Şimdi Ara

Akbank davet et 250 TL Kazan toplamda 1000 TL (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
493
Cevap
26
Favori
73.303
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Abi nasıl oluyor? Benim referansı alan kimse yapamadı seninkiler bordo bereli mi? Benimkiler hep bu nasıl iş emuğa... diyerek geri döndü Akbank davet et 250 TL Kazan toplamda 1000 TL 

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    Mesaj geliyor ve haberiniz oluyor chip para yüklemesinden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mandollph M kullanıcısına yanıt

Mesele chip para yüklenmesi değil benimkiler chate bağlanamıyor vızıklayarak geri dönüyor hepsi, seninkiler nasıl yaptı yav rambo mu? Sağlıklı ref çıkmadı benden şu ana kadar. İnsanlara aynı şeyleri anlatmaktan yoruldum

• Dün üye yaptığım kişilerin hiçbirinden chippara gelmedi hepsi yanımda beraber yaptı dünden beri kazanım olan oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • escape__06 kullanıcısına yanıt

Aynısı benim peder hesabı açarken oldu 2 gündür gelmedi kayıt açtık bekliyoruz. Görüntülü görüşme şart zaten ama çıkmadı niyeyse.

• 250TL chip para yüklendi diye smsler geliyor ama ne kredi kartımda ne banka kartımda gözükmüyor yaşayan oldu mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    Yoğunluk kaynaklı sorunlar olabiliyor, bir de bağlantıyı wi-fi'dan değil sisteme tanıttıkları cep telefonu üzerinden kursunlar. Böyle daha sağlıklı olur...

Uzaktan görüşüp banka işleri ile uğraşmak daha yeni başladı, zorlanmaları gayet doğal

• Arkadaşlar kendim Akbank üyesiyim fakat davet kodu alamıyorum.kampanyalar kısmında bulamadım. Davet kodunu nasıl alacam acaba?

• beko64 kullanıcısına yanıt

Hocam durum ne geldi mi ? Bende bugün yaptım aynı durumdayim direk açıldı hesap

• Hafta sonu uygulamadan görüntülü görüşme yapıp müşteri olabilen var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FPessoa -- 16 Nisan 2022; 15:53:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yuusuuf Y kullanıcısına yanıt

Yok hocam kayıt açtım 2 gün önce bekliyorum. Görüntülü görüşme olmadığı için gelmiyor büyük ihtimal çünkü arkadaşım görüntülü görüşme yaparak açtı 1 saat içinde geldi chip para. Ama hata akbank kaynaklı vermeleri gerekiyor görüntülü görüşme yapmak istemiyorum diye bir seçenek yok sonuçta.

• FPessoa F kullanıcısına yanıt

Benim kayınço bugün 14:30 gibi görüntülü görüşüp halletti ama eşime denedik görüntülü görüşme olmuyor bir türlü

• quote:

Orijinalden alıntı: beko64

Yok hocam kayıt açtım 2 gün önce bekliyorum. Görüntülü görüşme olmadığı için gelmiyor büyük ihtimal çünkü arkadaşım görüntülü görüşme yaparak açtı 1 saat içinde geldi chip para. Ama hata akbank kaynaklı vermeleri gerekiyor görüntülü görüşme yapmak istemiyorum diye bir seçenek yok sonuçta.

Bu nasıl bir saçmalık ya gelişme olursa haberleselim o zaman

• emcace E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, biz de bir türlü bağlanamadık. Sanırım çok fazla talep var.

• Akbank davet et 250 TL Kazan toplamda 1000 TL

Konuyu tenzih ederek... :))

Aynen hocam sonradan yeniden deniycem artık

Eğer yıl sonuna kadar devam ederse “davet et kazan” Türkiye ‘deki en fazla müşteri sayısına sahip banka olarak 1. Sırada yer alır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yuusuuf Y kullanıcısına yanıt

Tabi hocam haberleşelim.

• Arkadaşlar bu 500/50 500/100 chip para muhabbeti için ayrı ayrı 500 TL harcamaları farklı günlerde mi yapman lazım 2500 harcama yapıcam parça parça ama nasıl yapmak lazım aynı gün olabilir mi?

• Benim arkadaşım NFC ile hesap açtı. 5 kuruş chip gelmedi bana. Müşteri hizmetlerini aradım, ATM kartı alıp açtırırsa gelir dedi. Saçma dedim kapattım. Çok üç kağıtçı bu banka.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.