Şimdi Ara

Akbank davet et 250 TL Kazan toplamda 1000 TL (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
493
Cevap
26
Favori
73.303
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resefansimla üye olana hiçbir şey göndermiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cek satış bölümünde referansla kayıt olanlar için ödeme yapıyorum. Neyse efendim gelip ref kodunu alıp gidiyorlar oyalayorlar, soru soruyorlar sonra 10-20 tl fazla verene gidiyorlar. İnsanları boşa yormayın lütfen.

• Mobil uygulamasan akbanklı ol dedim şubeye yönlendirdi . Şubeye gittim bugün aktif sigortam olmadığı için maaş hesabı veya kredi için hesap açamıyorum dedi . Dedim kredi kartı ver o zaman yine yapamam dedi . Başına böyle bir olay gelen oldu mu ? Mühendisim evde çizimler yapiyorum sigortam yok 4 aydır . Öğrenci olup veya şuan çalışmayıp hesap açabilen oldumu? 12 senedir kredi kartım var başka bankadan hehangi bir borcum vs de yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Referansımla üye olana 1 koli yumurta vereceğim

• mhmmd.dmr20 M kullanıcısına yanıt
    Belgeli düzenli gelir yoksa kredili hiçbir ürün sunamıyorlar, bizzat tecrübe ettim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mandollph -- 14 Nisan 2022; 19:45:41 >
  • MuniteD7 kullanıcısına yanıt
    Herhalde ne vereceksiniz; hem çirkince sizi seçmelerini teşvik ediyorsunuz hem de zaten Akbank deli gibi kampanya yaparken davetli geldikleri için bir hoşluk sunacaktır mutlaka...

• Mandollph M kullanıcısına yanıt
    Geçen ay denizbank verdi kredi kartı akbank cins çıktı. Düzenli geliri ne yapacak ki yapsin başvurumu üzerimi kayitli mal varlığına bakıp limtini belirleyip versin kartı . Akbank hesabımı bile açmadı sıradan bir hesap

• mhmmd.dmr20 M kullanıcısına yanıt
    Otomatik sistemlerin ve kuralların soğuk yüzü, istatistik düzenli gelir önemli derse karşı gelmeleri şu koşullar altında çok zor ki birçok banka hayır diyor...

• Forumda Akbank hesabı olmayan yok denecek kadar azdır. Boşuna ref kodu paylaşıyorsunuz:)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dun referans ile arkadas basvuru yapti ama herhangi bir kazanim olmadi daha 

• Görüntülü görüşmeye bir türlü bağlanamıyorum. Çözebilen var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isl4m İ kullanıcısına yanıt

Sürekli uğraşacaksın başka çözüm yok 30 dk bekledi arkadaşım bağlanmak için.

• beko64 kullanıcısına yanıt

hocam bende de kimlik taradı direkt hesabı açtı ama chip gelmedi bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.