Şimdi Ara

Axess 6 ay kapatmama sözüne 100 TL chip para (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.145
Cevap
51
Favori
50.576
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi 100 tl aldım fakat kart aidatı 109 tl imiş .
  • Tüh geçen 75 e tamam demiştim. Ben de maaş müşterisiyim de yıllık aidat alınmadığına emin misiniz? Bana telefonda öyle bir bilgi vermediler. Axess gold kullanıyorum. Hatta kartı aidatı bahane ederek kapatmak istemiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapatmamaya 100 + harcama sözüne 120 alan var mı?
  • abderalı kullanıcısına yanıt
    %2,02 faiz olsa verdiğini geri almış olmuyor mu o zaman?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok canim,daha neler 😳

• Haziranda bu kampanyadan 75 kapmıştık sonra ağustosta kart aidatı geldi 6 ay kapatmayın iade edelim dediler ok dedim şimdi aradım 26 şubata kadar kapatamazsınız kapatırsanız borç yansır dedi, artık şubat sonu tekrar arayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSefa23

Haziranda bu kampanyadan 75 kapmıştık sonra ağustosta kart aidatı geldi 6 ay kapatmayın iade edelim dediler ok dedim şimdi aradım 26 şubata kadar kapatamazsınız kapatırsanız borç yansır dedi, artık şubat sonu tekrar arayacağım.

Bende limiti bahane edip deniyim o zaman şansımı :) Sabah ola hayrola :)
  • Bu akşam 2. Kez aradim ama nafile
    Onayliyormusunuz diyor ya..

• Şimdi aradim vermediler oglende aramistim ayni seyleri soylediler 100 için 2900 harcama yapmanız gerekli kendinizi dedi iyi geceler dedim

• 2 saattir dusunuyorum..bir bahane bulamadim..yardim lutfen..

• Bana 50 tl verdiler ilginc :)

• benim devam eden 6 ay harcama sozum vardi yine daha once aldigim ve devam eden 6 ay kart iptal ettirmeme sozune kart aidatini geri almistim bunlara ragmen 100 tl puan aldim fakat cok killandilar karti iptal ediyorlardi zorla aldim 100 tl yi.

• Khalasar kullanıcısına yanıt
    iptal etme blöfüyle 100 TL chip parayı aldıysan, o zaman Üyelik Aidatı'nı nasıl iptal ettireceksin? hem baldan hem yardan o zaman bu işler? ona göre bende arıyım deniyim şansımı
  • abu55 A kullanıcısına yanıt
    iptal etme blöfüyle 100 TL chip parayı aldıysan, o zaman Üyelik Aidatı'nı nasıl iptal ettireceksin? hem baldan hem yardan o zaman bu işler? ona göre bende arıyım deniyim şansımı
  • Bende aradim. Sizden memnun diilim dedim. Bana kampanya anlatmaya basladi. Dedim ki kapatin kartimi. Oda dedi ki onayliyormusunuz? Sakin bir ses tonuyla evet dedim, onayliyorum. Ve o beklenen an geldi.
    Hakan bey sistemin size bir teklifi var. Acaba nedir nedir?
    6 ay kartinizi kapatmayin size 100 tl cip para verelim dedi.
    Affedermiyim, tesekkur ettim ve kapattim. Cip param kartima yuklenmisti bile 😆

• W3BH3LP W kullanıcısına yanıt
    Free kart kullanıyorum kart aidatı ödemiyorum.
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    aynı şekilde düşünüyorum, hem 100 TL chip para alacaksın, hem Kart Aidat Ücretini İptal ettireceksin, 2'si birlikte oluyor mu?
  • Ben hazirandada aradım kapattmama sözüne yok oyle bir kampanyaniz oturun oturdunuz yere dedi peki dedim az once happyden 200 tllik chippara haracamasi yaptim gözü m doysun

• quote:

Orijinalden alıntı: MSefa23

Haziranda bu kampanyadan 75 kapmıştık sonra ağustosta kart aidatı geldi 6 ay kapatmayın iade edelim dediler ok dedim şimdi aradım 26 şubata kadar kapatamazsınız kapatırsanız borç yansır dedi, artık şubat sonu tekrar arayacağım.

75 aldıktan sonra kart aidatını nasıl iptal ettiler.. zaten 6 ay söz vermiştiniz.. kapatın deseniz bu sefer de kart aidatı olmasa da verdikleri chip parayı isterlerdi

bende aynı durumdayım ondan merak ettim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.