Tekrar işleme başlayın sorun olmaz şubeye gidin diyenler de tekrar denesin. @keukuat Bugün 2 kişi üye yaptım gelmedi dün yaptıklarım geldi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 12 Nisan 2022; 21:40:25 > |
Akbank davet et 250 TL Kazan toplamda 1000 TL (9. sayfa)
-
-
1.Eski kimlikle yapabilen var mı?
2. Pederi akbanklı yaptık ama kimliği tarattıktan sonra görüntülü görüşme yapmadan hesap açıldı 1 saati de geçti chip para gelmedi yaşayan var mı bu durumu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
250 TL Chip Para geldi mi peki? Nasıl üye oldunuz kimlik taramasını nasıl geçtiniz? Görüntülü görüşmede eski kimlik sorun olmadı mı?
Tekrar denedik bu defa oldu, fakat görüntülü görüşme falan olmadi. Ama banka müşterisi olduk.
Simdi 7500 tl kredi icin basvuru yapacagiz ama orayi bulamadik
Kampanyadan önce üye olmuştum ben bu ayın başında. Sorun olmadı kimlik fotoğrafını aldı, NFC falan da gerekmedi. Benden sonra kardeşim üye olmaya çalıştı telefonda NFC istemişler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pederin hesabı açarken de görüntülü görüşme olmadı chip para gelirse haber verir misiniz ?
Beyler şubeye yönlendirmesi sizce neyden dolayı oluyor
Hocam müşteri hizmetlerini aradın mı bu konuyla ilgili, bir çözüm bulursan yazar mısın?
-
Yoğunluktan. Uygulamayı meşgul etme diye. Telefon ayarlarından uygulamalar akbank ı bul verileri temizle tekrar dene ben o şekilde dün görüntülü görüşme yapabildim
Teşekkür ederim bide öyle deniyeceğim
Kimlikte ki fotoğrafla yüzünüzü eşleştiremiyor bu yüzden.
2 arkadaşımı da şubeye yönlendirdi.
Her ikisi de hem faizsiz kredilerini aldılar hemde 250 lira chip para bana yüklendi
Bende de şubeye gidin uyarı verdi.Yarın tekrar deneyeceğim.
-
Şubeye gidince oradan işlem yapınca chip para nasıl yükleniyor ki
İşlemin devamlılığını sağlıyorlar. İşlemi tamamlıyorlar yani
Şubeye gidince yükleniyor mu chip?
NFC olmadan mobilden müşteri olunur mu bilen var mı?
-
Cep telefona gelen sms şifreyi girdikten sonra en yakın şubeye gidin hatası için mi kullaniyoruz hocam bu yöntemi . 3 defa girdim bilgileri hep aynısını diyor işleme şubede devam edin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen şubeye git diyorsa kullanıyoruz.
Evet yükleniyor.
3 kişiden bu şekilde chip para kazandım.
1 tanesine sadece kredi çıkmadı.
Diğer 2 kişi faizsiz krediden de faydalandı.
Kredi çıkmayan kişi sadece vadesiz hesap açtırdı ve chip para yarım saat içinde geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LLithya -- 13 Nisan 2022; 21:32:44 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X