Şimdi Ara

Akbank 75 ₺ İstanbulkart Yüklemesine 30 Chippara (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
16
Favori
15.105
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sadece NFC li telefonlarla ödeyebilirsiniz. NFC yi açıp, İstanbul Kart ile öde dedikten sonra, İstanbul Kartı telefonun arkasına tutuyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba_2233 M kullanıcısına yanıt

Teşekkürler cevabınız için.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Ödeme şekli İstanbul kart seçip Sipariş ver dedikten sonra kartı telefona yaklaştırıp bekletmen gerekiyor belirli bir süre sonrasında siparişiniz alındı şeklinde ekranda uyarı çıkıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • başlıktaki kampanyayı buldum da, 75/7.5 kampanyasını bulamadım axesste. katılım gerekiyor mu?

edit: free'ye yokmuş %10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 5 Şubat 2022; 17:29:46 >
  • Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ne zaman uygulamayı açsam kredi sorguluyor yok mu bunu kapamanın yolu ? notumuz zaten düşük sorguladıkça iyice karalisteye girecez .

• quote:

Orijinalden alıntı: karasac

Ya ne zaman uygulamayı açsam kredi sorguluyor yok mu bunu kapamanın yolu ? notumuz zaten düşük sorguladıkça iyice karalisteye girecez .
    Öyle puan düşmez merak etmeyin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kampanyaya katıldım. Ancak ödemeyi axess mobilden yaptım. Akbank mobilden yükleme yapıliyor mu? Ordan mi yapmak gerekir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Axess 7.5 TL kampanyası neo kart geçerli mi ben göremedim axess te kampanyayı link atablecek arkadaş var mı.

• - Akbank'ın banka uygulamasına girip (Axess Mobil değil) Kampanyalar bölümünden kampanyaya katılın. Kısa mesaj gelecek.

- Ana ekrandan Hesaplar ve Kartlar Tümü alanına girin. Kartlarım alanını seçin ve en altta İstanbulKart ekleme bölümünden kartını ekleyin.

- Ekledikten sonra 75 TL yükleyin. Yüklemeyi Free ile yapmayın. Ya banka kartı, ya Axess ya da Wings kullanmalısınız. Free kampanyaya dahil değil.

- 5-12 Mart arasında 30 TL yüklenecek kredi kartına ya da banka hesabına.

• Hocam %10 filan diyorlar da bende Anlamadım 75/30 mu acaba?

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt
    Axess ve Wings kartlar için 75 TL ve üzeri İstanbulKart yüklemesine yüzde 10 puan varmış. Bu konudakinden farklı bir kampanya. Free kartlar dahil değil.

Arkadaşlar 75 TL'yi Axess Mobil'den yükleyince 7,5 TL puan almışlar sanırım. Ama 2 kampanyanın birleşmeme ihtimali yüksek. Çünkü yüzde kampanyasında "Axess Mobil üzerinden..." diyor. 30 TL kampanyasında ise "Akbank Mobil üzerinden..." diyor.

Riske girmeyip Akbank Mobil üzerinden de 75 TL yüklemelerini öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0AEB06AB0 -- 5 Şubat 2022; 23:29:38 >
  • Axess mobilden işlem yapmıştım, dediğiniz üzere bakayım dedim. Kart eklenmiş ve yüklediğim tutar görünüyor. İlla akbank mobilden mi yapmak gerekiyor?

Akbank 75 ₺ İstanbulkart Yüklemesine 30 Chippara

• Gurul kullanıcısına yanıt
    Kampanya koşullarında "Akbank Mobil üzerinden yapılan..." diyor. Dolayısıyla sizin işlemi saymama ihtimali yüksek. Ben olsam riske girmez, bir de Akbank Mobil'den yüklerdim. Nasıl olsa harcanıyor illa ki.

Üstteki mesajımı da düzelttiyorum. Kampanyalar birleşmiyor anlaşılan.

• Cevap için teşekkürler. Ödediğim 76 tl’i nasıl iptal edebilirim? Google veya Akbank’ta bulamadım.

• 75-30 kampanyasını anladık akbank mobilden katıldık

peki %10 kampanyası nerede axess mobilde kampanya başlığı nedir ve bu kampanyaya banka kartı da dahil mi?

axess mobildeki %10 kampanyasının ekran görüntüsünü atabilir misiniz rica etsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 5 Şubat 2022; 23:38:41 >
    İstanbulKart yönetimi onay verirse para Akbank'a iade edilir sanırım.

Harcama itirazı diye bir yol da var ama uğraştığınıza değmez.

• CARNIVALE kullanıcısına yanıt

Sadece Axess ve Wings dahilmiş. Bu kartlarınız yoksa Axess Mobil'de kampanya gözükmez.

Ben de yanlışlıkla işlem yaptım, MH ne sorduk, sayılmaz dediler, Akbank mobil olacak

• Peki sorgulamayı kapatmanın mumkunati yok mu? Genel bir hatamı yoksa? cihaz eşleştirmede de hata veriyor bazı eşleşme yaptırdığım halde.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.