|
Bildirim
Öğrenciler için konuşayım; ÖTV’siz telefon garabetinden 100 kat daha iyidir.
|
Öğrenciyi anladık da öğretmen ne alaka? Sanki bedavaya çalışıyorlarmış gibi |
Samsung' un öğrencileri düşünmesi cidden güzel. Genelde her yıl öğrenciler için indirim düzenliyor.
|
Hiç bir avantajı yok HB da S21fe 16000 TL Samsung indirim ile S21fe 16800 TL |
Öğretmen olmak bu kadar kolaysa ve öğretmenler yattıkları yerden para alıyorsa sizi tutan yok, TYT, AYT, Üniversite, KPSS, Mülakat, Adaylık..." süreçlerinden geçerek siz de öğretmen olabilirsiniz, çok kolay ya, tutan yok sizi. :D
|
iki kelimeyi bir araya getirebiliyorsan öğretmen sayesindedir.
Milletvekili maaşına denk olması gereken bir makamdan bahsediyorsun |
Az önce müşteri temsilcisi ile görüştüm "indirim oranları henüz yansımamış, bekleyin" dedi.
Ayrıca bir öğretmen eşi ve asgari ücretle de (kendim) çalışan biri olarak öğretmenlere verilen 23 bini çok gören şahısları esefle kınıyorum. |
s23 128gb telefonumu bu öğrenci indirimi ile almıştım. kendilerine saygım büyük bu yüzden. o zamana göre çok ucuza kapatmıştım teli.
|
Kısa keseceğim hiç uzatmadan; sen, senin gibiler ve bunu beğenenlere gelsin |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Kdv almiyoruz dememisler ki < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sitedeki fiyatlar zaten uçuk ki. a54 16.500 sitesinde. Nete gir 14bine satan var. |
barkod doğgurlama kısmı pasif geliyor sanırım henüz açılmamış. eylül ayına girince zam gelecekse eğer diye aklıma geldi ama bilmem tabii |
Barkod doğrulaması yaptım kabul etti ama yönlendirdiği sayfada ki fiyatlar yüksek , sepette indirimde olmuyor. 1 eylül itibari ile başlayacak acaba ? |
Fiyatlar nasil, s23 ve s21fe paketi varmiydi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Telefonlar bunlar internette daha ucuza var. |
Sepette indirime girmiyor o rakamlardan veriyor, ya daha başlamadı ya da indirimli halleri bunlar. |