MH aradım, 24 saat içinde iadeniz gelecek dedi. Ben de 16:19’da yapmışım alışverişi, o zaman aktif gözüküyordu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRIENDS -- 22 Aralık 2022; 18:26:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Akbank kart yüzde 50 iade(75 tlye kadar& (4. sayfa)
-
-
Hocam bende saat 16 gibi katılıp. Tam 16:19 da işlem yaptım. Sizinle aynı dakikada. Bakalım iade gelecek mi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Umarım bana da gelir sorunsuz yarını bekleyeyim o zaman teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: FRIENDSMH aradım, 24 saat içinde iadeniz gelecek dedi. Ben de 16:19’da yapmışım alışverişi, o zaman aktif gözüküyordu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gelmezse kayıt açın dedi MH, uğraştırmazlar umarım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kampanya biten kampanyalarda gözüküyor, ama aktifken hiç gözükmedi.
Kuryenet sağolsun kartı bir ayda ancak teslim etti.
Akbank mobilde kampanyayı bugün gördüm anca bitti olarak görünüyor. Kampanya sayfasında devam ediyor görünüyor anlamadım
Bende dün açtım ama şu ana kadar bir dönüş olmadı şimdilik.
Aynen bende de aynı. Rutin bakarım halbuki. Biten kampanyalarda görünüyor şimdi kaçırdık
-
İadesi yatan var mı ? Bende gelen giden yok hala
-
Bende de gelen bir iade yok maalesef ☹️quote:
Orijinalden alıntı: FRIENDSİadesi yatan var mı ? Bende gelen giden yok hala
Şimdi mh ile konuşacağım
Bende arayayım artık bakalımquote:
Orijinalden alıntı: FRIENDSŞimdi mh ile konuşacağım
Kampanyanın 21 Aralıkta bittiğini söylüyor. Şimdi ben bunun dün aktif olduğunu nasıl kanıtlayacağım
-
Bende başta gözükmüyordu dün alışveriş yapmadan hele bir de yüksek tutarda alışveriş yapacaksam mutlaka bakarım baktım kampanya bende gözüküyordu hemen katıldım sonra alışveriş yaptım lakin sizde ve forumda diğer arkadaşlarda olduğu gibi alışveriş sonrası kampanya uçtu dolayısıyla ss de alamadım üzerine yatacaklar gibiquote:
Orijinalden alıntı: FRIENDSKampanyanın 21 Aralıkta bittiğini söylüyor. Şimdi ben bunun dün aktif olduğunu nasıl kanıtlayacağım
2-3 defa kontrol ettim ben de kampanya aktifti alışveriş yapmadan önce. Sözde kayıt oluşturdular ama dediğiniz gibi üzerine yatacaklar büyük ihtimalle
-
-
Normali 31 Aralıktı seçilmiş kişilere geldi onlara yatacak. Yanlışlıkla tüm herkese açtılar nasıl olduysa yarım saat bir saat açık kaldı onu kaldırdılar. O şekilde gelenlere 21 Aralık diyor ve onlara hiçbir şekilde yatmayacak.
-
Hocam bana da geldi. İlkin 8 saat sonra bitecek yazıyordu. O yüzden hemen alışveriş yaptım. Ancak gelen giden olmadı. Açıkçası yatacağını bilsem peşine düşerim fakat zorlamak istemiyorum. Açık bir hata var. Yine de bilemiyorum.
Bende sabah gözükmüyordu şu anda gözüküyor. Henüz alışveriş yapmadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X