Şimdi Ara

AKBANK ALT LİMİTSİZ HEPSİBURADA 20 TL (BURALAR YANDI KAVRULDU) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
546
Cevap
23
Favori
77.450
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çevreden hocam
  • Deneyimli sıcak fırsatçı iyi kampanyaların belirtilen tarihten önce sonlandirilacağini cok iyi bilir. Hızlıca kodu alır ve hızlıca kullanır. Maalesef durum böyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denedim kodlar aktif hala
  • Federico26 F kullanıcısına yanıt

kodu ne zaman aldınız. hata veriyor dediler dün öğleden sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanaslan1983 -- 19 Ocak 2021; 10:57:36 >
  • Kod var da ne alcaz arkadaşlar var mı fikri olan =)?

• quote:

Orijinalden alıntı: funky soul

Kod var da ne alcaz arkadaşlar var mı fikri olan =)?

3x10 tllik steam cüzdan kodu 10 tl ödeyip alırsınız. 2 tanede kod geçerli değil çünkü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada da Pizzalazza dan 24.90 a bir pizza ve 1 lt pepsi kuponu var. Ben kullandım. Gayet uygun bir şekilde indirimi değerlendirmiş oldum. Şubelerin yerlerini kontrol edin satın almadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykanarya -- 19 Ocak 2021; 14:50:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykanarya

Hepsiburada da Pizzalazza dan 24.90 a bir pizza ve 1 lt pepsi kuponu var. Ben kullandım. Gayet uygun bir şekilde indirimi değerlendirmiş oldum. Şubelerin yerlerini kontrol edin satın almadan

Oturduğum yere teslimatı varmış teşekkürler kodu kullanacak yer arıyordum iyi oldu akşam için sağolun  

• Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sahibine teşekkürler 4kere pizza kodu aldim 2 kerede alışveriş yaptım totalde 6 kod kullandım.2-3tane kod daha var yarına kadar bitmesse onlarida harcarim.isyerindeki arkadaşlardan aldım kodları ucretsiz
  • Çek alış/satış/takas/istek mesajlarınızı çek satış bölümüne atınız. Kampanya konularında bunlara izin verilmemektedir. Bahsi geçen mesajların hepsi silindi ve uyarı puanları verildi.

İyi forumlar.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.