Bildirim
Axess 6 ay kapatmama sözüne 100 TL chip para
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arayip ne diyosun? Direk konuya mi giriyosun yoksa kartimi kapattiracam falan diyince mi boyle bir teklif sunuyorlar? -
Takip -
Nediyeceğiz peki
Biraz detay lütfen -
Aynen detay alalım lütfenquote:
Orijinalden alıntı: AlphaScramble
Nediyeceğiz peki
Biraz detay lütfen -
Tabiki direk konuya gitmeyin blöf yapın hiç kampanya yapmıyor falan dedim başka kart deneyecegim dedim biraz anlattı her ay kampanya oluyor falan ama yok dedim kapatın tamam dedi şöyle bir teklifini var diyerek konuya girdi ayrıca maaş musterisiyim hesap işlem ücreti de odemiyorum -
Kapama blöfüyle mi gitmemiz gerek illa? Gerçi her kartta aynı şey, ben de HSBC'den 80 TL almıştım aynı şekilde. 1 sene taahüt etmiştim.quote:
Orijinalden alıntı: abu55
Tabiki direk konuya gitmeyin blöf yapın hiç kampanya yapmıyor falan dedim başka kart deneyecegim dedim biraz anlattı her ay kampanya oluyor falan ama yok dedim kapatın tamam dedi şöyle bir teklifini var diyerek konuya girdi ayrıca maaş musterisiyim hesap işlem ücreti de odemiyorum -
Aynen arkadaşlar kapatacagim demek lazim adamlar kartı kullanmamızı istiyor zaten bir suru muselteriden hesap işlem ücreti diye bir suru para alıyorlar o yüzden karti kapattirmamak icin 100 lira gözlerine batmiyor -
100 tl alındı...quote:
Orijinalden alıntı: feiter
Kapama blöfüyle mi gitmemiz gerek illa? Gerçi her kartta aynı şey, ben de HSBC'den 80 TL almıştım aynı şekilde. 1 sene taahüt etmiştim.
Alıntıları Göster -
Axess'in 80 tl aidatı var yalnız. -
Denemekte fayda var -
quote:
Orijinalden alıntı: Ercüment Çizer
Axess'in 80 tl aidatı var yalnız.
Hesap işlem ücreti iade kampanyasida vardı ama ben zaten maaş musterisiyim. Ama ödeyen arkadaşlarda genelde geri aliyor -
Yarın deneyeceğim -
7 ay önce almıştım fakat bu kez denemedim.quote:
Orijinalden alıntı: abu55quote:
Orijinalden alıntı: Ercüment Çizer
Axess'in 80 tl aidatı var yalnız.
Hesap işlem ücreti iade kampanyasida vardı ama ben zaten maaş musterisiyim. Ama ödeyen arkadaşlarda genelde geri aliyor
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: scopiora
Yarın deneyeceğim
İmkânınız varsa hiç geciktirmeyin -
quote:
Orijinalden alıntı: KARACABEYY
7 ay önce almıştım fakat bu kez denemedim.
Temmuzda bende almıştım 6 ay yeni doldu zaten şimdi bir 6 ay daha -
Free oluyo mu -
Aradım , kapatmak için onay veriyormusunuza kadar geldim, onay vermeden telefonu kapattım..quote:
Orijinalden alıntı: abu55quote:
Orijinalden alıntı: scopiora
Yarın deneyeceğim
İmkânınız varsa hiç geciktirmeyin
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Inverness
Free oluyo mu
Temmuzda alanlar oldu diye biliyorum denemekte fayda var zaten chip para vermezlerse belli ederler sizden kapatma için onay istediği an telefonu kapatın gitsin -
Deneyelim :)quote:
Orijinalden alıntı: yavuzkar
Aradım , kapatmak için onay veriyormusunuza kadar geldim, onay vermeden telefonu kapattım..
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- jose forma güvenilir mi
- n11 dolandırıcılığı
- send item abroad (edi-received)
- en iyi kömür markası
- outlet telefon ne demek
- amazon müşteri hizmetleri
- telefon iade edilir mi
- hepsiburada global nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X