Merhaba, Rica ederim. Sonucu yazarsınız:) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
(Bitti) Akbank 5000 TL ChipPara (57. sayfa)
-
-
1000 chip para kampanyası chip para ile yapılan alışverişlerde geçerli değil hocam
-
Müşteri hizmetlerine sordum bu durumu, önce hepsipay e yükleniyor ordan da karta geri yükle seçeneğinden tekrar kredi kartına yükleniyor puanlar hocam
-
Bankamatik kartından alış veriş yaparken puanla geçeceğim deyince ordan düşüyor.
-
Bu banka cidden değişik 1 aydır artı para için yapmadığım kalmadı dün kampanya bitince tekrar başvurayım dedim ve onayladı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar kredi kartından 1000 harcamaya 200 chippara olayında chipparalar hesabınıza ne zaman yattı? dün akşam bir alışveriş yaptık hepsiburada'dan, chippara gelmedi hala...
-
Alışveriş sonrası Jüzdan’da anında görünüyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etienne Lantier -- 18 Şubat 2023; 22:35:28 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
5000 chip param bankamatik kartında. Peki bu u axess kartına taşıtabiliyor muyuz?
Müşteri hizmetlerini arayın aktarıyorlar.
-
bende eşimi 16 şubatta görüntülü görüşme ile akbanklı yaptım.kendisine böyle bir kampanya çıkmadı.oysa bende hala gözüküyor.ama daha önce 1500 tl chip para kazandığım için buna katılamıyorum.
edit :şartlarda maaş müşterisi seçeneğini işaretleyenlere çıkmıyormuş.malesef buna dikkat etmedik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STumhaM -- 19 Şubat 2023; 17:19:21 > -
Herhangi bir katıl butonuna falan basmış mıydınız alışverşten önce hocam?
juzdandan bir kampanyaya falan katıldınız mı yani, öyle bir kampanya hiç görünmemişti bizde
Banka kartındaki puan kredi kartına nasıl aktarılır, yada aktarmak mümkün mü
Banka katındaki puanı en az kayıpla nakite çevirmenin yolu nedir? Altının farkındayım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Müşteri hizmetleri aktarıyor
Bitti derken yeniden başladı kampanya galiba.
Dün kampanya sayfasında kampanyamız sona erdi yazıyordu bugün yazmıyor.
www.akbank.comKazanan Akbanklı Kampanyasıhttps://www.akbank.com/tr-tr/kampanyalar/Sayfalar/kazanan-akbankli-kampanyasi.aspx -
Benim kartımda da eşimin kartında da alışverişi yapınca anında geliyor o 200 chipparalar.
Harcayacak yer bulamayanlar için nacizane tavsiyem gram altın alınmasıdır. Her gün 1 grama 200₺ chip aldım:) ha kredi kartı ile ödedim die 25-30₺ komisyon aldılar. Varsın alsınlar:)
Chip parayı nasıl TL ye çeviririz acaba? Migros, hepsipay nasıl oluyor?
2-3 gün önce görevi tamamlamama rağmen bu ayin çipleri yüklenmedi, en fazla ne kadar sürüyor ?
Görevler tamamlandıktan sonra 5000 çip ertesi gün yatıyor genelde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X