Şimdi Ara

(Bitti) Akbank 5000 TL ChipPara (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.182
Cevap
51
Favori
92.031
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • agalar bu ChipPara muabbetinden çok fazla şikayetçi var yanlız :

sht.ms
    akbank 5000 tl ve chip para Şikayetleri - Şikayetvar
    https://shtms.co/chip
  • Arkadaşlar son günü gördüm kampanyayı şimdi hanımı Akbanklı yaptık artı para ve otomatik ödemeyi hallettik ama eft yi nasıl halledeceğiz gün sonuna kadar Fast limitini aştığı için aynı gün de geçmiyor var mı bir fikriniz acaba Bi kaç saat ile 5000 chip den olmayalım :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pdrumit P kullanıcısına yanıt
    12 ay 25 bin gelecek diye söz veriyorsun ona göre 5000 çip para gelecek . Eğer benim gibi bugün başvuru yaptıysan ilk ayı kaçırmamak için gün sonuna kadar 25 bin tl para girişi gerekiyor . O yüzden ilk ayı kaçırmamak için son gün .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hmtdrsn84 H kullanıcısına yanıt
    Kampanya katılımını yaptınız mı hocam? Eğer yapmadıysanız bugün son değil diye biliyorum. Müşteri olduktan sonra 35 gün içinde kampanyaya katılılabilir diyor şartlarda. Ama kampanya katılımını yaptıysanız ay bitmeden yani bugün işlemleri yapmalısınız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hmtdrsn84 H kullanıcısına yanıt
    Akbanklı bir tanıdık bulmanız lazım.

Ben validenin Akbank hesabına parça parça 5bin eft yaptım, kalan miktarı artı paradan çekerek bana 25bin gönderdi , böyle halloldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • independent_21 kullanıcısına yanıt
    Mobilden müşteri olmaya çalıştığımda şubeye yönlendirdi, şubeden açılışı yaptım ve bugün kampanyaya katılım gösterdim.
    Galiba işleme mobil uygulamadan başladığım için kampanyaya katılabildim, hesabı dün açtım ve kampanya bugün akşam saatlerinde geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizcan Kaya -- 31 Ocak 2023; 21:49:21 >
  • Görevler tamamlandıktan sonra ertesi gün geliyor.

• Evet tam da bu şekilde yeni hesap açtım ve oldu. Teşekkürler.

• Uygulamadan baktığımda tek şart hesaba paranın girmesi gibi görünüyor. Ödeme talimatı ve artı paradan bahsedilen kısmı göremedim

• matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    Hocam artı para ve bir adet otomatik ödeme şartı ve 12 ay boyunca her ay bir gün hesaba para girişi olmalı.

• Uygundur U kullanıcısına yanıt

Yapmıştım hocam bugün son diye bilemedim :) farklı bir akbank hesabından 25000 havale yaptım ve tüm görevler tamamlandı şuan teşekkür ederim cevabınız için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Kredi kartı kullanmak şart mı? Banka kartına ckip yatabiliyor mu? Diğer kredi kartlarımın limitleri yüksek olduğu için akbank kk vermiyor://

Hocam ben kk başvurusunda bulundum ama hala onay bekleniyor muhtemelen onaylanmaz çünkü sizin gibi diğer kk limitlerim en az yasal limit kadar ayrıca aynı gün banka kartı da istedim kazanan Akbank li kampanyasına dahil oldum kk için olumlu ya da olumsuz cevap yok ama görevleri tamamladıktan bir gün sonra chip para hesap kartına yatti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 1 Şubat 2023; 0:36:1 >
    Şart değil, banka kartı yeterli.

• Denizcan Kaya kullanıcısına yanıt
    Öyle ise süper. Kampanyaya katılım yaptıktan sonra mı başlıyor görevi tamamlama süresi yoksa yeni banka müşteri olduğumuz günden sonramı? Misal ben daha bankaya müşteri olalı bir ay oldu ama ka panyaya bugün başvurcam? Hesaba 25000₺ atıcam ama ayın 15’ini beklemek zorundayım. Bu dırımda sıkıntı yalar mıyım?

• KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Hocam cahilliğimi mazır görün ama şartlardan biri olan bu artı para olayı ne oluyor?

Müşteri olduğun günden itibaren 35 gün içerisinde kampanyaya katılım göstermeniz gerekiyor

Artı para size tanımlanan para oluyor, nakit ihtiyacınız olursa size faizle para çekme olanağı sunuyor misal 20.000 TL size para tanımlanıyor ihtiyacınız oldu artı paradan belirlenen faiz miktarı ile çekim yapabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VesPerN -- 1 Şubat 2023; 2:20:13 >
  • VesPerN kullanıcısına yanıt
    Kampanyaya katılım sağladıktan sonra gördümki artı para şartını tamamlamışım nasıl olduysa. Belkş de faizsiz 10000₺ kredi çekerken bi işlem yapılmıştır emin değilim. Sonrada interneti otomatik talimat verdim. Ayın 15’inde de maaş hesabımdan buraya 25bini atar onuda hesabımın eşine atar onun da görevini tamamlarım😅. Banka kartı görevide yapmışım ama elimde kart yok ilginçtir. Bu chip paralar bi
    Şekilde nakite döndürülemiyor değil mi?

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.