< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
(Bitti) Akbank 5000 TL ChipPara (53. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Her harcama olmuyor, ama yine de harika bir sistem, yapı krediyi bırakıcam zaten akbank kampanyalar daha iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neler olmuyor?
Ben her şeyi ödedim valla. Yapıkrediden 10 yılda kazanamadığım puanın mislini akbankta 1 ayda kazandım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Chip para ile ödesek bile aylık bin lira harcama sözüne dahil oluyor mu peki
Hocam bende sadece hesap kartı var. Kredi kartı cıkartamıyorum diğer bankalardaki kredi kartı bakiyelerimden ötürü. Chipler hesaba yattı ama normal banka kartı ile de harcayabiliyorum chipleri değil mi?
Evet harcayabilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eski kimlikle mı açmıştınız?
Son durumda kampanya size de çıktı mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Biraz uğraştım ama açtılar kampanyayı, yeni kimlikle kayıt oldum. Mobilden başvuruya başladığım için aktif ettiler. Simdi artı parayla uğraşıyorum.
Önceki sayfalarda yazılmıştır ama tekrar bilgi amaçlı sormak istiyorum
her ay mı havale yapılacak tek sefer mi 25.000 tl olayı ?
-
Bende bugün başvurdum. Mobil üyelik tamamlandı Görevleri tamamladım. fakat 10.000 taksitli nakit avans ta 0 faiz çıkmıyor. 1.36 görünüyor. Müş T aradığımda kampanya sona ermiş diyor. Fakat sitelerinde 28.02.2023 tarihine kadar diyor. Anlamadım gitti.
-
Axess kredi kartini teslim edilmeden nasıl alışverişe açabilirim ? Kart numaralarını göremiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler🤚🏻
harcadığınız için olur evet de o söz ne için?
-
kart geldi ve limiti en az 50.000 tl mi?
-
9 ay, ayda bin TL harcama sözüne 200 chip para veriyor sms gelmişti kabul ettim..
Yeni kart aldım durduk yere puan verip duruyor.
Mesela kart borcunu otomatik ödeme yap 150 cip para dedi..
Alışveriş yapıyorum 15 tl falan zart zurt puan veriyor..
Kart limitini de 38bin den 90a çıkardılar.. Üstelik üst limitimi de aştılar, yapı kredi bankası 100bin limit var başka yerden alamıyorum..
Mobil kullanım için izin vermek gibi bir şeyler vardı. Kart bilgilerine girince çıkıyordu. Ona izin verince kart numarası vs görünüyor.
Bu chiplerin geçtiği kurumsal marka ve siteler neler? Benim lokasyonumda geçen bir yere denk gelmedim henüz
petrol ofisi n11 ve hepsiburada da kullanabiliyorsunuz.
-
Arkadaşlar iyi akşamlar kardeşim için Akbank 5000 tl chip para kampanyasına katılım sağladık. Kardeşim mobilden görüntülü görüşme ile Akbanklı oldu fakat Artıparaya başvurunca işleminiz kabul edilmeyip sonlandırılmıştır uyarısı alıyoruz. Çalışan kısmını güncelledik değiştirip denedik yine ret verdi. 100 tl de basvursak 1000 tl de başvursak yine olumsuz cevabı verdi. Yok mu bu işin bir çözümü yardımcı olursanız memnun olurum.
-
Fatura ödeme talimatı verdim ama 2 gündür parayı çekmiyor. son ödeme tarihi geçmiş, sonraki faturayı mı bekliyor?
arkadan manuel ödesem kampanyaya sayar mı? gerçi kampanyada öde demiyor talimat ver diyor.
bilgisi olan varsa cevap yazarsa mutlu olurum.
axess
Şubat'ta fatura talimatlarına 150 TL chip-para!https://www.axess.com.tr/axess/kampanyadetay/8/3614/ocakta-fatura-talimatlarina-150-tl-chip-para
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X