Şimdi Ara

(Bitti) Akbank 5000 TL ChipPara (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
52
Favori
91.952
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada Migros kampanyası 14.02.2023 saat 22.00 itibari ile devam ediyordu. Kardeşim ilk kez akbanklı oldu yarım saat sonra 300 tl migros kodu geldi telefonuna

• Artı para mevzusu için şubedeki bireysel müşteri temsilcisi ile görüştük. Artı para çıkartmak kredi kartı çıkartmaktan daha zor diyor. Annem için yapıyorduk işlemleri. Kredi kartını verdi hakikaten. Limiti de arttırdık onda da sıkıntı olmadı. Harcadık da ama artı para bir türlü açılmadı. Gelir beyanı istiyormuş. Ev hanımı olduğu için yok tabii. O kısmı atlasa bile temsilci, üst onay açtırmıyormuş kredi notu da hiç olmadığı için kalıyor. Birkaç ay düzenli kredi kartı kullanırsanız açılabilir dedi de kampanya bitiyor dedim maalesef yapacak bir şey yok diyor.

• Arkadaşlar Akbank normal banka kartında 5175 chip var. Kredi kartı alamıyorum limitlerden dolayı yani kredi kartı yok. Bu banka kartı ile chip kullanarak n11 den alım yapmak istiyorum fakat aşağıda uyarıyi alıyoruz.

Benzer sorun yaşayan ve bu durumu aşanlardan çözüm bekliyorum.

Hepsiburada aynı hatayi vermiyor ama orada daha pahalı alacağım ürün. Ürün 5700 civarında ve artı para ayrıca normal para vadesizde var.

(Bitti) Akbank 5000 TL ChipPara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimliksiz41 -- 14 Şubat 2023; 23:39:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eminöğretmen E kullanıcısına yanıt

bu kodların kullanım süresi var mıydı yav?

• kimliksiz41 kullanıcısına yanıt

50 liralık bir şey almayı deneyin kabul etmiyorsa n11 desteğe yazın o da bankaya yaz diyecektir muhtemelen ama..

• özket kullanıcısına yanıt

1000 liralık denedim olmadı zorla Hepsiburada veya altunpuan denettirecekler :)

Bu arada 50 lira oyuncak denedim oldu. İlginç sarı kızda banka puanı kullandirmiyor n11.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimliksiz41 -- 15 Şubat 2023; 0:11:18 >
  • TheGladio kullanıcısına yanıt

otomatik ödeme için 3 gün öncesinden vermek gerekiyor. manuel ödemek saymaz.

• özket kullanıcısına yanıt
    • Kampanya kapsamında kazanılan 300 TL değerindeki Migros Sanal Market indirim kodunun kullanım süresi 31 Mart 2023 tarih ve saat 23:59’da sona erecektir. Bu tarihten sonra kodlar geçersiz sayılacak ve kullanılamayacaktır.

Bu şekilde yazıyor migrosun sitesinde

• eminöğretmen E kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

• beko64 kullanıcısına yanıt

bence alakası yok, benim kredi puanım iyi durumda. inaktif iken aktif müşteri oldum. şubeyede gittim. sistem izin vermiyor dedi. bulunduğum ilin şubesinde hesap açmayı denedi ona da izin vermedi. tüm işlemleri ilk müşteri olurken açılan hesapla ilişkilendiyor. bence sistemsel bir hata var. asgari ücretli arkadaşa başruvu yaptık, kredi kartı vs. hiçbir şeyi yok, artı para tek tıkta çıktı.

• Kadima kullanıcısına yanıt
    Bulamadım hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kimliksiz41 kullanıcısına yanıt

iyzico dan puanları karta aktarabilirsiniz.

• Ocak sonu itibariyle bitiyor denmişti yanlış hatırlamıyorsam şu an başvuru devam ediyor mu arkadaşlar?

• furkanturkay F kullanıcısına yanıt

Nasıl yapıyoruz hocam bunu

• Kadima kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece kredi kartindaki puanlar oluyor sizde öyle bir durum olmadığı için maalesef olmaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkdaşlar hepsiburda üzerinden puanla yaptığımız alışverişin iadesi durumunda para puanlar geri yükleniyor mu?Bir de alışveriş sırasında iki ayrı bankamatik kartına yüklenmiş puanları kullabiliyor muyuz?

• Akbank hesap açıp 5000 TL chip para yüklendi , kredi kartı başvurdum açıldı kart gelmedi . Kredi kartı ile 5*1000 TL harcama yapıp harcamaları chip para ile ödeyip ,1000 TL daha chip para kazanabilir miyiz, hangi sektörler buna uygundur

• (Bitti) Akbank 5000 TL ChipPara
    (Bitti) Akbank 5000 TL ChipParawww.sikayetvar.com
    Kazanan Akbank'lı : Bir Tokatçılık Hikayesi
    https://www.sikayetvar.com/akbank/kazanan-akbankli-bir-tokatcilik-hikayesi
  • İnaktif müşteriler için kampanya devam ediyor mu?
    Dün yaklaşık 1.5 aydır giriş yapmayan arkadaş mobil uygulamaya giriş yaptı. Bugün baktı, kampanyalar kısmında gelen yok.

Yapılması gereken bir şey var mıydı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

15 sene önce hesaplarımı, kredi kartımı vs kapatmıştım. Bugün mobilden nfc ile tekrar aktifleştirdim internet subemi. Yeni hesap açtım. Ancak kampanyalar bölümünde bu kampanyayla alakalı herhangi bir ibare yok. Yapılması gereken başka birşeyler varmı acaba? Yoksa kendi kendine mi çıkacak kampanya katıl diye? Birde migros sanal market kodu ne zaman geliyor deneyimlemiş birileri varsa paylaşabilirmi süresini?

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.