Başlıkta öğrenci indirimi başladı yazıyor konuda ise eylül ayında yazıyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 30 Ağustos 2023; 23:3:57 > |
Samsung'da öğrenci indirimi başladı: Telefonlarda %18, tabletlerde %20 indirim! (4. sayfa)
-
-
İndirim Eylül'de değil şuan devam ediyor. mesela s23 ulrta 60 999'dan 50 019'tlye geliyor(bana göre hala pahalı). Eğer birlikte alınırsa pembe renkli galaxy watch bedava, siyah renkli daha büyük olan ise 499 tl.
-
E-devlet barkod belge dogrulamasını nasıl yapıyoruz, ogretmen olarak soruyorum.
-
Ben de denedim ama hep doğrulanamadı diyor. Baştaki MEB i sildim, masaüstü sitesinden denedim ama olmadı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
e devletten belgeyi indirin sağ üstte barkodun altında numara var kopyalayıp yapıştırın
-
-
evet. telefondan yaptım oldu
-
telefonlara taksit var mı arkadaşlar? tüm kredi kartlarımı denedim hiç birinde taksit göstermedi. hep peşin gözüküyor.
-
Personel hizmet belgesindeki barkod degil mi, onun altindaki numara, bilgisayarda dogrulanamadi dior, telefon da deneyecegim bir bakalim.
-
sistemseldir. farklı birşey yapmadım aynen o numarayı girdim
-
Öğretmenler, Edevlet'ten Görev Yeri Belgesi ile doğrulama yapabiliyor.
Personel Hizmet Belgesi ile olmuyor.
-
Öğretmen İndirimi - Fiyatlar:
-
Teşekkürler hocam bilgilendirme için, halloldu.
S9+ kampanyalı ürünlerde görünmüyor ama sayfasında yüzde 18 düşüyor.
var. denedim derken nasıl yani anlayamadım?
-
s6 5000 ise de a8 3700
bizim kendi aramızda tartıştığımız diğer mesele de a7 5000 iken (2020 çıkışlı), a8 ise 3700 (2022 çıkışlı)
-
Samsung bu memlekete baya güzellik yapıyor diğer markalara göre
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ay basindan beri vardi ayni modeller icin kampanya fiyatlarda degisiklik yok. Sadece ismini degistirdiler ek olarak ogretmen eklenmis olabilir.
Cogu model Agustos ayinda kalkmisti zaten. Temmuz'daki modeller ve fiyatlar cok daha iyiydi.
Yuksek ihtimalle devletin indirimi aciklaninca yerli modeller ile (A34/A54 vs) tekrar guncellenir.
Bu S seri telefonlarda snepdragon olanları nasıl anlıyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Acaba öğrenciyi mi düşünüyor
Yoksa vergi indirimi gelince satışlardaki düşüşü mü düşünüyor?
Kaç milyon öğrenci var
Kendisi için alacak olan var
Alıp üstüne 3 5 koyup satacak olan var
Piyasa alt üst olacak büyük ihtimal
Ve TR üretimi olmayan marka ve modellerin satışı nasıl olur meçhul
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ona bakarsan sağlık eğitimden çok daha kritik ve önemli bir alan. Ama şimdiye kadar hiç doktorlara indirim kampanyası duymadım. Maaşım az desen anlarım da önemlilikle falan bir alakası yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X