Harcama sözünü 01.08.2022 de verdim.9 ayda da harcams yaptım.Fatura talimatını 01.08.2022 tarihinden taşıma için müracaat ettiğimde verdim.1 kez ödeme oldu.Bu ayın 12 ve 14 ünde 2. ödeme olacak. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 4 Ekim 2022; 11:47:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Akbank emekli promosyonu 7000 TL oldu (garanti 7250, yapı kredi 7250 - güncel) (32. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Mh leri ile defalarca görüştüğümde yoğunluk var bugün yarin yatacak diye oyalıyorlar.Yatmazsa destek kaydı açalım dediler açtık yine değişen bir şey olmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaklaşık 40 gün sonunda kredi kartı elimize ulaştı. Ben bu devirde böyle bir saçmalık görmedim. Aynı gün bankadan verilme imkanı olan kartı -başvuru esnasında öyle bir şey olduğunu söyleseler hemen alırdık. Bankadan çıkıp başka yere gidince bununla ilgili mesaj atıyorlar- tam 40 gün sonra gönderiyorlar. Yarın ilk iş kapattırmak olacak.
-
Kuveytürkten hesap açtım 5 dk da şubeden k.kartını basıp verdiler. Banada bankadan çıkınca k.kartınızı şubeden alabilirsiniz ve bugün teslim edemiyoruz adresinize göndereceğiz gibi garip bir mesaj geldi. Mh lerine sorduğumda şubeden anında veremediklerini söylediler.Garip bir durum bu akbanka yakışmıyor.Ek karrta 40 günü geçti iptal ettim.Maaşımı taşıdığım ve ilk geleneb kampanyalar çok olduğu 1 yıl kadar kullanacağım.Duruma göre iptal veya devam ederim.
Kendilerince yorum yapıyorlar öyle bir şart yok. Kayıt aç geç ne diye yorum katıp müşteriye yanlış bilgi veriyorsun ki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim farklı bir kampanyada puanım yatmadı BDDK dahil kaç yere şikayet ettim kaç kez aradım onlar 1 defa bile aramadı zar zor ilk şikayet kaydından 25 gün sonra yatırdılar. Bu aralar hep kayıt açarak puan yüklettim genel olarak bu konuda ağırlık var şikayetvar sitesinde hep puanım yüklenmedi diye şikayet yazmışlar farklı farklı kampanyalar için. Anında yüklenen kampanyalarda sıkıntı yok hemen yatıyor chip paralar ama ileri tarihte belli günde yüklenecek olanlar şikayet kaydı açmadan pek yüklenmiyor.
K.kartından 9 ay aylık 900 tl harcama kampanyasına katıldım 900 tl harcama yapınca hemen 150 tl chippara yattı.Market kampanyasından da harcama yapınca 50 tl yattı.Dediğiniz gibi 750 tl harcamaya 150 tl indirim kampanyasında da harcamada yapınca o gün veya ertesi gün indirim yansıdı.
Hocam 1250 TL üzeri kredi kartı harcamasına ek 250 TL chip para konusunda gelişme olursa haber eder misiniz?
fatura talimatına 250 chip yattı bugün.
-
Güle güle harcayın.Ne zaman talimat vermiştiniz?
Tabiki veririm hocam.
Teşekkürler. Ağustos başında talimat verdim. Ağustos ve eylül faturaları yattı.
Bende 1 ağustosda vermiştim.Eylül benimde yattı.2. faturaların ödemesi 12 ekimde olacak.250 tl cihipparanın yatmasını bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 5 Ekim 2022; 18:51:59 >
Hocam günaydın benim chip para yüklenmiş.
akbank emekli yakınıma platinum axess vermiş. kart ücreti keserler mi . veya bunu normal axesse çevirebilir miyiz
-
kredi kartına mı yattı? İşlem açıklamasında ne yazıyor
size yatan kredi kartı alımı için olan puan mı? Öyleyse işlem açıklamasında be yazıyor
Kredi kartı ve açıklama aynen şu.
"Tebrikler! Fatura Talimatindan kazanmış"
Evet 1250 TL üzeri kredi kartı harcamasına ek 250 TL chip para promosyonu yattı. Açıklama şu şekilde "Kampanya chip-para kazanımı"
Günaydın hocam güle güle harcayın.Benimki daha yatmadı.Bekliyorum.
Birde sorum olacak arkadaşlar,
Bu ...Axess ile size ozel indirimleri kacirmayin! Market ve akaryakit sektorlerinde yapacaginiz 750 TL ve uzeri her alisverise 150 TL, toplamda 750 TL'ye varan indirim kazanabilirsiniz. Ustelik ilk yil kartiniz ucretsiz. .. kampanyaya katıldım.
01.08.2022 de axess k.kartına müracaat ettim.Ama kartın basılmasının uzun sürmesi ve benim il dışında olmam sebeplerinden dolayı kartı 9.ayda teslim alabildim. 14.09.2022-17.09.2022-25.09.2022 tarihlerinde marketten 750 tl üzeri yaptığım harcamalarda 450 tl indirim kazandım ve hesaba yansıdı.Bu kampanya önce 15.09.2022 tarihine kadar yapılan alışverişler için diyordu.Sonra uzatıldı ve 15.10.2022 tarihine kadar yapılan alıçverişler dendi.Bende 06.10.2022 de 1 tane daha alışveriş yaptım. Buna indirim yansımadı.Juzdandan baktığımda 15.09.2022 tarihinde biten kampanya gözüküyor ve bitti yazıyor.
https://www.axess.com.tr/axess/kampanyadetay/8/15658/axess-veya-wingse-simdi-basvuran-akbanklilar-1000-tlye-varan-chip-para-kazaniyor çıkınca her kampanya altında Bankamızın kampanyayı durdurma ve şartlarında değişiklik yapma hakkına sahip olduğunu hatırlatırız. yazıyor.15.10.2022 de bitecek kampanyayı banka erken bitirmiş olabilirmi? Ben hangi 15.09.2022 ve 15.10.2022 de biten kampanyalarda hangisine katılmış oldum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 7 Ekim 2022; 10:1:2 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X