Şimdi Ara

Samsung'da öğrenci indirimi başladı: Telefonlarda %18, tabletlerde %20 indirim! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
30
Favori
51.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTaLLiCaLi06 -- 31 Ağustos 2023; 10:47:15 >
  • ihtiyar.gamer İ kullanıcısına yanıt
    Samsung' un yerli üretim telefonları halihazırda mevcut zaten ondan dolayı onlara dokunan bir şey yok. Hemde diyorumki her yıl bu tarz indirimleri veriyor yani çoğu markanın yapmadığını yapıp öğrenciyi düşünüyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MeTaLLiCaLi06 kullanıcısına yanıt

Samsung bunu nasıl yapsın? Devletle işbirliği yapması lazım. Ya da özel yazılım falan olması lazım onu da yapmaz çünkü telefon çöp olur. Bu daha çok stok boşaltma çalışması bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatların tamamı diğer pazaryerlerinde daha uyguna getirilebiliyor. yapmış gibi görünmekten ibaret bir kampanya gibi duruyor.

• Buna ben de katılıyorum. Çünkü hafta başında TeknoSA ya gittiğimde orada daha uyguna olduğunu gördüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fendur kullanıcısına yanıt
    ozel sektorde 1 haftalik calismayi 1 ayda anca yaptiklari icin maaslari da dusuk haliyle (30 bin₺)

allah'tan bu bosluklarda vergisiz falan ozel kurs ders veriyor cogu da 30u 60 bin₺ yapabiliyorlar 😌

• indirim nerede diyenler eylülde miyiz

• maicole kullanıcısına yanıt
    görev yeri belgesi olacak

• MeTaLLiCaLi06 kullanıcısına yanıt
    görev yeri belgesinden yapılıyor

• Eylül ayı boyunca geçerli diyorya acaba eylül ayına girmediğimiz için fiyatlar aynı olabilir mi

• Hülololologghh diyerek indirimle apple alacağını sananların ellerinde patlayan oylar bir ömür yeter o nesle. Z kuşağı farklı işte, indirim peşinde koşar şimdi :D

• serafon kullanıcısına yanıt

Ben hükümetin telefon indirimine dair yazdığınızı düşünerek cevap yazmıştım. Pardon hocam :)

• öğretmenler ne alaka. özel derslerden kırdıkları para maaşlarını geçiyor aloo

• Gayet de önemlilikle alakası var, maaşın az ya da çok olması değil. Girin Apple'ın yurt dışı sitelerine bakın.

• Ben s22 bakıyorum ama daha uyguna bulamıyorum. Nettekiler hep distribütör garantili. Sizin bir öneriniz var mıdır?

• hopeyoung H kullanıcısına yanıt

Distribütör garantili demek, Samsung TR resmi garantili anlamına gelir.

• Anaokuluna başlayan çocuk faydalanabiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erwin -- 31 Ağustos 2023; 12:34:30 >
  • trolldetector kullanıcısına yanıt
    gecen mecburen telefonlara çıkmadıkları için bi devlet dairesine gittim kadın çalışana işim var die. Abartısız 1 saat 4 yasındaki kızımla bekledim masasının basında gelmedi. İşimi göremedim. Memurluk kast sistemidir. milyonlarca memur olamayan var ama sesleri çıkmıo şikayet etmiyorlar. Memurlugun kalkması lazım.

Özel sektörde 12 saat kölelik yapıyorlar üç kuruşa , tukurseler boğulacak ulke ama sinerjileri yok. Önüne gelen ezio en başta vergi verdikleri devlet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 31 Ağustos 2023; 12:48:53 >
  • JorgeSalcedo kullanıcısına yanıt
    iki kelimeyi bir araya getirebiliyorsan öğretmen sayesindedir.

Milletvekili maaşına denk olması gereken bir makamdan bahsediyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.