Davet kodum ile Akbank'a kayıt olan kişilere 750₺ ödeme yapıyorum. Ne yapman gerekiyor? - Akbank uygulamasını indirin ve "Akbank Müşterisi" olmak istiyorum seçeneğinden davet kodumu girerek görüntülü görüşme yoluyla müşteri olun. - Müşteri olma işlemlerini tamamladıktan sonra Axess kredi kartına başvurun, dijital kullanıma açık olacak şekilde işaretleme yapın başvuru esnasında. kredi kartlarında ilk yıl yıllık aidat ücreti alınmıyor. Daha sonra kapatmak isterseniz kapatabilirsiniz. - Daha sonra Kredi kartınızla min 10 TL değerinde harcama yapmanız yeterli olacaktır. - Tüm işlemler başarılı bir şekilde tanımlandıktan sonra ödülün bana yansıması sonrasında ödülün yarsını IBAN'a FAST şeklinde ödemenizi yapacağım. Bu sayede benim 1500₺ kazandığım miktarın yarısını size vermiş oluyorum. Eğer kredi kartınız onaylanmazsa 500 maxi puan gelmiş oluyor ve size 250 lira ödeyeceğim. DAVET KODU: 1000102214580 KAMPANYA BİTİŞ TARİHİ 30 KASIM. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rayque -- 17 Kasım 2024; 18:17:56 > |
Bildirim