Şimdi Ara

Akbank emekli promosyonu 7000 TL oldu (garanti 7250, yapı kredi 7250 - güncel) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
30
Favori
74.370
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yatmadı. Canlı desteğe yazdım geçen ay 2 faturam yattı bu ay 1 fatura daha yattı 10 iş günü geçti neden yatmadı dedim. Cevap olarak "10 iş günü geçtikten sonra yatar dedi" sakat biri olduğunu düşündüm çıktım. Bir kaç gün bekleyip BDDKya yazacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19150A2DA -- 16 Eylül 2022; 9:12:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni kredi kartı alıp 1250₺ harcama yapıp 250₺ chip parası yatan var mi

• İnternetden başvuru yapacağım hesap açarken nfc hepsi istiyor mu acaba arkadaşlar. Ayrıca şubeye gitmeye gerek oluyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 20 Eylül 2022; 13:4:44 >
  • anatolia28 A kullanıcısına yanıt

Bugün mh leri ile telefonla görüştüm.Ben bu ay axess k.kartımdan harcamaya başladım.1.250 tl harcamaya 250 tl chipparanın Ekimin 3 ünde yatacağını söyledi.Otomatik fatura talimatının süresi de 30 Eylüle uzatıldığı, onunda Ekim ayında 10 iş günü içerisinde yatacağını söyledi.

• Promosyon diye 750 lira yatırdılar. Bu nedir?
    Sizlerde nasıl oldu.

• babamın da öyle oldu 7000 tl beklerken 750 tl yattı bilen varsa bizde öğrenelim

• emekli promosyon taşıma son tarih 30 eylül diyorlar, bu ne demek? gelecek seneye kadar taşıma yapılamayacak mı demek, yoksa 3 senelik periyod için mi?

bir de ziraat 15 bin verecek diye söylentiler yayılıyor, gerçeklik payı olduğuna inanmıyorum ama somut bilgisi olan vardır belki.

• kıralkont kullanıcısına yanıt

Kalanı yattı. Önce 750 sonra kalanı yatıyor

• Man Down kullanıcısına yanıt

Promosyon içindir o. Ancak muhtemelen her ay yenilenir kampanya.

• Man Down kullanıcısına yanıt

promosyon kampanya tarihi hocam o. takılmayın her ay yenileniyor.

• E devletten nasıl oluyor promosyon icin banka taşıma. Acil biri anlatabılır mı ? Ptt den ıptal edıldı.

• babam ağustos ta yapı krediye taşıdı e devlet te şu an yapı kredi ama banka değiştirilebilir yazıyor. yeni iban açılacak dediler açılmadı. maaş 1 inde yatar mı promosyon ne olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bi kredi kartı istedik maaş taşıma sırasında, 1 ay oldu hala gondermediler kredi kartını. Banka kartı geldi ama kredi kartı gelmedi. Defalarca müşteri hizmetleri ile telefonda görüşüldü. Basılacak, acil olarak alıyorum notu yarın kargoda, basıma daha gitmemiş diye diye oyalayıp durdurlar. 3 gün önce aradığımız başka şey söylüyor bugün aradığımız başka şey söylüyor.
    Kartı iptal ettirmeyi düşünüyoruz.

Kart gelmeden daha iptal olur değil mi ?

• bay baykuş kullanıcısına yanıt

Benim axess k.kartının gelmesi de uzun sürdü.Basılıp kuryeye verilince kısa sürede geliyor.İlk kullanımda epey chippara/indirim kazandım bir kısmı yattı bir kısmı ekimde yatacak dendi. Yatmayannda kayıt açtılar. Daha sonra 500 tl harcamaya 150 tl chippara ek k.kartı teklif ettiler 1 hafta da gelir dediler.40 gün oldu yeni kuryeye verildi.Ama kart ücreti ile uğraşmamak için basımdayken mh lerini aradım iptal ettim.Kart gelirse ister alın attın isterseniz teslim almayıp iptal edin dediler.Teslim almayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 28 Eylül 2022; 18:30:50 >
  • cimbom38 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. O halde biraz daha bekleyelim bakalım.

Ekimin 3 oldu otomatik fatura talimatı 250 tl chippara ve 1.250 tl harcamaya 250 tl chippara 2 side yatmadı. Mh leri ile yaptığım telefon görüşmelerinde yoğunluk var bugün yarin yatacak deniyor.Destek kaydı da açtılar yine değişen bir şey olmadı.Bddk ya şikayet ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 3 Ekim 2022; 19:52:7 >

Bize de yatmadı eski kampanya koşullarının ekran görüntüsünü alsaydım keşke hiç bir yerde bulamıyorum 1250 TL üzeri kredi kartı harcamasına ek 250 TL chip para yüklenmesinin kaçında yatacağını. Ben de ayın 3'ü diye hatırlıyorum ama yatmadı hala.

Bu arada ağustos ayında kredi kartı geldiyse Ekim'in 3'ü Eylül ayında kredi kartı geldiyse Kasım'ın 3 ü diye hatırlıyorum siz harcamayı hangi ay yaptınız kartınız ne zaman geldi. Bizim fatura talimatı 250 TL chip para 13 Eylül de yattı. Ağustos ayında talimat vermiştik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Averell Dalton -- 4 Ekim 2022; 10:0:23 >
  • Averell Dalton kullanıcısına yanıt

• 28.07.2022– 31.08.2022 tarihleri arasında başvurusu onaylanan SGK Emekli Maaş Müşterileri kampanya kapsamında 30.09.2022’ye kadar yapacağı 1.250 TL ve üzeri harcamalarda toplam 250 TL chip para kazanabilir.

Ek Promosyon Ödeme Koşulları

• SGK emekli maaşını 28 Temmuz 2022 - 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında Akbank'a taşıyarak 3 yıl boyunca maaşını Bankamızdan almayı taahhüt eden ve promosyon başvurusunda bulunan emekliler faydalanabilecektir.

• Promosyon ödemesi için SGK ile imzalanmış olan "Gelir/Aylık Alanlara Promosyon Ödenmesine İlişkin Protokol" koşulları geçerlidir.

• Müşterinin promosyondan faydalanabilmesi için gelir/aylıklarını üç yıl bankamızdan almayı taahhüt etmesi gerekmektedir. Taahhüt süresi promosyon ödemesinin müşterinin hesabına geçmesi ile başlamaktadır.

• SGK gelir/aylığını Akbank'a taşıyan emekliler için promosyon tutarı emeklinin 1 aya denk gelen gelir/aylık tutarına göre hesaplanır. İlgili tutar bir aya tekabül eden net gelir /aylığın 1.500 TL ye (1.500 TL hariç) kadar olması halinde 4.650 TL, 1.500 - 2.500 TL (2.500 TL hariç) arasında olması halinde 5.800 TL, 2.500 TL'nin üzerinde olması halinde 7.000 TL'dir. Nafaka ve haciz kesintileri bulunan kişiler için ilgili kesintiler çıkarıldıktan sonra kalan tutara göre promosyon ödemesi yapılır.

• Her kişi promosyondan sadece 1 kez faydalanabilir.

• Bankamızdan birden fazla emekli maaşı alan müşteriler, 1 den fazla maaşı için promosyon talebinde bulunurlarsa ilgili maaşların toplam tutarına göre 1 kez promosyona hak kazanır.

• "Emekli Promosyon Taahhütnamesi" ni imzalayarak promosyon başvurusunda bulunan müşterilerin ilk emekli maaşlarının Akbank'a yatmasına istinaden 3 iş günü içinde ödemesi gerçekleştirilir.

• Taahhüt süresi içinde vefat haricinde herhangi bir nedenle SGK tarafından gelir/aylık ödememin kesilmesi veya herhangi bir sebeple gelir/aylığının farklı bir bankaya taşınması durumunda, veya müşterinin taahhüt süresi dolmadan promosyon taahhüdünü sonlandırmak istemesi durumunda, promosyon ilişkisi iptal edilecek olup, Bankanın yazılı bildirim yapmasına gerek kalmaksızın kalan taahhüt süresi dikkate alınarak kıstelyevm usulü ile ödenen promosyon tutarı geri alınacaktır.

• Akbank T.A.Ş. dilediği zaman kampanyayı durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

En az 2 OFÖ ile 250 TL chip-para ödülü ödeme koşulları

• Kampanya kapsamında verilecek yeni talimatlar (giriş tarihi kampanya başlangıç tarihinden sonra olan yeni fatura talimatları) ödüllendirilecektir.

• Hesaptan veya kredi kartından (Axess, Axess exi26, Free veya Wings) verilecek fatura ödeme talimatları kampanyaya dahildir.

• Talimatlarınızı Akbank Mobil'den fatura ödeme menüsü altından, Akbank İnternet, 444 25 25 Akbank Müşteri İletişim Merkezi veya Akbank Şubelerinden verebilirsiniz.

• Hak edilen chip-para tutarları, kampanya koşulları gerçekleştikten sonra kampanya bitiş tarihinden sonraki 10 iş günü içinde Akbank kart'a veya Akbank kredi kartına yüklenecektir.

• Kazanılan chip-paranın yüklenmesi için müşterinin aktif bir Akbank kredi kartı ya da Akbank debit kartı olmalıdır. Yükleme yapılacak dönemde aktif kredi kartı veya debit kartı olmayan müşterilere chip-para yüklemesi yapılmayacaktır.

• Chip-para yüklemesine hak kazanabilmeniz için vermiş olduğunuz fatura talimatlarınızın aktif olması gerekmektedir.

• Kampanya başlangıç tarihi öncesinde aktif olup, kampanya süresi içerisinde iptal edilerek tekrar verilen talimatlar kampanya kapsamında değildir.

• Kredi kartı ile verilen fatura talimatlarında ekstre asgari borcunun son ödeme tarihine kadar hiç ödenmemesi veya kısmi ödenmesi durumunda, faturanın ödenme tarihinden son ödeme tarihine kadar fatura faiz oranı, son ödeme tarihinden borç kapanana kadar ödenmemiş asgari üzerinden gecikme faiz oranı ve asgari tutarı aşan kısım üzerinden fatura faiz oranı işletilir.

• Akbank T.A.Ş kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar ve bu kampanya başka kampanyalar ile birleştirilemez.

Kredi Kartından 1.250 TL harcamaya 250 TL chip-para ödülü ödeme koşulları;

• Kampanya 28.07.2022– 31.08.2022 tarihleri arasında, ilk kez Axess veya Wings asıl kredi kartı başvurusu yapan SGK Emekli Maaş Müşterileri için geçerlidir.

• Şube, Müşteri İletişim Merkezi, Akbank Mobil, İnternet Şube, ATM, Akbank.com, kanalları aracılığıyla kredi kartına başvurulabilir.

• Başvuru formunda “kartımın anında dijital kullanıma açılmasını istiyorum” seçeneği seçilerek anında dijital kullanım özellikli kart sahibi olunabilir ve SGK Emekli Maaş müşterileri, kartları adreslerine ulaşmadan, anında internet harcamaları ve mobil ödemelerde kullanabilir.

• 28.07.2022 öncesi açık Axess, Wings veya Free kartı olmayıp, 28.07.2022– 31.08.2022 arasında başvurarak, 31.08.2022’ye kadar kartı onaylanan müşteriler kampanyadan faydalanabilir.

• 28.07.2022– 31.08.2022 tarihleri arasında başvurusu onaylanan SGK Emekli Maaş Müşterileri kampanya kapsamında 30.09.2022’ye kadar yapacağı 1.250 TL ve üzeri harcamalarda toplam 250 TL chip para kazanabilir.

• Kampanyaya Free, ticari kartlar, ek kart ve sanal kart başvuruları dâhil değildir.

• Kampanya müşteri bazında gerçekleştirilecektir.

• Kampanyadan sadece ilk kez Axess veya Wings asıl kredi kartı başvurusu yapan müşteriler yararlanabilir.

• Kazanılan chip para tutarı 3 Ekim tarihinde yüklenecektir.

• Kampanyada chip para kazanan işlemin iptali veya değişikliği nedeniyle kısmi ya da tüm ödemenin iadesi durumunda, kazandırılan chip para tutarı hesap özetine/ ekstresine borç kaydedilir.

• Nakit çekim, EFT/havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dâhil değildir.

• Yasal mevzuat gereği, mal veya hizmet alımı sonrası belli bir ücret karşılığı borcun taksitlendirilmesi veya ödemenin ertelendiği dönemler de dâhil olmak üzere, kredi kartları ile gerçekleştirilecek mal ve hizmet alımları ile nakit çekimlerinde taksitlendirme süresi bireysel kredi kartları için 12 ayı, kurumsal/ticari kredi kartları için ise 18 ayı geçemez. Bu süre bireysel kredi kartları ile yapılan; yurt dışına ilişkin havayolları, seyahat acenteleri, konaklama ile ilgili harcamalarda ve basılı ve külçe halinde olmayan altın ürünlerine ilişkin kuyum harcamalarında 3 ay, elektronik eşya alımlarında (Video, kamera, ses sistemleri, fiyatı 5000 Türk lirasının üzerinde olan televizyon vb) 4 ay, tablet alımlarında, kulüp ve derneklere yapılan ödemelerde, yenilenmiş ürün niteliğinde olan fiyatı 5000 Türk Lirasının üzerindeki cep telefonu alımlarında 6 ay, sağlık ürünü alımlarında, mobilya ve elektrikli eşya (Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, elektrikli ev aletleri vb.) alımlarında ve fiyatı 5000 Türk Lirasına kadar olan televizyon alımlarında 9 ay, vergi ödemelerinde, eğitimle ilgili harcamalarda, bilgisayar alımı, taşımacılık, sağlık ve sosyal hizmetler ile ilgili harcamalarda ve yenilenmiş ürün niteliğinde olan fiyatı 5000 Türk Lirası ve altındaki cep telefonu alımlarında 12 ay, yurt içine ilişkin havayolları, seyahat acenteleri ve konaklama ile ilgili harcamalarda 18 ay olarak uygulanır. Bireysel kredi kartlarıyla gerçekleştirilecek basılı ve külçe altın alımına ilişkin kuyum, telekomünikasyon, doğrudan pazarlama ile ilgili harcamalar, yurt dışında yapılan harcamalar ve yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, kozmetik, ofis malzemesi ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin alımlarında taksit uygulanamaz.

• Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Teşekkür ederim çok makbule geçti. Siz harcamayı ve otomatik ödeme talimatını ne zaman vermiştiniz peki?

• Bize de 250+250₺ yatmadı. Aradik, fatura icin ödeme yapilmasi, kredi kartı alışverişi için ekstre kesilmesi lazım dediler. Pek ihtimal vermedim ama bekliyoruz. Ayrıca davet et kampanyasindan da karşı tarafa chippara da yatmadi. Durumdan haber ederseniz sevinirim.

@anatolia28

@cimbom38

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.