Şimdi Ara

AKBANK ALT LİMİTSİZ HEPSİBURADA 20 TL (BURALAR YANDI KAVRULDU) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
546
Cevap
23
Favori
77.450
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanilmamis koda gecersiz diyor ne alaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

İphone 12ini sat al bebeğine oyuncak!

inanmayın böyle adamlara. Kendini acındırıyo birde

Alıntıları Göster

Sizin yorumunuzdan sonra bende arkadaşın profile baktım hakkatende iphone 12sine şarj kablosu arıyor arkadaş. Ne bileyim ya 10 bin lira üstü telefon alıpta 20 tl çek içinde dilenmezsin çocuğunu kullanarak..

• quote:

Orijinalden alıntı: Pellev

Kullanilmamis koda gecersiz diyor ne alaka
    Girdiğin ilk hesaba tanımlar kodu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bucephalas B kullanıcısına yanıt

Yazdığım metinde acındırmayı nerden çıkardınız? Durum tam olarak buydu bebeğime oyuncak almam gerekiyordu ve kod istedim arkadaş sağolsun yolladı. İphone 12’si olan hediye çeki kullanamaz mı böyle bir kaide mi var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baba1993 kullanıcısına yanıt
    O ne demek hocam
  • Bende google play kodu aldım 3 tane, 1 tanesi teslim edilmiş. Ama gelen mailde .xml dosyası ve fatura var burda kod tam olarak nerede yazıyor bilgisi olan var mı?

• soner1740 kullanıcısına yanıt
    Adamlar faturasını yollayıp kodu yollamadılar gerçekten ancak bu kadar saçma bir iş yapılabilir
  • Cumartesi gece 12 de Google play kod almıştım. Şimdi kodu ilettiler.
  • Kod tükendi herhalde. kampanyalar sayfasında göremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: piayback

Cumartesi gece 12 de Google play kod almıştım. Şimdi kodu ilettiler.

mail ile mi geldi kod ? banada mail geldi fakat ne olduğu belli olmayan bi kod geldi, google playe giriyorum geçersiz diyo ?

• resulalan kullanıcısına yanıt
    Dijital ürün siparişi adı altında bir mail geldi. Mail içeriğinde 16 haneli Google play kodu yazıyor. Google play e kod girişi yaptım oldu.
  • Bende de 3 Hepsiburada kodu vardı. Dün gece birinci kodu denedim. Geçersiz bir hediye çeki kodu girdiniz. Uyarısı aldım. İkinci kodu denedim 20 TL düştü. Üçüncü kod ile de geçersiz kod uyarısı aldım. Akbank MH Hepsiburada ile görüşün dedi. Hepsiburada Akbank ile görüşün kodu aktif etmemiş olabilirler dedi. Tekrar Akbank ile görüşmemde de kayıt oluşturdular. Sonuç bekliyorum.
    Kota dolmasiyla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü 1.kod hata verirken 2.kodun çalışıp 3.kodun tekrar hata vermesi kotayla alakalı olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: piayback

Dijital ürün siparişi adı altında bir mail geldi. Mail içeriğinde 16 haneli Google play kodu yazıyor. Google play e kod girişi yaptım oldu.

aynen dijital ürün diye mail geldi fakat kod kısmında 25 tl yazıyor sadece. müşteri temsilcisiyle görüştüm şimdi dönüş yapacaklarını söylediler...

• birinde kod var, diğerinde yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 18 Ocak 2021; 15:19:32 >
  • xweser X kullanıcısına yanıt

aynen 2 tane almıştım birinde kod var birinde yok

• quote:

Orijinalden alıntı: GhostDog

aynen 2 tane almıştım birinde kod var birinde yok

şimdi aradım. kayıt açtılar. ayrıca gelen mail de hangi kodun hangi siparişe ait olduğu da belli değil.

• GhostDog kullanıcısına yanıt
    Benimde durum aynı ben bu kadar gerizekalı bir site ve müşteri temsilcisi görmedim
  • 2 ayrı siparişimdeki Google play kodu geldi.
    Sorunsuz Google hesabıma tanımadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resulalan kullanıcısına yanıt
    25 TL nin altında kod yazıyor. Sizde bir hata olmuş sanırım.
  • 4.90 a büyük boy pizza ve kola ısmarladı 2 kere Akbank beyefendi, kargo kodunu bertaraf edebilmek için ya kod G. Play kodu alın veya pizza söyleyin. Bence pizza daha cazip 10 numara kampanya. Pizzalar bu arada Pizzalazza dan, fena değil. Sucuklu pizzalar güzeldi. 👍👍
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.