Şimdi Ara

Axess 6 ay kapatmama sözüne 100 TL chip para (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.145
Cevap
51
Favori
50.576
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En net ve kesin olarak nasıl alabilirim bu 100 lüğü?

Var mı tavsiyesi olan? Arayıp blöf yapmak istemiyorum ama nasıl yaparız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.K

quote:

Orijinalden alıntı: abu55

Hocam bankalar adama günahını vermez normalde bu durum onların işine gelmese sence verirmi binlerce müşteriden haksız yere kart ücreti alıyorlar isteyene geri veriyor istemeyenin parasını yiyorlar bumudur adalet

İnsanımız aptal olmasın kardeşim arasın o zaman ama biliyorum çevremde de böyle tipler var utanıyor sıkılıyor aramıyor parayı ödüyor banka geri vermez diyor dinletemiyorum.

En somut örneği enpara olayı çevremde neredeyse 100 kişiye anlattım 3 kişiyi ikna edebildim cebinden kuruş çıkmayacak al bu kartı kenarda dursun sen yine kullanma ama elbet bir gün işine yarayacak diyorum yok anlatamıyorum insanlar bankalardan korkmuşlar bedava iş yapmaz diyorlar.

İnsanlara aptal demek yakismadi bu parayi odeyen bizleriz kendi anne babalarımız akrabalarımız takip edemiyorlar bizler kadar iyi kullanamiyorlar ama mecburda kullanıyorlar ve bu parayi oduyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maaş müşterisi olup da bu parayı alan var mı? Bizden kart aidatı almıyorlar ki arayıp ne diyebiliriz?
  • Ben de yazın 75 cp almıştım, şimdi tekrar arıyorum bakalım ne olacak.

Yaklaşık 10 dk telde müzik dinledikten sonra, kıza yazdığım senaryoyu anlatmaya yeni başlamıştım ki kız "hmm anladım kartı kapatmak istiyorsunuz, ilgili birime aktarayım sizi" dedi :) Allah bilir kaç kişi aradıysa aynı hikaye ile :) Kapatma birimindeki kıza da anlattım hikayemi, 6 ay boyunca kapatmazsanız 75 CP hemen yükleyebilirim dedi, Allah razı olsun dedim aldım puanı kapattım telefonu. Durduk yere Akbank'ı 75 TL zarara kendimi de 75 TL kara soktum gece gece, iyi mi. SF ruhu budur işte, paylaşma ve dayanışma forever! Teşekkürler konu sahibi arkadaşım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 12 Ocak 2016; 22:38:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatin

Maaş müşterisi olup da bu parayı alan var mı? Bizden kart aidatı almıyorlar ki arayıp ne diyebiliriz?

Mesele maaş müşterisi olmak değil ki?

6 ay kapatmama üzerine bu parayı almak. Kartı kapatmak için bi bahane bul da ne bulursan bul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExpendabLes

En net ve kesin olarak nasıl alabilirim bu 100 lüğü?

Var mı tavsiyesi olan? Arayıp blöf yapmak istemiyorum ama nasıl yaparız?

Oyunu kuralına gore oynayin zaten size kapatmama sözüne teklif varsa sistemde çıkar ve müşteri temsilcisi o teklifi size yapmadan kartınızı kapatma onayı isteyemez.

• Uzun aradan sonra Platinum kart için benden 100 TL kesmişler. Akbank Direkt'ten mesaj göndererek iptalini istedim. Kartın altı ay açık kalması şartıyla onay verdiler, para iade edildi. Chip para falan istemez. Kart ücreti kesmesinler yeter.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben de platinium için ancak kart aidatını kurtarabildim, ne diyeyim buna şükür
  • quote:

Maaş müşterisi olup da bu parayı alan var mı? Bizden kart aidatı almıyorlar ki arayıp ne diyebiliriz?

Ben aldım hocam maaş musterisiyim farketmiyor

• EyvAllah kardeşim kaptık 100 lirayı
    Faizle cartla curtla alıyorlar bu parayı zaten içiniz rahat olsun

• free kart için aradım iptal edin istemiyorum dedim hemen iptal ediyorum dedi. bende telefonu yüzüne kapattim mh'nin aldım alalı nerdeyse bütün kampanyalara katıldım külliyen zararım onlar için

• quote:

quote:

Maaş müşterisiysen kartı kapatacak olsalar maaşını nasıl alacaksın? müşteri hizmetleri de saf sanırım bunu düşünemiyor ben olsam tamam maaşınızı buradan alıyorsunuz eminmisiniz kapatıyorum bakın derdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.K

quote:

quote:

Maaş müşterisiysen kartı kapatacak olsalar maaşını nasıl alacaksın? müşteri hizmetleri de saf sanırım bunu düşünemiyor ben olsam tamam maaşınızı buradan alıyorsunuz eminmisiniz kapatıyorum bakın derdim

Maaşı kredi kartına yatirmiyorlar

• Haaaa
  • Karti iptal ettiler la

• BeylerBeyi35 kullanıcısına yanıt
    2 3 is günü içinde ararlar chip para teklif ederler kartini kirma atma

Ben ve forumdan bir kaç arkadaşa öyle yaptilar önceki dönemlerde

• 120 lira kaptik teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: sofist67

2 3 is günü içinde ararlar chip para teklif ederler kartini kirma atma

Ben ve forumdan bir kaç arkadaşa öyle yaptilar önceki dönemlerde

Maas musterisiyim ben bide
    Arasalarda bu saatten sonra kabul etmem ben maas musterisiyken bana 6700 lira limitli karti mirin kirin ede ede verdi akbank , garantiye basvurdum 9000 gonderdiler

• La şimdi arayıp kapatın diyince kapatırlarsa nolcak :)

Adam gibi böyle böyle kampanyanız varmış faydalanmak istiyorum desem yemez mi?
  • Allah konu sahibinden razi olsun.6 ay ayda 500 kusur lira harcama sozune 120₺ chip-para kazandim.. Cok tesekkurler 👍

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.