Şimdi Ara

Akbank Kart ile internet alışverişine 50 tl chip puan (Aralık) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
37
Favori
39.324
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende iki tane neo kart vardi. Birini dediginiz gibi yeniletme talebi gonderdim. Ertesi gun bende de cikti kampanya ve dahil oldum kampanyaya. Simdi bu kampanya sadece yenilettigim kartta mi olacak yoksa her iki akbank kartimda da gecerlimi?

Ikinci sorum kampanyaya dahil olduk ama halen axess mobilde goremiyorum kampanyayi bu durum normalmi?

3. Sorumsa kampanyada iki gun icerisinde chip para yatar deniliyorr. Ayni anda mi yatiyor chip para yoksa 2 gun sonra mi? Tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S20FE

Bu mesaj silindi.
    evet
  • mevcut kartımı kapatmadan yeni hesap açarak ( akbank d irektten ) bu yeni hesaba bağlı akbank kart başvurusunda bulunduktan bir gün sonra kampanya akbank direktte göründü işlemi mevcut neo kartımla yaptım 50 tl chip para kazanndı mesajı geldi.
  • kampanya axess mobilde gözükmeye başladı,eski neo kartlar dahil değil diye belirtilmiş.Bir kaç arkadaş eski neo karta gelmişti demişti ama bilemiyorum.Akbank internet şubesi / şifre güvenlik kısmından kartımı kaybettim diyerek yeni akbank kart başvurusu yapabilirsiniz Mh'ye bulaşmadan
  • Kartimi subeye istemistim kuryeye verilmiş canli destekten takip kodu aldim ptt ile gönderiyorlar. Ptt işyerine gelmis sube ile yanyanalar :D bugun alırım umarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlara bakarak umutsuzca neo kartımı yeni akbank kart ile yenilenmesini talep ettim ve gün atladıktan sonra kampanya göründü, yararlandım. Konuda yardımcı olanlara teşekkür ederim

• Dosya16 D kullanıcısına yanıt
    Yeni kart gelmeden neo ile yararlanabiliyor musunuz yoksa illa kartın gelmesi mi lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni kart gelmeden neo ile yararlanabilirsiniz. Zaten axess mobil neo kartinizi akbank kart olarak görüyor.

• gorky G kullanıcısına yanıt
    Başvuruyu nasıl yapabiliriz uygulamadan oluyor mu

• Uygulamadan yapabilirsiniz.

• gorky G kullanıcısına yanıt
    Tamam çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: doken

Yeni kart gelmeden neo ile yararlanabiliyor musunuz yoksa illa kartın gelmesi mi lazım
    Evet yararlandım. Kart yıprandı gerekçesiyle başvuru yapabilirsin. Ben arayarak başvuru yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dosya16 -- 22 Temmuz 2020; 21:3:52 >
  • Dosya16 D kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam çok teşekkür ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Dosya16

Evet yararlandım. Kart yıprandı gerekçesiyle başvuru yapabilirsin. Ben arayarak başvuru yaptım

Alıntıları Göster
    Ben eski kartin yerine istedim internet subeden eskisi kapatildi dedi acikmi yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limonen

Ben eski kartin yerine istedim internet subeden eskisi kapatildi dedi acikmi yani

Alıntıları Göster
    Benim kart kapatılmadı. Yeni kart gelince yapılacak ilk işlemden sonra eskisi kapatılacak dediler

• Kartim yiprandi diyerek yeni kart istedim uygulamada 1gün sonra gözüktü eski kartimla harcama yaparak 50 chip yüklendi

• Bahsedilen kart ;troy logolu Akbank kartımı.

• Akigo35 A kullanıcısına yanıt
    Bunu uygulamadan talep edemez miyiz illa aramamız mi gerekiyor müşteri hizmetlerini

• Uygulamadan talep ettim müşteri temsilcisine mesaj yazarak

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.