Şimdi Ara

Akbank katlanan chip para programı 4500 chip para

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
16
Favori
14.271
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Akbanktan mesaj ile gelen kampanya şu şekilde ,

1 otomatik ödeme
    Akbank Karttan ayda 1000 tl alışveriş
    Birde adınıza ait farklı bir bankadan hesabınıza 10000 tl ve üzeri para girişi yaptığınızda
    aylık 1500 chip toplam 4500 chip para şeklinde,
    Kişilere özel olabilir kontrol edebilirsiniz.

hizliresim.com
    cvhlz96.jpg
    https://hizliresim.com/cvhlz96

hizliresim.com
    75arbsl.jpg
    https://hizliresim.com/75arbsl

Kendi hesabınızdan olması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertay_a -- 19 Ekim 2024; 9:58:7 >

• Mobil'den Akbankli olana özel diyor. Bana da geldi. Katılacağım. Para atma şartı var. Tutma şartı yok sanırım.
  • SouthhPark kullanıcısına yanıt
    Evet sadece gönderme şartı var ama kendinize ait başka banka diyor , eşi annesi babası adına yapan dikkat etsin.
  • 2 senedir 1 kampanya bile gelmedi yazıklar olsun
  • Garenta promosyon kodu gelmiş 🫣🙃
  • 2-3 yıl önce benzer kampanya için mobilden hesap açtığım 2 hesaba da geldi, kampanya linki;

https://www.akbank.com/tr-tr/genel/icerik/sayfalar/mobilden-akbanklılara-ozel-katlanan-cp.aspx

başkasının hesabından gönderilse de olması lazım, akbank hesaplarınızın arasında gönderim yapmayın diye kendinize ait başka banka diye belirtiyor. bu maddede "ya da bir başka finansal tüketici" demiş

"Program kapsamında bir katılımcı ya da bir başka finansal tüketici tarafından her ay katılımcının Akbank vadesiz TL hesabına (gönderen katılımcı ise başka bankadan EFT yapılması gerekmektedir, bankamızdan gerçekleşecek virman işlemleri kapsam dışıdır) programa giriş sırasında tercih edilen tutar aralığında ve tek seferde para girişi olması gerekmektedir. Tek seferde aktarılan tutara göre kazanılabilecek olan baz ödül tutarları aşağıdaki gibidir.

• 3.000 TL – 7.500 TL arasında bakiye aktarılması halinde aylık 500 TL, 3 aylık 1.500 TL chip-para
    • 7.500 TL – 10.000 TL arasında bakiye aktarılması halinde aylık 750 TL, 3 aylık 2.250 TL chip-para
    • 10.000 TL ve üzeri bakiye aktarılması halinde aylık 1.000 TL, 3 aylık 3.000 TL chip-para"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 19 Ekim 2024; 9:53:30 >

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 yıl önceki adı üzerinde 2 yıl önce.

Kendi hesabınızdan olması gerektiğini gösteren resmi de ekledim.
  • sertay_a kullanıcısına yanıt

attığım link ve madde güncel kampanyadan 2 yıl öncenin değil, tüm maddeler var linkte. mobilde kampanyanın en altında bu link var zaten

• Daha önce musteriydim ama tüm kart ve hesabımı kapatalı 1 yılı geçti. Şimdi mobilden tekrar müşteri olsam kampanyaya dahil eder mi
  • Chipparacıabi C kullanıcısına yanıt
    Denemek lazım.

Kampanyayı bulamayan

Kampanyalar/oradan sağ üstte tüm programlar seçsin

O kısımda çıkıyor kampanya.
  • Bende hb çeki kampanyası var sadece
  • sertay_a kullanıcısına yanıt

denedim kampanya gözüktü ama koşullarda 25 bin ,50 bin ve 100 bin para girişi var. ödül ise 2500,5000 ve 7500 . paranın tek seferde girmesi gerekiyor ve ek hesap ve fatura ödeme şartı var.

• Banada aylık 750 tl 6 ay kredi kartı harcamama 1000 tl yatırdı anında
  • Şartlarda ilknkez akbank li olanlara deniyor eski müşteriler faydalanmiyor sanırım birde mobil sende baktim juzdanda baktim kampanya gözükmüyor sadece internet sitesinde mevcut
  • Bana sadece Hepsiburada hediye çeki vermiş. QR ile ödeme yapılan E-Ticaret siteleri var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tearz -- 19 Ekim 2024; 12:12:39 >
  • Chipparacıabi C kullanıcısına yanıt
    Size farklı vermiş o zaman hocam.
  • Hesaba 10bin aktardım ama mesaj falan gelmedi katılmıştım kampanyaya nasıl anlayacağız kazandığımızı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.