Abi nasıl oluyor? Benim referansı alan kimse yapamadı seninkiler bordo bereli mi? Benimkiler hep bu nasıl iş emuğa... diyerek geri döndü |
Akbank davet et 250 TL Kazan toplamda 1000 TL (12. sayfa)
-
-
Mesaj geliyor ve haberiniz oluyor chip para yüklemesinden
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesele chip para yüklenmesi değil benimkiler chate bağlanamıyor vızıklayarak geri dönüyor hepsi, seninkiler nasıl yaptı yav rambo mu? Sağlıklı ref çıkmadı benden şu ana kadar. İnsanlara aynı şeyleri anlatmaktan yoruldum
-
Dün üye yaptığım kişilerin hiçbirinden chippara gelmedi hepsi yanımda beraber yaptı dünden beri kazanım olan oldu mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynısı benim peder hesabı açarken oldu 2 gündür gelmedi kayıt açtık bekliyoruz. Görüntülü görüşme şart zaten ama çıkmadı niyeyse.
250TL chip para yüklendi diye smsler geliyor ama ne kredi kartımda ne banka kartımda gözükmüyor yaşayan oldu mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yoğunluk kaynaklı sorunlar olabiliyor, bir de bağlantıyı wi-fi'dan değil sisteme tanıttıkları cep telefonu üzerinden kursunlar. Böyle daha sağlıklı olur...
Uzaktan görüşüp banka işleri ile uğraşmak daha yeni başladı, zorlanmaları gayet doğal
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar kendim Akbank üyesiyim fakat davet kodu alamıyorum.kampanyalar kısmında bulamadım. Davet kodunu nasıl alacam acaba?
Hocam durum ne geldi mi ? Bende bugün yaptım aynı durumdayim direk açıldı hesap
Hafta sonu uygulamadan görüntülü görüşme yapıp müşteri olabilen var mı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FPessoa -- 16 Nisan 2022; 15:53:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok hocam kayıt açtım 2 gün önce bekliyorum. Görüntülü görüşme olmadığı için gelmiyor büyük ihtimal çünkü arkadaşım görüntülü görüşme yaparak açtı 1 saat içinde geldi chip para. Ama hata akbank kaynaklı vermeleri gerekiyor görüntülü görüşme yapmak istemiyorum diye bir seçenek yok sonuçta.
-
Benim kayınço bugün 14:30 gibi görüntülü görüşüp halletti ama eşime denedik görüntülü görüşme olmuyor bir türlü
Bu nasıl bir saçmalık ya gelişme olursa haberleselim o zamanquote:
Orijinalden alıntı: beko64Yok hocam kayıt açtım 2 gün önce bekliyorum. Görüntülü görüşme olmadığı için gelmiyor büyük ihtimal çünkü arkadaşım görüntülü görüşme yaparak açtı 1 saat içinde geldi chip para. Ama hata akbank kaynaklı vermeleri gerekiyor görüntülü görüşme yapmak istemiyorum diye bir seçenek yok sonuçta.
Teşekkürler hocam, biz de bir türlü bağlanamadık. Sanırım çok fazla talep var.
-
Aynen hocam sonradan yeniden deniycem artık
Eğer yıl sonuna kadar devam ederse “davet et kazan” Türkiye ‘deki en fazla müşteri sayısına sahip banka olarak 1. Sırada yer alır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tabi hocam haberleşelim.
-
Arkadaşlar bu 500/50 500/100 chip para muhabbeti için ayrı ayrı 500 TL harcamaları farklı günlerde mi yapman lazım 2500 harcama yapıcam parça parça ama nasıl yapmak lazım aynı gün olabilir mi?
Benim arkadaşım NFC ile hesap açtı. 5 kuruş chip gelmedi bana. Müşteri hizmetlerini aradım, ATM kartı alıp açtırırsa gelir dedi. Saçma dedim kapattım. Çok üç kağıtçı bu banka.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X