Şimdi Ara

Akbank 75 ₺ İstanbulkart Yüklemesine 30 Chippara (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
16
Favori
15.105
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

teşekkürler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski cami resimli ist. kartlarda nfc yok sanırsam???

• Var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler üstad @hydraman , bu kampanyayı mümkün değil görmezdim. Sayende havadan 30 TL chip para kazandık.

• Aynı İstanbul karta 2-3 hesaptan ödeme yapsam kabul olur mu ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • byroid B kullanıcısına yanıt
    Garanti de sorun olmuyor ama digerleri yükletmiyor. 400 küsür para varken yine yükleme yaptım garantide sorun olmadı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yüklemeyi axess mobil üzerinden yapsak sorun olur mu ki, illa akbank direkten mi yapmak gerekli

• çaylaq kullanıcısına yanıt

kampanya şartlarını akbank direktten veya konudaki ilk mesajdan okusak sorun olur mu ki, illa okumadan sormak mı gerekli

• resslek R kullanıcısına yanıt

Akbankın aptallığı o hata. 300tl üzeri yüklemeye izin vermiyor. İstanbulkart tarafı müsait olmasına rağmen akbank böyle bi cinslik yapıyor. Çok yazdım çizdim ama anlatamadım avellere.

Aynı istanbulkarta garanti bonus ile yükleme yapabiliyosun 300 üzeri ama akbank izin vermiyor.

• byroid B kullanıcısına yanıt

Garanti sorunsuz yapıyor yüklemeyi. İstanbulkart tarafında problem yok. Problem mal bankalarda.

• FOCUSSTYLE kullanıcısına yanıt

Sen kampanyaları karıştırmışsın hocam. 300 dediğin axess mobil kampanyası.

• İstanbul Kart 2 gündür posta haberleşme hatası veriyor akaryakıt alamadım varmı başına gelen?

• alexxson kullanıcısına yanıt

Dün a101 de sorunsuz kullandım.

• Hocam bende Migrosta sorunsuz kullanıyorum ama isbankasi posundan akaryakıt alırken haberleşme hatası veriyor!! 1 yıldır İlk defa başıma böyle birşey geliyor.

• Merhaba, İstanbul'da yaşamıyorum. İstanbul Kart'ı fiziki kart olmadan dijital olarak açıp, kart bilgisi girerek ödemelerde kullanabilir miyiz ?

• memetti kullanıcısına yanıt

gullanaman fakir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonerboom -- 23 Şubat 2022; 9:54:53 >
  • memetti kullanıcısına yanıt

İstanbulKart uygulamasında bi digital card var ama tam bilgim yok. Yükleme yapılabiliyomu yapılsa bile nası kullanılıyo vs.

Bi dene istersen.

Mantıken kullanabilmen lazım ama söz konusu digital kart fizikilerden birinemi bağlı nedir mantığı emin değilim.

• Teşekkür ederim hocam

• sonerboom kullanıcısına yanıt

Fakirin yüzü gülür mü :)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.