparsan 50 tl hediye çeki veriyor olay bu. yani bu 9.90lık çantalardan 11 tane alırsan sonraki alışverişinde kullanmak için 50 tl hediye çeki veriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpediemsral

quote:

Orijinalden alıntı: WallacE McKarT

hocam bilen aydınlatsın lütfen çek olayı ne iş

yukarıda bir arkadaş kampanya linkini verdi o kategorilerden toplam 100 tl lik alışveriş yaparsan 50 tl hediye çeki veriyor olay bu. yani bu 9.90lık çantalardan 11 tane alırsan sonraki alışverişinde kullanmak için 50 tl hediye çeki veriyorlar

aynen öyle dostum. ilk mesajdaki linki düzelttim. Akbaba tabiri yıllarca imzamda kaldı bir nevi sıcak fırsatlardaki ölücü beleş ürün arayan arkadaşlar için kullanılan tabirdir

• TL HEDİYE ÇEKİ BİZDEN!
    Kampanya koşulları:
    • 7-17 Kasım 2013 tarihten arasında Giyim-Ayakkabı mağazaları altındaki seçili markaların ayakkabı ve çanta ürünlerinden tek seferde 100 TL ve üzeri (KDV Dahil. Kargo Hariç) yapılacak alışverişlerde 50 TL hediyo çekine hak kazanacaktır
    • Kampanya kapsamındaki seçili markalar: Slazenger, M.P. DSN, Kangaroos, Metropolpolıs. Lithe, Arow. Ta». Dockers, Queen Bee, Arowmen, Superga,
    Toms, Versace, Lumberjack, Caterpillar. Birkenstock, Mandarına Duck, Tommy Hilfiger, Mpone, Pepria Apollo, Mocıntain Walk ile sınırlıdır
    • Seçili ürünlere http:ı,/v/ww.hepsiburada.oomı,.ste.,promosyon-kampanyalar.‘departmertaspx?catego'yld=60003816 linkinden ulaşabilirsiniz.
    • Alışverişte hediye çeklerine hak kazanmak için beliriilen harcama tutarı ödeme kuponu, hediye çekleri, ve kargo hariç tutarlardır.
    • Kampanyadan kazanılacak çekler chipgold. ziynet altın ite diğer altın ürünleri, hediye kartı, TL kartı. TL yükleme a ışverişlerinde kuEanJamaz.
    • Kazanılan 50 TL’lik hediye çekleri 3 Ara'ık 2013 tarihinde kullanıcı hesaplanna tanım'anacak ve 10 Aralık 2013 tarihine kadar kullanılabdeoektir.
    • Kampanyadan her müşteri sadece 1 defa yararlanabilir
    • Kullanım tarihi geçen çekler yen den aktf hale getirilmeyecektir.
    • 50 TL hediye çekleri bölünmeden, birleştirilmeden kullanılır.
    • Bu kampanya kapsamında yapılan alışverişlerden "Hepsiburada Puan" kazanılamaz.
    • Farklı kullanıcı adı, rumuz, kimlik ve iletişim bigileri He kampanyaya katılınmasına rağmen fatura adresi, ticari unvan, vergi numarası gibi mali unsurların ve başvuru sah binin aynı olması durumunda hepsiburada oom kazanılacak olan hediye çekini haber vermeden iptal etme hakkına sahiptir
    • Bu kampanya sadece banka kampanyalanyla birleştirilebilir
    • 7-17 Kasım 2013 (kampanya donemi) süres nce veri en siparişlerde meydana geleb ecek herhangi bir değişiklik hediye çekine hak kazanma durumunu etkileyebilir

• Tuvnera hocam siteyi boşaltır diye bekliyorum :)

• İ önceki kampanyadaki çanta modelleri yok onlar dahah iyiydi fotodakinden daha basit çantalar eşe dosta hediye almıştım geçen sefer bi model vardı olsa şuanda eşe dosta hanıma 10 tae alırdım ama bu sefer yok ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtasova -- 14 Kasım 2013; 22:06:53 >
  • çorap çetesinden sonra bir de çanta çetesi çıkacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alesta1818

quote:

Orijinalden alıntı: uncanny

Arkadaşlar konuyu tam olarak anlayamadım biri açıklayabilir mi ?

benim anladığım şu 9.90 TL ya çanta alıyoruz 1 adet

bize hediye 100 TL limitli 50 lık çek hediye geliyor hemen

100 TL ya 10 adet çanta alıyoruz daha sonra 50 TL ık çek'i kullanıyoruz 50 TL yı en para ile ödedikten sonra 40 TL ya geliyor böylece 10 tane çanta 4 TL ya gelmiş oluyor

sanırım böyle

cek 3 aralık ta hesaba tanımlanacakmış.

• Dağılın beyler İstanbula 25 tl kargo çıkardı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.