2 yeni fatura talimati verdim yine eksik yatirmis. Ne uygulamadan ne telefondan musteri hizmetlerine de ulasamiyorum. Dolandirici bunlar. Edit: Musteri hizmetlerine yarim saat sonunda ulastim. Yarin arayin diyorlar dalga gecer gibi. Illet bir banka, hakkinizin ustune yatiyorlar. Ya tam yapin ya hic yapmayin arkadas. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khaalesi Targaryen -- 9 Ocak 2025; 13:40:1 > |
Akbank katlanan chip para programı 4500 chip para (12. sayfa)
-
-
Geçen ay 1.200 TL yattı.
Bu dönem 1.300 TL yattı.
Hiçbir eksik yok oysaki. Geçen aykine yaptığım itirazların hiçbirisi kabul etmedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece 1000tl yatmis bütün gorevler tam oldugu halde bir kac saat once kayit actirdim. Sorun cikartirlarsa karti kapattiracagim zaten annem adina chip parayi harcamak yerine borctan dussun diye actirmistim kapatsamda sorun yok
Geçen ayla aynı harcamayı yaptım.Gecen ay 1500 bu ay1300 yatmış.
eşimede aynı şekilde yatmadı
akbank.com/katlanan-c-p
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 aydır aynı yerden aynı tutarda harcama yaptım ilk 2 ay sıkıntı olmadan 1500 TL yattı, bu ay 1300 TL chip para yatmış. Harcamadan vereceği 200 TL chip parayı vermemiş bu ay. Şimdi uğraş dur
geçe ay bana da 1200 yattı kayıt açtırdım 5 ocakta 300 tanımlamışlar. Bu ayda 1300 yattı yine kayıt açtırdım
-
2 aydır sorunsuz yatıyordu bu ay 200 eksik yatırdılar. Harcamayı sın gün yapmıştım. Kayıt açtırdım bakalım ne kadar sürede sonuçlanacak.
ilk ay 1500 lira, ikinci ay 1200 lira şu an 1000 chip para şeklinde yatmış. bu üç aydır 10 bin üstü havale, 3 tane otomatik ödeme ve 1000 lira üstü alışveriş yaptım kartla. otomatik ödemeleri kendi ödüyor içinde para bırakıyorum bir gün önceden. ilk ay migrostan yaptım kart alışverişi saymıştı orada değildir. 10 bin üstü zaten aynı yerden attım. valla anlamadım bu işi.
-
benimde aynı hocam ilk ayn ne harcasıysam 3 ayda aynısını yaptım ama sonuç 1500/1200/1000 şeklinde oldu kafalarına göre takılıyorlar
-
merhaba hocam.tüm görevleri yapmıştım 1750 yatmış.
2. kampanyadan yatan yok.
-
Geçen ay gelen 2 ay toplam 2 bin chip kampanyasından chip para yatan var mı ?
o zaman sana ya fazla yatmış ya da başka kampanyadan yatmış. ilk kampanyanın max ödülü 1500 lira.
-
Hayır yatmadı dün aradım cuma 17;00 ye kadar yatmazsa kayıt oluşturun dedi
Yattı mı hocam sizin daha haber yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yatmadı bugün de yatmazsa tekrar arayacağım
Benimde yatmadı bekliyoruz bakalım
Gün sonuna kadar bekleyin diyor yatmazsa yarın ulaşın dediler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1 ay tam yattı, 2 ay otomatik ödeme eksik yattı kayıt açtım yatırdılar, bu ayda hem otomatik ödeme hemde akbank kart harcaması eksik yatmıs kayıt sonuclanana kadar otomatik ödeme talimatını kaldırmıyacagım bahane bulmasınlar bir kampanya yapacaklar illa pesinden kosacagız
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X