Şimdi Ara

(Bitti) Akbank 5000 TL ChipPara (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
51
Favori
92.031
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Boşa mı açtık diyorsun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bykutluay kullanıcısına yanıt

şubeden değilde mobilden açmanız lazımdı galiba. ayrıca görevlerin gelmesi 1 gün sürüyor

• Son gün olduğunu nereden çıkarıyorsunuz anlamadım.Kampanyada belirtilmiş tarih yok rahat olun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • As önce kampanya göründü başvuru yaptım ancak 01.01-31.01.2023 diye bir ibare var görevleri bugün tamamlamam mı gerekiyor bugün?

(Bitti) Akbank 5000 TL ChipPara

• pdrumit P kullanıcısına yanıt

iyice baktınız mı emin misiniz ?

• Arkadaşlar bende açtım fakat maalesef artıpara vermedi şubeye gitcem. Çalışma durumu vs herşey vsr ama vermedi. Kampanya ya başvurmadım bilerek bugün para yatırmayım diye yarın başvuracağım şubat ayında yatıracağım. Son gün bugün değil sanırım yukarıdan anladığım kadarıyla 2024 son

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • şimdi mobilden müşteri olduk, bu kampanyanın görüntülenmesi için önce kredi kartınamı başvurmak gerekiyor yoksa kampanya zamanla direk görüntülenebiliyormu, benim anladığım bugün mobilden aktif müşteri olmakla kazanım için yeterli. öyleyse zaten kampanyaya yarın katılmak mantıklı. durursa tabi (Bitti) Akbank 5000 TL ChipPara 

• en!gma kullanıcısına yanıt

o kampanyaya dahil olduğunuzda 2024 ocak ayına kadar her ay para girişi yapmanız gerekiyor ondan bahsediyor

• espesito kullanıcısına yanıt
    Evet, bugün tamamlamanız gerekiyor.

• independent_21 kullanıcısına yanıt
    Bugün son mu o zaman bugün başvuruyu yapayım mı ama karşılayamayacağım 25 bin atarızda ek para limitini vermiyor olur mu başvursam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LastFaded kullanıcısına yanıt
    Hocam peki eşim kendi Akbank hesabından bana gönderse parayı görev tamamlanmış oluyor mu

oluyor bn öle yaptım

Evet, oluyor.

Ekran görüntüsünü aldığınız sayfanın hemen aşağısında görevleri görebilirsiniz. Para transferi yapınca oradan kontrol edin, tamamlandı olarak görünmesi gerekir.

• Anladığım kadarıyla kendi hesabın ise başka bankadan olacak başkasının hesabı ise Akbank hesabından gelince de oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espesito -- 31 Ocak 2023; 20:0:50 >
  • Hallettim ben akşam akşam aksiyon oldu ama akbank birini bulup ona gönderdim Fast ile ondan bana havale yaptırdım

• halilcc kullanıcısına yanıt
    Eşimin hesabından Artı paraya başvurdum 50 bin onaylandı . 25 bin kendime gönderdim Akbank hesabıma . Sonra tekrar eşime gönderdim para girişi olarak saydı .

Bende yeni Akbank müşterisi oldum 1 hafta oldu ama kampanya bana gözükmedi eşime gözüktü . Ticaret erbabıyım o yüzden ticari hesap olarak gözüküyor hesabım . Yarın şubeden düzeltme isteyeceğim.

Bi de 5000 çip para ne zaman geliyor ?

Eşimin de yillar onceki hesabını aktif ettik, kampanya da geldi ancak akbank kart başvurusu yapamıyor. Müşteri hizmetleri sozlesme yenikemesi için subeye gitmeniz lazım diyor.Gece 12ye kadar kart başvurusu yapmak gerekiyor. Ne yapılabilir fikri olan var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni vadesiz hesap açın öyle deneyin , benim o şekilde oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Anladım neyse yapacak bişey yok kapatırız hesabı boşa giden 15 dk olur

• Bugün son gün falan değil lütfen insanları yanlış bilgilendirmeyin.Programa başladığınız ay itibariyle 12 ayı kastediyor.Kampanya açıklamalarını dikkarli okuyun orada açılan hesapların ya da aktif edilen hesapların 35 gün içerisinde programa katılacağından bahsediyor.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.