Şimdi Ara

Akbank davet et 250 TL Kazan toplamda 1000 TL (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
493
Cevap
26
Favori
73.312
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

7 8 gün inceliyorlar sözde sonra Kopyala yapistir aynı mesaji bana da attılar, 2. Defa kayıt açtım yine aynı mesajı attılar, tella arayınca kayıt açıyoruz diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuusuuf Y kullanıcısına yanıt

Bana dönmeleri 15 günü buldu verdikleri cevapta kampanya kazanımı yapılmış diyor 3 kişi davet ettim 2 si gözüküyor pederinki gözükmüyordu. Pederin hesaptan hepsiburadadan telefon için faizsiz telefon kredisi çektik adres kısmında eski kapı numarası yazıyordu peder hesap açmadım diyo ama hatırlamıyo galiba. Maille döndükten sonra da uğraşmadım.

• Erturrk kullanıcısına yanıt

"kimliği eski olduğu için kuryenin getirdiği sözleşmeyi imzalamasından hemen sonra chip para geldi" demişsin. Bende diyorum ki eski kimliğe işlem yapınca chip para vermiyor akbank. Belki ilk bağlandığım görüntülü görüşmedeki bayan bilmiyordur diye 2. defa başkasına bağlandım, o da aynısını söyledi. Seninki eski kimlikle başvurup kuryeyi seçip işlemi tamamladığında chip para geldi demişsin

• dogancan_23 D kullanıcısına yanıt
    Evet, bu işlemden sonra chip para geldi hesabıma. 3 kişiyi davet ettim. Birisinin kimliği eskiydi. Hesabıma 750 lira chip para geldi. Sence gelmemiş mi oluyor bu durumda?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Resmen kandırmışlar bizi..

• 2 kişi daha ekledim en yakın şubeye yönlendirdi. İlk referansım olmazsa direkt hesabı kapatacağım müşteri hizmetlerinin cevabını bekliyorum

• Bu kampanya bitmedi mi sube calisani aradı başka kampanya icin bundan bahsettim onu bitirdiler kapandi dedi yalan mi soyledi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • beko64 kullanıcısına yanıt

Görüntülü görüşme açılmadan kayıt olanların, daha önceden akbank kullandiklari için kayıt işlemi hemen gerçekleşiyor. Tabi bu durumda bu işlem yeni kayıt olarak mı görülüyor mu emin değilim. Yaptığım işlemlerden birine bu şekilde odeme gelmedi hala. Sizde durum ne oldu?

• Bu kampanya için sakın akbanki aramayın. Ben aradım olmadık şartlar söylediler. 2. İşlem için ödeme gelmedi, dedim. İlk Davet kabul edildiği için, 2. Kayıt için yeni kod almalıydiniz, o nedenle chippara yatmayacak dedi. Şartlarda böyle bir şey yok dedim ( aynı kodla 4 kisiye kadar kayıt yapabilirsiniz, diyor). Kabul etmedi. O zaman yeni kod nasıl alacağım onu göster dedim, onu da gösteremedi. Uygulama güncel değil dedi. Google olaydan girdim güncel dedim. Juzdandan kod alacaksınız, dedi. Juzdandan kampanya çıkmıyor zaten. Kod yazıp arttırın,kazanım yazın arttırın dedi, işin içinden çıkamadı :)))))
    1 saat sonra chippara kendi kendine geldi

• BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt

Eski akbanklı olduğu halde mi geldi yani ?

• 4 kişiyi yaptım sadece 1 tanesinden geldi. 8 gündür inceliyorlar. hala dönüş yok.. püf noktasını bilen varmı? karşı taraf bankadan 1 tl atıp doğruladıktan sonra uygulamaya girip sözleşmeleri onayladı. bundan sonra bir şey yapması gerekiyor mu?

• Sms ne zaman geliyor üye olduktan sonra?

Edit: 45 dakika falan sonra geldi chip para.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Averell Dalton -- 5 Mayıs 2022; 15:2:10 >
  • ayın 26 sında kayıt acıldı halen beklıyoruz sonuc yok chıp parada gelmedı dümenci bunlar

• 3 başvuru sürecinde chip para kazanımı elde ettim.
    Kabul edilmeyen tek başvuru Akbank mobilden direk açılan hesap herhangi bir görüntülü görüşme vs olmadan.Yüksek ihtimal banka kartı hesaba tanımlanıp o şekilde aktivasyon gerçekleşiyor.

Mobil online başvuru bankaya yönlendirilirse son aşamada bankada tamamlanınca chip para anında hesaba geçiyor.2 işlemde bu şekilde chip para kazanımı kazandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemfindik -- 7 Mayıs 2022; 5:57:34 >
  • Davet ettiğim kişi kartını aldı 3 saat önce ancak chip para gelmedi benzer durum yaşayan oldu mu?

• yuusuuf Y kullanıcısına yanıt

Aynen öyle sorun iletiyoruz adamlar sürekli kampanya koşulu atıyo zaten uymasa söylemeyiz 2. 3. 250yi yatırmamak için takla atıyolar

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.