Şimdi Ara

Akbank davet et 250 TL Kazan toplamda 1000 TL (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
493
Cevap
26
Favori
73.312
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ümidi kestim ben , adamlar yeni müşteri kazanicam derken eskisinden oluyor kapatıcam hesabi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 5 kişiyi davet ettim ve hepside hesabı açtı. bunların 3'ü için kazanım oldu ama 4. kişi için yatırmadılar. kayıt açtım ve bugün gelen cevap " Bankamızda kartınız olmadığı için yatırmıyoruz"

Banka kartım var ve 3 kişiye yatırdınız diye tekrar aradım, kayıt açtı ama umudum yok, müş. hizmetleri böyle şeyler olur arkadaşlar kartınızı görmemiştir diye benimle billur geçiyor  

• Bende davet ettim mesajda geldi chip para kazandığıma dair ancak hesapta görünmüyor kayıt olan kartı teslim aldıktan sonra mı yatıyor?

• Arkadaşlar bende dün bı arkadaşımi başarılı bir şekilde müşteri yaptım gelen giden olmadı. Nereden yazabiliriz bankaya ?

• Arkadaşlar davet ettiğim kişi görüntülü görüşme yarım kalmış şubeden devam edebilirsiniz demiş, şubeden gidip açtı ve açtığı anda geldi puan bilginiz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gkngns12 G kullanıcısına yanıt

Görende indirim kodu dağıtıyor sanacak tipe bak

millet koduyla üye olana 150 tl veriyo

• Ben bedava ya üye olun demedim ki dm para ile olduğunu bu forumda bilmeyen mi var

• cycIone kullanıcısına yanıt
    Ben olmadim ama akbanka güvenemiyorum ayrica kamp devam mi ediyor nisanin ortasinda subeden aradiklarinda sormuştum bitti demişlerdi yanlis bilgi mi
    Eğer devam ediyorsa iletisime gecin müşteri olayım

• Henüz üye olmadim .Devam ediyorsa üye arayan yazsin Bazıları üye olursan 125 150 tl veririm diyordu.Para verenin üyesi olurum

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.