O zaman o arkadaş kendisi yükleme yapmış chipparaları aktarmamış. |
(Bitti) Akbank 5000 TL ChipPara (52. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Önceden telden başlayıp şubeden bitirdik diye mesajınız vardı ondan sordum.
-
Yeni kimlik kartıyla mobilden başladık kardeşimle. İkimizi de şubeye çağırdı uygulama. Şubeden hesabı açınca bende 2 gün sonra kardeşimde hemen gözüktü kampanya. Eski kimlik kartıyla işlem nasıl sonuçlanıyor bilmediğim için öyle yazdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrecndm -- 13 Şubat 2023; 12:45:3 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar eşimin hesabını açtım para gönderdim görevleri tammladım ama parayı geri göndermek istediğimde sürekli hata veriyor bunu yaşayan varmı acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Düzenledim hocam dediğiniz gibi daha iyi oldu.
-
Hocam ben sadece kampayandan yararlanmak için 200 tl sembolik açtım geçtim artı para hesabı pek kullanmıyorum ama bazen akbank teklif ettiğinide kabul etmiyor garip uygulamaları oluyor ama 25k dan 500 tl ye hocam baya çıtayı düşürmüşsünüz hocam
-
İnaktif müşterileride kabul ediyordu doğru kampanya detaylarını unuttum hocam kusura bakmayın
-
Çok iyi hocam nasıl oldu durum halletinizmi ?
-
ne gibi bir hata
-
Eyvallah🙏🏻
şimdide 50.000 teklif ediyor ama vermiyor.neyse sağlık olsun çokta önemli değil zaten.selamlar
-
Arkadaşlar kampanyaya katılım sonucunda ücretsiz eft gibi haklar verilecekti diye biliyorum. Bugün para transferi yapmaya çalıştım ücret gösterdi.
İlk kez mi yaptınız Eft'yi
1-2 gün sonra oluyor eft ücretsiz.
-
2. Kez yapıyorum.
Chip paralarımız geldi:)) bunların son kullanma tarihi vs bişi var mıydı?
Son kullanma tarihi yok
Arkadaşlar mobilden başladık başvuruya görüntülü arama kısmında şubeye yönlendirdi. Bu durumda kampanya şartı sağlanıyor mu? Geçmiş mesajları okudum ama net bir cevap göremedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar 5000₺ chip parayı hesabıma yatırmışlar. Acaba hangi giyim markalarında kullanılabiliyor? Bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.
-
Devam ediyor mu hala
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X