Garanti gelecek diye birşey yok ama 2 gün bekleyin arada kontrol edin.Forumda 1 - 2 gün içinde kampanyanın göründüğünü yazan üyeler olmuştu. |
(Bitti) Akbank 5000 TL ChipPara (55. sayfa)

-
-
bildiğim kadarıyla inaktif olmak için 6 ay süre geçmesi gerekiyor.
arkadaşınız büyük ihtimalle inaktif değildir.
keşke akbank mobile veya internet şubeye girmeden önce müşteri hizmetlerini arayıp sorsaydınız inaktif olup olmadığınızı.
-
Benzeri durumdaydım. Herhangi sorun cıkmadı moibilden hesap açarken. Kampanya görünmedi. Mh’yi aradım eksik imzanız var şubeye uğrayın dedi. Şubeye gittim, akşamına göründü kampanya. Simdi chippara yüklenmesini bekliyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şartlarda 1 ay yeterli görünüyordu.
quote:
ilk defa Akbanklı olanlar ve son 1 aydır Akbank’ın belirlemiş olduğu kriterler çerçevesinde inaktif olup aktifleşen Akbanklılar katılabilir.
İlk sayfadaki linke tıkladığımda kampanya sona ermiştir demekte. Bitti galiba.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kampanya bazen sonradan gelebiliyor.2 gün bekleyin ara ara kontrol edin.geleceğine dair çok ümidim olmamakla birlikte kampanyanız umarım gelir.işiniz görülür...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 15 Şubat 2023; 21:29:50 > -
Artı para işi tam başa bela , şubeye yönlendiriyor,onlar da olumsuz yanıt veriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir tanıdığımız inaktif müşteri en son 2 yıl önce girmişti akbank mobile fakat bugün hesabına girdiğimizde 100 tl artı tanımlamışlar daha önceden. Bu halde kampanya çıkma sansı var mıdır ? Genelde 24-48 saate kampanya ekrana geliyor ama artıpara aktif olduğu için gelir mi acaba ?
Ben hallettim şubede açıldı
artıpara kampanyanın çıkmasına engel değil.
-
Forumdaslar akbank banka kartı migros sanalda market sayar mi ödeme yapacağım ona göre 😏
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eski kimlikle mobilden başladım şubeden bitirdim,migrostanda 300 tl çek kodu geldi harcadım bile,artı para 200 tl yaptım anında kabul etti görev tamamlandı 5000 tl çepte gençler,geçen gün kendim sordum bilgi vereyim dedim.
-
maşallah aynı eskisi gibi devam hocam. :) içecek alırsın demi yine bu chippara ile :)
-
Axess kredi kartı ile a101 online dan amazondan ve şok market mobil uygulamadan 1000 er TL lik alışverişe 200 TL chip para geldi , Migros sanal market den 1000 TL alışveriş yaptim 200 TL chip para gelmedi, neden sizce
Hocam bizim en az iki yıldır giriş dahi yapılmayan bir Akbank hesabimiz vardı, az önce şifre yenileyerek giriş yaptim. Mobilde kampanyalar kisminda böyle bir kampanya gorunmuyor. Acaba bu hesabi dahil mi etmemişler yoksa biz mi yanlış bir şey yaptik :)
Edit: bekliyormuşuz sanırım, kampanya gelirse sizi tekrar rahatsız edeyim 😊
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memis0051 -- 16 Şubat 2023; 16:3:43 >
Kampanya sona erdi sanırım.
-
Şu artı para olayını nasıl çözebilirim? Profil bilgilerini değiştirdim, olmadı. Mh ile görüştüm, halledemedi. Şubeye gitsem de çözülemeyeceğini söyledi. Bu durumda ne yapabilirim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ben de çok uğraştım hesabıma yüklü para attım şubeye gittim ancak olmuyor her gün yine de deniyorum haftaya hesabımın açıldığı subeye gidicem bu sefer siz de bir çözüm bulursanız haberleşelim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X