Şimdi Ara

akbank direkt olanlar iPhone 5S ve LG 47LA660 alışverişlerinde 200 TL indirim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
2
Favori
8.290
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ebüyubiiii

Aldım iptal mi edeyim ne yapayım şimdi

Ben tavsiye etmiyorum. Telefon ABD ürünü. Ortada garanti diye bir şey yok, bir ithalat şirketi var sadece. Tabela şirketi bile olabilir, ellerindeki malı satıp haftaya dükkanı kapatabilirler. Ortada kalırsınız. Fiyat da ucuz falan değil. Bu voliyi vurma amaçlı bir düzen bile olabilir. Akbank 200 TL'lik kampanya yapıyor, Kliksa ve BYZ Grup'la anlaşıyor, hepsi için Win-Win. Müşteri için ise kazık...

Apple Store Türkiye'de açılmak üzereyken, hatta sanal mağazası açılmışken, böyle çakallıklara prim vermemek lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturayı 2199 diye kesilmiş olurda mahkemelik olursak davayı kazanırsak oradan da bir artısı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncap

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sofist67

quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

quote:

GELDİ TELEFON GARANTİ BYZ GRUP KAPALI JELATİNLİ GELDİ KUTU İÇERİSİNDE KULAKLIK VAR BEYAZ AMA ONU ANLAMADIM? SORUNLARINI ALAYIM 5 MESAİ BİTİMİNE KADAR

Kutu üzerinde yazan parça numarası (part number) nedir acaba? Barkodun olduğu etikette ME432TU/A gibi bir kod olması gerek. Kulaklığın nesine şaşırdınız? Beyaz olmasına mı? Kulaklık tüm renklerde beyaz. Fiş adaptörü Türkiye uyumlu mu? Siz part number söyleseniz o belli olur gerçi.

PART NO ME305LL/A HOCAM İKİ JELANİTLİYDİ Bİ KUTU BİRDE FİŞ EKLEMEK İÇİN JELATİNLEMİŞLER ŞU PART NO Bİ AÇIKLARSAN İYİ OLUR KARDEŞ

unlocked at&t oluyormuş bu kodlu cihazlar.. Abd cihazı yani..

Bu iyi bir şey mi hocam?

orasını tam bilemedim ama avrupa cihazların zaten store fiyatları 1800tl lerde.. Kayıt vs derken bu fiyatlara satamazlar zaten.. sanırım vazgeçtim, cihazdan dolayı değil de garati servisinden dolayı..

edit: hocam sıkıtıya da gerek yok zaten abd kayıtsız cihazları sahibinden de 1600 lerden satıyorlar.. Kayıtla birlikte sana geliyor 1750 ye, bir de peşin..

hocam avrupa cihazını nerden anlarız peki? kodunda felan ne yazmalı ? olmazsa şu n11 dekini takip ederiz artık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karann1905

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

quote:

GELDİ TELEFON GARANTİ BYZ GRUP KAPALI JELATİNLİ GELDİ KUTU İÇERİSİNDE KULAKLIK VAR BEYAZ AMA ONU ANLAMADIM? SORUNLARINI ALAYIM 5 MESAİ BİTİMİNE KADAR

Kutu üzerinde yazan parça numarası (part number) nedir acaba? Barkodun olduğu etikette ME432TU/A gibi bir kod olması gerek. Kulaklığın nesine şaşırdınız? Beyaz olmasına mı? Kulaklık tüm renklerde beyaz. Fiş adaptörü Türkiye uyumlu mu? Siz part number söyleseniz o belli olur gerçi.

PART NO ME305LL/A HOCAM İKİ JELANİTLİYDİ Bİ KUTU BİRDE FİŞ EKLEMEK İÇİN JELATİNLEMİŞLER ŞU PART NO Bİ AÇIKLARSAN İYİ OLUR KARDEŞ

unlocked at&t oluyormuş bu kodlu cihazlar.. Abd cihazı yani..

Bu iyi bir şey mi hocam?

orasını tam bilemedim ama avrupa cihazların zaten store fiyatları 1800tl lerde.. Kayıt vs derken bu fiyatlara satamazlar zaten.. sanırım vazgeçtim, cihazdan dolayı değil de garati servisinden dolayı..

edit: hocam sıkıtıya da gerek yok zaten abd kayıtsız cihazları sahibinden de 1600 lerden satıyorlar.. Kayıtla birlikte sana geliyor 1750 ye, bir de peşin..

hocam avrupa cihazını nerden anlarız peki? kodunda felan ne yazmalı ? olmazsa şu n11 dekini takip ederiz artık

kodunda a1453 olanlar avrupaymış..

http://forum.donanimhaber.com/m_82055488/tm.htm

eyvallah dostum sağolasın

• quote:

Aldım iptal mi edeyim ne yapayım şimdi

tr garantilisi 2149
    yani 2 yıl garantiye 300 tl vermemiş oldunuz.

bana kalsa 300 farkı verip garantili alırdım.

ama adb ürünü diye iptal veya telaş etmeye gerek yok.
  • lg nin televizyonunu almayı düşünüyorum. Garantide falan sıkıntı olur mu ?
  • Kliksa nin herhangibir servis sorununda yardım etmeyeceğini sanmıyorum şikayet varda bile bütün sorunlarla ilgilenmisler Allah korusun herhangibir sorun oldumu ilgilenmek zorundalar haklarımız var.İptal etmedim bu sebeple

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resmi ditribitör garantisi ile samsung türkiye garantisi aynı şey mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sistemsiz

resmi ditribitör garantisi ile samsung türkiye garantisi aynı şey mi?

aynı şeydir.. Tv lerde sıkıntı olacağını sanmıyorum lakin bu telefon işi çok sakat(ip5s)..

47la660s in fiyatı piyasa göre uygun, en yakın fiyatı n11de var(2188tl word ile+kupon var ise uyguna geliyor 3 aylık giditurk de hediyeymiş)..

http://www.n11.com/lg-47la660s-3d-led-televizyon-lg-turkiye-garantilidigiturk-hediyeli-P13346178

Yok iphone için sormadım ,kliksada s3 lerde resmi distribitör garantisi diyor. Samsung garantisi ile aynı sanırım.

• fazla kodu olan pm atabilir mi acaba

edit: benim alacağım tv 42 inchmiş, o yüzden kodlar işime yaramıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Rango- -- 16 Aralık 2013; 20:21:13 >
  • tv siparişini verdik. Şimdi kargo geldikten sonra kurulum için yetkili servisi mi beklemek zorundayız ?? yoksa tvyi kendimiz kursakta olur mu
  • kutuyu servisin açması daha dogru olur yoksa garanti Kapsamı dışında kalabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhanozan

yarın telefon elimde olacak yazarım

telefonunuz geldimi, sizde de durum, kutu içeriği garanti firması falan aynımı?
  • 2 ürünle sınırlı kalmasınlar, Akbank'tan değişik ürünlerde kampanyalarını bekliyoruz
  • iPhone 5S alanlar gönderilen ürün hakkında bilgi verebilir mi? Herkese BYZ Grup'un ürününü mü yolluyorlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ewt byz amerikan çıkışlı
    piriz uyumsuz yanında aparat geliyo
  • Faturaya İMEİ numarasınıda yazmamış KLİKSA buda ilginç malı sattım benden çıktı ne yaparsan yap der gibi geldi bana bir sorun olursa hak talep edebileceğimiz bir durum yok gibi geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHeMLy-CHaY

Tvde eger birlesiyorsa 150 tl chippara 200 tl indirim 15 tl bkm bide 40 tl avantajix gelirse 2050 falan olurki gayet sicak bir fiyat

İşlemler BKM üzerinden olunca Avantajix çalışmıyor gibi geldi bana.

Bir kaç işlemim oldu iade alamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enginturaman

quote:

Orijinalden alıntı: DHeMLy-CHaY

Tvde eger birlesiyorsa 150 tl chippara 200 tl indirim 15 tl bkm bide 40 tl avantajix gelirse 2050 falan olurki gayet sicak bir fiyat

İşlemler BKM üzerinden olunca Avantajix çalışmıyor gibi geldi bana.

Bir kaç işlemim oldu iade alamadım.

evet bende sonradan farkettim öyleymiş arkadaşlar düzellttiler
  • telefon geldi kullanıyorum sorusu olan sorabilir

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.