|
Tansiyon ölçen akıllı saat Huawei Watch D için DH'ye özel 500 TL indirim!
-
-
Nihayet geldi şu özellik. Oksijen saturasyonundan, tek derivasyon EKG'den çok daha faydalı olur. Sırada kan şekeri ölçümü olmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 16 Mart 2023; 20:09:34 >
-
Nasıl ölçüyor tansiyonu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatı görünce tansiyonum yükseldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tansiyon ölçümü başlatılınca kordon şişiyor biraz tansiyon aletlerinde olduğu gibi. Sonrası aynı mantık zaten.
-
Bilekten ölçmesi sağlıklı ölçüm olmaz . Tansiyon koldan ölçülmelidir.
Uzun uzun yazmaya gerek yok 8499tl ha?
Ben deri üstünden şeker ölçen akıllı saatleri bekliyorum, gelecek merak etmeyin. Deri üstünden kan şekerini ölçebildiği için yediğiniz besinlerin kalorisini otomatik kaydedecek, saate bakıp “çok yemişiz lan?” diyebileceksiniz. Ha çok yediğinizi bilmiyor musunuz? Çoğu kişi bilmiyor. 1 Bigmac yeseniz kaç km koşmanız lazım bunu az kişi bilir.
Bunlar Avrupalıya yakışır. Bize göre şeyler değil. Mi band serisi bile bu ülkeye lüks.
Rekabetçi bir fiyat olmamış. Elmalı saat fiyatına satarsan vatandaş yönelmez. Fiyat kesin düşer beklemek lazım. Google ın saati dünyada iyi bir çıkış yakalamış TR de resmi tükkan açmaları lazım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tansiyonunu yükseltip ölçmek için bu fiyat bandında.
Çin Komünist Partisi'ndeki arkadaşlar bu paraları verecek enayileri bulup getirsinler, birlikte s..elim. 👍
-
Tansiyon ölçmesi güzel fakat sırf bu özellik için 9 bin lira verilir mi? 2 tane omron m2 basic alsan iş yerine bir tane eve bir tane koysan bir tane 1000 lira yapar. Ek olarak her isteyenin tansiyonunu ölçebilirsin. Bu fiyatıyla bu ürün tamamen lüks sınıfına girer.
-
bilekten tansiyon ölçümü doğru veriyi vermez
-
Huawei watch fit 2 kullanıyorum 2.000 tl ye aldım çok memnunım elstra Tansiyonumu ölçsün die o kadar üstüne para veremem :))
-
Bu kupon daha fazla kullanılamaz şeklinde uyarı veriyor kupon geçersiz.
-
Tek derivasyon EKG misali halen yeterince hassas ölçtüğünü sanmıyorum zira zaten normal bilekten tansiyon aletleri dahi yeterince hassas ölçmediklerinden hekimler koldan tavsiye ederler, bu yüzden bu paraya fazlaca gereksiz alet, zaten tipinide pek tutmadım..
ben aldım ama aşırı büyük kordonu hiç beğenmedim elde durusu hoş değil tansiyon ölçümü mükemmel pompa şişiyor hatasız olçüm yapıyor.ama dedğim gibi yazın ter yapar.iade ettim
-
doğru ölçüm kesinlikle yapmaz 9000 tl çöpe gider
Omron M4 veya M3 ten 15 tane alır gideceğim her yere 1 er tane kor doğru ölçüm yaparım
9000 tl şaka mı
1000-1500 tl olsa adam meraktan alır iş göreceğinden değil
benim hep tansiyon düşük çıkıyor bazen 65-40 çıkıyor bina yerine ben sallanıyorum
tuzlu ayranın hiç bir faydası yok banyo ve fazla su içip ayağı yukarı kaldırınca biraz düzelme olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 18 Mart 2023; 18:30:32 > -
Niye?
-
açıkçası ben bu saati deneyimledim mediamarktta hiç hoşuma gitmedi. içi kumaş. ya abi eğer ki tansiyon probleminiz yoksa asla ve asla alınmaz. görüntüsü bir kere çok kötü...
Fiyatı görünce tansiyonum yükseldi
|
Bunlar Avrupalıya yakışır. Bize göre şeyler değil. Mi band serisi bile bu ülkeye lüks.
|
Nihayet geldi şu özellik. Oksijen saturasyonundan, tek derivasyon EKG'den çok daha faydalı olur. Sırada kan şekeri ölçümü olmalı.
|
Bilekten ölçmesi sağlıklı ölçüm olmaz . Tansiyon koldan ölçülmelidir.
|
Uzun uzun yazmaya gerek yok 8499tl ha?
Ben deri üstünden şeker ölçen akıllı saatleri bekliyorum, gelecek merak etmeyin. Deri üstünden kan şekerini ölçebildiği için yediğiniz besinlerin kalorisini otomatik kaydedecek, saate bakıp “çok yemişiz lan?” diyebileceksiniz. Ha çok yediğinizi bilmiyor musunuz? Çoğu kişi bilmiyor. 1 Bigmac yeseniz kaç km koşmanız lazım bunu az kişi bilir. |
Benzer içerikler
- video boyutu küçültme
- ekran videosu alma
- youtube arka planda oynatma iphone
- wechat qr code
- instagram hesap çalma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X