Şimdi Ara

Akbank Banka Hesabımı Kapatmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akbank hesabım üzerimden uzun zamandır herhangi bir ödeme ve para transferi gerçekleştirmediğimden kapatmak istedim. Çalışan kadın banka hesaplarımı İnternet Bankacılığı üzerinden kapattı ve hesabınız kapandı dedi. Ben uygulamaya hala erişebildiğimi söyledim tamamen bankayla olan ilişkimin kesilmesini istiyorum dedim ona rağmen uygulama açık kalabilir ama hesabınız yok artık dedi.

Daha önceden İş Bankası'ndan tamamen hesap kapattığımı hatırlıyorum neden aynı şeyi Akbank'ta yapamıyorum? Bu konuda ne yapmam gerekiyor?

• Hesabı uygulamadan kapattıysanız. Kartı ATM den yutturup, uygulamayı silin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıng365

Hesabı uygulamadan kapattıysanız. Kartı ATM den yutturup, uygulamayı silin

Nasıl yani

• Brotha B kullanıcısına yanıt
    Siz tüm ilişiğinizi kesmek istiyorsunuz anladığım kadarıyla, bunu MH ya da internet bankacılığıyla yapamazsınız, şubeye gitmeniz gerekli.

Bu arada bilgileriniz banka nezninde 10 yıl saklanır yani onu sildirmeniz mümkün değil bu devlet tarafından zorunlu kılınmış bir şeydir.

• Muhtemelen kanuni zorunluluk nedeniyle hesabınız tamamen silinmek yerine 'pasif' bir duruma sokulmuş olabilir, bankacılıktan anlamam ama atıyorum x tarihindeki bir işlem için yıllar sonra size veya bir mahkemeye dekont lazım olduğunda bunu çıkarabilmesi için halen sistemde hesap bilgilerinizin bulunması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Böcekli sümük

Muhtemelen kanuni zorunluluk nedeniyle hesabınız tamamen silinmek yerine 'pasif' bir duruma sokulmuş olabilir, bankacılıktan anlamam ama atıyorum x tarihindeki bir işlem için yıllar sonra size veya bir mahkemeye dekont lazım olduğunda bunu çıkarabilmesi için halen sistemde hesap bilgilerinizin bulunması lazım.

Hocam tamamen silinmesini istemiyorum fakat uygulamadan şuan istesem vadesiz hesap açabiliyorum, İş Bankası'nda hesabımı kapattığımda zaman uygulamaya bile giremiyordum.

• Brotha B kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini arayıp internet şubesine erişimide kapattırın veya şifrenizi 3 kez yanlış girip bloke edin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EnPara Hesabıma Bloke Koydu
    6 yıl önce açıldı
    Vadesiz Banka Hesabı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.