Şimdi Ara

akbank direkt olanlar iPhone 5S ve LG 47LA660 alışverişlerinde 200 TL indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
2
Favori
8.290
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Direkt olanlar, Kliksa’dan yapacakları iPhone 5S ve LG 47LA660 alışverişlerinde 200 TL indirim kazanıyor!
    31 Aralık’a kadar Akbank Direkt İnternet'e girin, Kliksa’dan yapacağınız iPhone 5S ve LG 47LA660 alışverişlerinizde 200 TL indirim kazanın. Kampanya fırsat kodunuzu, Akbank Direkt İnternet’te bulunan Kampanyalar menüsündeki Kampanya İzleme işlemine tıklayarak görebilirsiniz.

Akbank Direkt İnternet hakkında detaylı bilgi için tıklayınız

Akbank Direkt İnternet’e Müşteri Numaranızla Giriş yapabilmek için, şifrenizi hatırlamıyorsanız veya şifreniz kilitlendiyse, "Şifre Al" butonunu tıklayarak şifrenizi alabilirsiniz. Akbank Direkt İnternet'e Kredi Kartı Numaranız ve şifrenizle de giriş yapabilirsiniz.

Kampanya Şartları
    Kampanya Akbank Direkt İnternet’e Müşteri Numarası veya Kredi Kartı Numarasıyla giren tüm müşterilerimiz için geçerlidir.
    Kampanya kodunuzu Akbank Direkt İnternet'e giriş yaparak alabilirsiniz.
    Kampanya 11-31 Aralık tarihleri arasında indirim kodunu alan müşterilerwww.kliksa.com’dan Iphone 5S 16GB telefon ve LG 47LA660S DVB-S 3D FULL HD SMART LED LCD TV alışverişlerinde 200’er TL indirim kazanacaklardır.
    Kliksa.com’da ürünü sepete ekledikten sonra “indirim kodu kullanmak istiyorum” alanını işaretleyip indirim kodlarını girerek işlemi tamamlayabilirsiniz.
    Bir kod ile kazanılacak indirim tutarı bir ürün için 200 TL, iki ürün için toplamda 400 TL ‘dir.

kliksanın axess kampanyasıyla birleşirse güzel bir indirim olabilir.

• 200 TL indirim, üstüne 150 TL puan, bir de 12 taksit... Sanmam bunu yapacaklarını. Ayrıca Kliksa iPhone 5S'i 2200 TL'ye satıyor, hem de paralel ithalat. Ay sonuna kadar Apple garantili ve liste fiyatından satışa çıkarırsa düşünülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huysuz İhtiyar -- 13 Aralık 2013; 15:53:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ihtiyacı olana kod verebilirim banada gelmiş
  • Kullanmak isteyen olursa kod AKBC2LTH35
  • hem puan kazandırıp hemde indirimi kullandırmaz sanırım aynı anda soran oldu mu?
  • DHeMLy-CHaY kullanıcısına yanıt
    Hocam bana kodu gonderir misiniz? Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kliksadan axes kartimla televizyon alicam hem kodu kullanip hemde chippara kazanabilirmiyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nusperato

Kliksadan axes kartimla televizyon alicam hem kodu kullanip hemde chippara kazanabilirmiyim

O kod sadece yukarıda ismi geçen telefon alışverişlerinde geçerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flodd

quote:

Orijinalden alıntı: nusperato

Kliksadan axes kartimla televizyon alicam hem kodu kullanip hemde chippara kazanabilirmiyim

O kod sadece yukarıda ismi geçen telefon alışverişlerinde geçerli.

Onu biliyorum zaten yani o kodu kullanarak yaptugim alisveriten yine chippara kazanabilirmiyim diye sordum

• Bahsi geçen tv'yi alırsanız her iki kampanyadan da yararlanabilirsiniz.

• Direktim var. İsteyene sifreyi verebilirim.
    Edit: verilmistir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeFFreY.JeY -- 13 Aralık 2013; 20:25:30 >
  • Arayan var mı chip para ile birleşiyor mu kapalım hemen bir 5s
  • Tv kaca geliyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşreti hizmetleri ile görüştüm ve kampanya birleşiyor dedi. Teyit amaçlı başka arkadaşlarda arayabilir miİ?
  • Tvde eger birlesiyorsa 150 tl chippara 200 tl indirim 15 tl bkm bide 40 tl avantajix gelirse 2050 falan olurki gayet sicak bir fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHeMLy-CHaY -- 13 Aralık 2013; 19:45:07 >
  • chip para ve promosyon kod birleşiyor müşteri hizmetlerini aradım. Başka biri de teyit etmek amacıyla arayabilir mi biliyorsunuz avantajix de 3,5 veriyor oradan da bir 70 tl geliyor yani 1775 liraya geliyor iyi fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHeMLy-CHaY

Tvde eger birlesiyorsa 150 tl chippara 200 tl indirim 15 tl bkm bide 40 tl avantajix gelirse 2050 falan olurki gayet sicak bir fiyat

BKM olmuyor dedi direk kartınla alışveriş yapacaksınız dedi söyleyeyim BKM üzerinden chip para vermiyoruz dedi
  • Kazanilan chip paralarin son kullanma tarihi yok sanirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sofist67

Müşreti hizmetleri ile görüştüm ve kampanya birleşiyor dedi. Teyit amaçlı başka arkadaşlarda arayabilir miİ?

Musteri hizmetleri arandi. 200 TL indirim ve chip para kampanyasi birlesiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sofist67

quote:

Orijinalden alıntı: DHeMLy-CHaY

Tvde eger birlesiyorsa 150 tl chippara 200 tl indirim 15 tl bkm bide 40 tl avantajix gelirse 2050 falan olurki gayet sicak bir fiyat

BKM olmuyor dedi direk kartınla alışveriş yapacaksınız dedi söyleyeyim BKM üzerinden chip para vermiyoruz dedi

Teşekkürler hatirlatma icin unutabilir almak isteyenler

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.